Lokali fudbalski klub - Šabac

I ja da sam clan vladajuce partije verovatno bih zauzeo blakonaklon stav. Ovako je razocarenje veliko jer smo ostali i bez stadiona, i bez para i bez viseg ranga. U Kragujevcu nismo ni smeli da dozvolimo da odlucujemo o svojoj sudbini a suma koju je FAP trazio je 3000e, eto da ja napisem kada se svi iz uprave prave ludi. Moze Macva izdrazati i u beton ligi koliko hoces ako tako hoces da gledas na celu situaciju.

I ja da sam clan vladajuce partije verovatno bih zauzeo blakonaklon stav. Ovako je razocarenje veliko jer smo ostali i bez stadiona, i bez para i bez viseg ranga. U Kragujevcu nismo ni smeli da dozvolimo da odlucujemo o svojoj sudbini a suma koju je FAP trazio je 3000e, eto da ja napisem kada se svi iz uprave prave ludi. Moze Macva izdrazati i u beton ligi koliko hoces ako tako hoces da gledas na celu situaciju.

Auu, spusti loptu malo... Gotovo je sad, pogresili su i nema nazad. Videcemo sta ce se desiti sledece sezone, da li cemo nastaviti ovako ili ne.

Trazili su tacno 4 soma eura ;) Mislim ako hocemo da pricamo precizno! Ne znam sta da kazem, nisam spavao celu proslu nedelju od uzbudjenja! Doputovao sam iz p.m. da gledam tekmu u Kg, tako da verovatno nema razocaranijeg coveka od mene u Sapcu! Muka mi je iskreno, od svih prica i pricica, a niko od nas ne zna zapravo sta se desava iza zavese! Definitivno cu pokusati da pronadjem nekog lovatora ovde na zapadu koji bi ulozio u Macvu i tada bi jedno ona mogla da igra ono sto mi hocemo, a to je super liga! Naravno ja bi bio direktor :mrgreen: Ja drugi izlaz ne vidim! Mozda neki zesci kriminalac i te fore. Na posteno ovde se ne moze (hocu reci tamo u Srbiji se ne moze).

MOJ GRAD-MOJ KLUB-MOJI LJUDI

MFC1919

ne znam koliko su tražili i ne želim da znam. ****** ako je cena ulaska u PRVU ligu bila 4 000 eura onda do qrca! Trebali su da se ispsre za toliko. Bez stadiona nismo ostali, stadion je tu gde stoji i daće Bog da će se uraditi kao što je i planirano. Tačno je ovo što Andrija kaže da niko od nas ne zna šta se tu sve dešava ali ljudi moji obratite pažnju na jednu stvar:
1. Predsednik Radničkog iz Kragujevca - Dragoljub Lekić, nesuđeni predsednik Zvezde
2. Finansijer Radničkog iz Kragujevca - Žarko Pavlović nekadašnji finansijer Napretka iz Kruševca
3. Grad Kragujevac stao u potpunosti iza kluba
4. Kupili su Milojka Simića koji ej delegirao sudije tokom čitavog prvenstva
5. Kupili su sve utakmice i premirali protivnike Mačve
6. ****** ako ovo nije dovoljno...onda...

Da zaključim, Mačva je postigla neverovatan uspeh mi toga nismo ni svesni, jer su se borili em na terenu em van terena sa raznim likovima. Pa uzmite samo statistiku dodeljivanja sudija za Mačvu i dobijenih žutih kartona igračima Mačve i sve će biti jasno.

Ipak da zaključim, trebali smo da završimo posao sa FAP-om za taj iznos i sada bi bili mirni. Ovako...Idemo dalje. Glavu gore, nismo uspeli sada ali nije kome je dato nego kome je suđeno!

MAČVA !!! ili kako reče jedan simpatični čikica iz publike "ljudi ovo nije Mačva, ovo nije Urugvaj, ovo je ARGENTINA!!!" :))))

DSovci, ko vas ne poznaje skupo bih vas platio. Sad su vasi postovi takvi da bi osudili promasaj ove uprave kao sto smo osudili i promasaje onih od ranije i toga da se ne zamerite vasim iz stranke. Rezultat je da nemamo rezultat a pare smo potrosili. Hoce li neko to od vas napokon priznati.

DSovci, ko vas ne poznaje skupo bih vas platio. Sad su vasi postovi takvi da bi osudili promasaj ove uprave kao sto smo osudili i promasaje onih od ranije i toga da se ne zamerite vasim iz stranke. Rezultat je da nemamo rezultat a pare smo potrosili. Hoce li neko to od vas napokon priznati.
Jedini izlaz ja za predsednika kluba :mrgreen: Verujte mi niste ni svesni sta bi napravio :mrgreen:

ne znam koliko su tražili i ne želim da znam. ****** ako je cena ulaska u PRVU ligu bila 4 000 eura onda do qrca! Trebali su da se ispsre za toliko. Bez stadiona nismo ostali, stadion je tu gde stoji i daće Bog da će se uraditi kao što je i planirano. Tačno je ovo što Andrija kaže da niko od nas ne zna šta se tu sve dešava ali ljudi moji obratite pažnju na jednu stvar:
1. Predsednik Radničkog iz Kragujevca - Dragoljub Lekić, nesuđeni predsednik Zvezde
2. Finansijer Radničkog iz Kragujevca - Žarko Pavlović nekadašnji finansijer Napretka iz Kruševca
3. Grad Kragujevac stao u potpunosti iza kluba
4. Kupili su Milojka Simića koji ej delegirao sudije tokom čitavog prvenstva
5. Kupili su sve utakmice i premirali protivnike Mačve
6. ****** ako ovo nije dovoljno...onda...

Da zaključim, Mačva je postigla neverovatan uspeh mi toga nismo ni svesni, jer su se borili em na terenu em van terena sa raznim likovima. Pa uzmite samo statistiku dodeljivanja sudija za Mačvu i dobijenih žutih kartona igračima Mačve i sve će biti jasno.

Ipak da zaključim, trebali smo da završimo posao sa FAP-om za taj iznos i sada bi bili mirni. Ovako...Idemo dalje. Glavu gore, nismo uspeli sada ali nije kome je dato nego kome je suđeno!

MAČVA !!! ili kako reče jedan simpatični čikica iz publike "ljudi ovo nije Mačva, ovo nije Urugvaj, ovo je ARGENTINA!!!" :))))

nema veze ko je na vrhu radnichkog...poenta je ko vodi machvu...
jel vi stvarno mislite da ce machva ikada uci u vishi rang??
onda greshish,ovaj,silno greshish sinak...
stadion ce se zavrshiti u kurchevdanu...a mozda ni tad...
realno...machva od opshtine dobija pare koje ni iz bliza ne zasluzuje...umesto da su deo tih para podelili drugim sportovima...

lepo je shto navijate za tim iz nasheg grada...ali se malo previshe zanosite...jer godinama u nazad machvu vode grebatori...i jedina svrha joj je pranje novca...i grebanje za isti...

e upravo zbog toga machva ni nema kinte za vishi rang...
a po meni je govnarski pruziti navijachima vrhunsku sezonu...i "borbu" za vishi rang...i onda,kad je najpotrebnije, "kiksnuti"...
znalo se u napred ko ce otici u prvu ligu...jer da nije tako,machva bi pljunula tih par hiljada...i sledece sezone bi igrala I ligu...

...
nema veze ko je na vrhu radnichkog...poenta je ko vodi machvu...
...
a po meni je govnarski pruziti navijachima vrhunsku sezonu...i "borbu" za vishi rang...i onda,kad je najpotrebnije, "kiksnuti"...
znalo se u napred ko ce otici u prvu ligu...jer da nije tako,machva bi pljunula tih par hiljada...i sledece sezone bi igrala I ligu...

sa ovim se slazem. Zadnjih par postova su slali ljudi koji imaju direktno veze sa Demokratskom strankom, nekih se secam da su pljuvali staru upravu koja nije valjala a sad kada ne valja i ova oni se suzdrzavaju. Nista se nije promenilo sa promenom uprave, i jedni i drugi imaju dobru nameru ali nemaju pojma, a i jedni i drugi stavljaju licni interes ispred opsteg. Ova uprava je od opstine preko politickih veza potrosila vise para od prethodne, napravila malo bolji plasman i nije uspela da udje u visi rang. Toliko o tome!

sa ovim se slazem. Zadnjih par postova su slali ljudi koji imaju direktno veze sa Demokratskom strankom, nekih se secam da su pljuvali staru upravu koja nije valjala a sad kada ne valja i ova oni se suzdrzavaju. Nista se nije promenilo sa promenom uprave, i jedni i drugi imaju dobru nameru ali nemaju pojma, a i jedni i drugi stavljaju licni interes ispred opsteg. Ova uprava je od opstine preko politickih veza potrosila vise para od prethodne, napravila malo bolji plasman i nije uspela da udje u visi rang. Toliko o tome!

ne znam za ostale...ali Losmilos mi je burazer...i pouzdano znam da nema veze sa DS... :)

a shto se tiche para...ni jedna uprava nije napravila...tj. ostavila pare sledecoj...jer su svi trpali u dzepove znajuci da nichija nije gorela do zore...

Jedino ako je Razbojnick clan demokratske stranke! LosMilos je sigurno ne glasa, kao ni ja koji ne izlazim na izbore zadnjih 5 godina, jer sam se u sve njih skupa razocarao! Ne vidim zasto politizujes temu! U upravi sede i mnogi ljudi koji nemaju veze sa DS! Ja kao navijach, ne volim da se lizem ni sa jednom upravom, jer izmedju nas i njih veoma lako moze da pukne tikva, tako da je uvek bolje na distanci ;)
Ono sto je po meni najveci problem, je sto nije ni smelo da se ispadne u srpsku ligu, jer sam i tad znao da je se teze vratiti u Drugu nego ispasti iz superlige. Sledece godine isto nas ocekuje ludnica, jer ce biti tu ponovo Uzice, jos i Sloga iz KV, znaci opet grcevita borba za ulazak. Agoniji ne vidim kraja...

Danas na poslu sam tek ukapirao da me neko prozivao na forumu. Nemam pojma otkud ovom lik-u ideja da ja imam veze sa politikom. Nemam pojma na koga si mislio ali kao sto rece moj brat Astal_da_blista_bejbi nisam clan niti jedne stranke a i na izbore sve redje izlazim.

moje skromno mišljene: mi navijači imamo veoma malu "moć" u odnosu na upravu koja opet sa druge strane ima veoma veliku "moć" i rade kako misle da je najbolje. E sada što je stanje kakvo jeste, pitanje je. Ali sada kada sam odgledao sve utakmice Mačve u ovoj polusezoni mogu da kažem da Šabac zaslužuje Prvu ligu a ako se uslovi oko infrastrukture podignu na nivo kakav može da bude zašto ne i Super Liga za dve tri godine. Sramota je što danas gledam snimak Kolubare ili Sevojna i oni se javno hvale da su juče imali najveću posetu u sezoni (1000-1500) gledalaca, plus ni Sevojno ni Kolubara nemaju uslove da igraju Super ligu. A Mačva ima sjajan stadion koji je potrebno dovršiti. Ove sezone Mačvu je gledalo i po 2000 - 2500 a znam da na stadion dolazi i po 4000 ljudi. Ne znam gde sam pročitao da u Šapcu ima 10 000 vernih navjača Mačve, ne znam da li je to istina ali ako bi se kvalitetno radilo na marketingu ta brojka bila bi ostvarljiva. Mačva ima tradiciju a ovaj Grad može da stane (delom) finansijski iza kluba. Gde su sponzori? Zašto neko ne radi na privlačenju sponzora? Od marketinga imamo one najavne plakate za utakmicu koji jesu lepi ali su brate previše crni kao da najavljuju neku drugu manifestaciju a ne praznik fudbala. Šta još? Pretplatne karte? Nema ih. Šta još? Ima mali milion stvari koje mogu da se urade ali koštaju. Sada u ovo vreme "krize" cena takvih radova je sigurno manja i treba iskoristiti to. Mi ovde pišemo i predlažemo i kritikujemo i hvalimo ali me interesuje da li neko iz Uprave čita ovo?

Radnicki otisao u Prvu ligu, a treceplasirana Sloboda (Uzice) ce, verovali ili ne, igrati u Super ligi jer se spaja sa Sevojnom. Macva ostaje da vegetira u Srpskoj ligi, a mozda ispadne i odatle. Sta da se radi, upravu kluba i grad bole brige i za FK Macva ali i za sport uopste.
Mozda da osmislimo neki ekstremni sport, na primer Shity Stick. Igra bi izgledala ovako: umocis motku u fekalije pa ozezi po gHRadonacelniku Misi i ostalima. Samo jos da utvrdimo sistem bodovanja.

lično ne verujem da će Mačva ispasti iz Srpske lige ali isto tako smatram da bez većeg stepena (neko će reći da sam mislio OZBILJNIJEG) organizacije, načina funkcionisanja kluba nema ni PRVE lige.

Radnički KG ugašen zboh duga od preko 400 000 eura koji su napravili tamošnji likovi i raznorazni menadžeri kluba.
Ovaj tim "Šumadija Radnički 1923" je nastao pre dve godine zbog želje tamošnjih političara. Na već postojeću FK Šumadiju dodato je ime ugašenog Radničkog. Neka igraju...

a što se tiče Sevojna i Slobode...ne znam, neka svako radi šta želi ali ne bih podržao odluku da jednog dana Mačva promeni ime i ugasi se zarad fuzije sa NN klubom.

Ipak, koliko sam uspeo da ispratim ovde na forumu, Andrija ima najkvalitetnije informacije i možda nam kaže nešto više o planovima za sezonu 2010/2011

p.s.

MAČVA je NAŠ klub!

Poslednja izmena:
lično ne verujem da će Mačva ispasti iz Srpske lige ali isto tako smatram da bez većeg stepena (neko će reći da sam mislio OZBILJNIJEG) organizacije, načina funkcionisanja kluba nema ni PRVE lige.

Radnički KG ugašen zboh duga od preko 400 000 eura koji su napravili tamošnji likovi i raznorazni menadžeri kluba.
Ovaj tim "Šumadija Radnički 1923" je nastao pre dve godine zbog želje tamošnjih političara. Na već postojeću FK Šumadiju dodato je ime ugašenog Radničkog. Neka igraju...

a što se tiče Sevojna i Slobode...ne znam, neka svako radi šta želi ali ne bih podržao odluku da jednog dana Mačva promeni ime i ugasi se zarad fuzije sa NN klubom.

Ipak, koliko sam uspeo da ispratim ovde na forumu, Andrija ima najkvalitetnije informacije i možda nam kaže nešto više o planovima za sezonu 2010/2011

p.s.

MAČVA je NAŠ klub!

Blizak si upravi, nemoj se pozivati na Andriju. A mozes iz stranke da dobijes informacije samo ako hoces.

Plan ostaje isti kao i prosle godine, a to je ulazak u visi rang! Velika vecina tima ostaje na okupu! Gledaju se neka pojacanja, ali to ce se tek znati za koji mesec! Uvek bude tu i nekih koji dodju na pozajmicu iz prvoligaskih ekipa, tako da je jos rano pricati o nekom sastavu! Valjda ce se Uzice fuzionisati sa Sevojnom, pa da imamo samo Slogu iz KV za protivnika u sledecoj sezoni, koja ce biti jednako teska kao i predhodna! Ali nema predaje...

U Sevojnu čekaju odgovor na ponudu. Sloboda Sevojno Point (Sloboda Point) je ime novog kluba.
Nama za rivale ostaju Sloga iz Kraljeva koja je već u finansijskim problemima i ...ko već želi u Prvu ligu.
Videćemo, šanse su realne samo da se klub još više organizacijski podigne. Neko jako ime kada su u pitanju sponzori ne bi bilo na odmet, čuo sam da se pregovara sa dva zainteresovana. E sada, šta će biti sa stadionom ne znam. Da li će se bar nešto uraditi od onog sivila ostaje nam da vidimo u mesecima koji dolaze. Mislim da nam je sada raspored snaga u Srpskoj ligi naklonjen ako budemo znali da isti iskoristimo sledeće godine u ovo vreme pričaćemo o pojačanjima i nastupu u Prvoj Telekom Ligi Srbije.

Koliko imam za sada info, preko pola tima je promenjeno! U principu su ostali najiskusniji Samura, Cofi, Djuka, Tajda i ostao je jos Gavra od ljudi koji su bili prvih 11 u prosloj sezoni! Vratio se Zizi sto je do jaja! Tako da ja ni ove godine ne brinem za odbranu, pa nam Buda (golman) i nece nedostajati nesto specijalno! Ono sto je najveci problem treba dovesti 2 dobra spica i po meni jednog prednjeg veznog i onda smo vise-manje kompletni! Siguran sam da niko nema sastav kao mi! Kraljevo ce igrati sa klincima, jedino Bumbarevo Brdo (znam da se svi sad smejete) moze da nam bude rival! *** vodi ih neki lovator koji za solidne pare moze da napravi jako dobar tim! Mada mislim u trci izmedju nas i njih da ce nas savez pogurati malo!
U principu to je to!

P.S. Zamolio bih vas kao ljude da se manete politike na ovom Topiku, jer ona ne bi trebalo da ima veze sa Macvom.

Da, Partizan (BB) je bez šale ozbiljan konkurent. Ko ne zna o kojem klubu je reč može da pogleda na http://www.partizanbb.com (finansijer kluba je Željko Perkunić vlasnik firme Pro Vision)

Ova sezona nam je velika prilika za plasman u PTL jer je Sloboda fuzijom otišla iz lige a Sloga iz Kraljeva će igrati sa veoma podmlađenim sastavom i sa veoma smanjenim budžetom kada su u pitanju finansijeri kluba. Ostali su manje više zadovoljni sa takmičenjem u Srpskoj L. grupa Zapad.
Koliko sam upućen i Mačva vodi pregovore sa nekoliko zainteresovanih kompanija koje su izrazile želju da se njihovo ime nađe pored imena FK Mačva Šabac. Videćemo šta će biti. Start prvenstva je 14. avgusta a parovi će biti određeni mislim, možda i grešim, posle 20. jula.

Šta mislite o postavljanju stolica pod natkrivenu tribinu?

www.twitter.com/macvafk

Poslednja izmena:
SRPSKA LIGA ZAPAD - sezona 2010/11

1 PARTIZAN Bumbarevo Brdo
2 SLOGA(BB) Bajina Bašta
3 POLET Ljubić
4 MAČVA Šabac
5 RUDAR Kostolac
6 BUDUĆNOST Valjevo
7 FAP Priboj
8 JEDINSTVO Ub
9 SLOGA(K) Kraljevo