ne znam koliko su tražili i ne želim da znam. ****** ako je cena ulaska u PRVU ligu bila 4 000 eura onda do qrca! Trebali su da se ispsre za toliko. Bez stadiona nismo ostali, stadion je tu gde stoji i daće Bog da će se uraditi kao što je i planirano. Tačno je ovo što Andrija kaže da niko od nas ne zna šta se tu sve dešava ali ljudi moji obratite pažnju na jednu stvar:
1. Predsednik Radničkog iz Kragujevca - Dragoljub Lekić, nesuđeni predsednik Zvezde
2. Finansijer Radničkog iz Kragujevca - Žarko Pavlović nekadašnji finansijer Napretka iz Kruševca
3. Grad Kragujevac stao u potpunosti iza kluba
4. Kupili su Milojka Simića koji ej delegirao sudije tokom čitavog prvenstva
5. Kupili su sve utakmice i premirali protivnike Mačve
6. ****** ako ovo nije dovoljno...onda...
Da zaključim, Mačva je postigla neverovatan uspeh mi toga nismo ni svesni, jer su se borili em na terenu em van terena sa raznim likovima. Pa uzmite samo statistiku dodeljivanja sudija za Mačvu i dobijenih žutih kartona igračima Mačve i sve će biti jasno.
Ipak da zaključim, trebali smo da završimo posao sa FAP-om za taj iznos i sada bi bili mirni. Ovako...Idemo dalje. Glavu gore, nismo uspeli sada ali nije kome je dato nego kome je suđeno!
MAČVA !!! ili kako reče jedan simpatični čikica iz publike "ljudi ovo nije Mačva, ovo nije Urugvaj, ovo je ARGENTINA!!!"

)))