Logitech m500 - najgore djubre od misa! (ne kupi nikad)

Poruka
3.797
Stavio sam ovu temu na Benchmark forum i naisao na cenzuru,tema je obrisana. Zabole me to sto njima mozda Logitech placa da ih reklamiraju/vrze recenzije njihovih proizvoda ili kako god to vec ide...Napisacu ovde da se ljudi ne bi zeznuli i kupili ovo djubre od misa. Nadam se da review link sa Amazona nije zabranjen. Ako jeste zabranjen,zamolio bih moderatore na ne sklone celu temu,nego samo link.

Ima fabricki los laserski senzor,tako da je nemoguce napraviti savrseni krug sa kursorom kada ga vrtite u krug. Senzor preskace,sve ukazuje na to da je "polling rate" jako los. Polling rate je broj prijava (reports),to jest koliko cesto mis prijavljuje racunaru podatke o svojoj lokaciji (za vreme od jedne sekunde). Na primer,sa misem koji ima 1000 polling rate (hiljadu puta prijavi svoju lokaciju racunaru u jednoj sekundi),mozete napraviti savrsen krug kada zavrtite kursor na ekranu,to se najbolje primeti ako imate 144hz monitor. Kada zavrtim ovaj mis,on pravi isprekidani krug. Zato sto vrsi prijavljivanje uz neke cudne mikro-pauze. Na ovom misu imam osecaj kao da sam na monitoru od 75hz bukvalno,znaci katastrofa. Dalje,proizvodjac nigde nije naveo polling rate za ovaj model. (imali su razloga,lol)
Svi drugi njihovi misevi iz G serije imaju opticke senzore,vrlo dobre.
Dalje, evo bas pogledah Amazon reviews za ovaj model i pogledajte samo koliko ljudi je preseklo kabl od misa, zato sto je pakovanje ocajno napravljeno! :DIsmejah se dobro citajuci ovo...

https://www.amazon.com/Logitech-M50...cr_unknown?pageNumber=1&filterByStar=one_star

преузимање.jpg

Poslednja izmena:
Stavio sam ovu temu na Benchmark forum i naisao na cenzuru,tema je obrisana. Zabole me to sto njima mozda Logitech placa da ih reklamiraju/vrze recenzije njihovih proizvoda ili kako god to vec ide...Napisacu ovde da se ljudi ne bi zeznuli i kupili ovo djubre od misa. Nadam se da review link sa Amazona nije zabranjen. Ako jeste zabranjen,zamolio bih moderatore na ne sklone celu temu,nego samo link.

Ima fabricki los laserski senzor,tako da je nemoguce napraviti savrseni krug sa kursorom kada ga vrtite u krug. Senzor preskace,sve ukazuje na to da je "polling rate" jako los. Polling rate je broj prijava (reports),to jest koliko cesto mis prijavljuje racunaru podatke o svojoj lokaciji (za vreme od jedne sekunde). Na primer,sa misem koji ima 1000 polling rate (hiljadu puta prijavi svoju lokaciju racunaru u jednoj sekundi),mozete napraviti savrsen krug kada zavrtite kursor na ekranu,to se najbolje primeti ako imate 144hz monitor. Kada zavrtim ovaj mis,on pravi isprekidani krug. Zato sto vrsi prijavljivanje uz neke cudne mikro-pauze. Na ovom misu imam osecaj kao da sam na monitoru od 75hz bukvalno,znaci katastrofa. Dalje,proizvodjac nigde nije naveo polling rate za ovaj model. (imali su razloga,lol)
Svi drugi njihovi misevi iz G serije imaju opticke senzore,vrlo dobre.
Dalje, evo bas pogledah Amazon reviews za ovaj model i pogledajte samo koliko ljudi je preseklo kabl od misa, zato sto je pakovanje ocajno napravljeno! :DIsmejah se dobro citajuci ovo...

https://www.amazon.com/Logitech-M50...cr_unknown?pageNumber=1&filterByStar=one_star

Pogledajte prilog 971251
Ne znam za miseve ja sam imao logitech zvucnike i dobro mi se pokazali,kada sam pre koristio desktop imao sam Genius mis i tastaturu i super je radilo.

A4tech su ubedljivo najkvalittniji misevi sa vrlo pristojnim cenama.

u proseku ih menjam jednom u desetak godina koliko su kvalitetni.
trenutno koristim jednog iz bloody serije
:lol:
Pa koliko si ih onda promenio do sada ako ih na 10 godina menjas , dva , jedan ?
A4 tech su pristupacni misevi ali daleko od najkvalitetnijih :lol:
Imao A8 is bloody serije , guma se odlepila sa njega kod tockica ... to npr razer-u ili logitechu se ne desava.

Poslednja izmena:
A sećam se skoro koliko si bio zagrizao za Logitech miš. Ja i kad sam koristio komp, imao sam njihovu opremu i svaka je bila full i sinonim za kvalitet. E sad jbg, verovatno si ti ubo neki škart, odakle znam. Može li neka refundacija za pare, imaš li garanciju?

Polovan g402 imam i prezadovoljan. Jedino sto odose 3500 dinara na novi m500,ko da sam u kantu pare bacio...Eto,imao bih taman para za nov g402 ili g502 outlet u Gigatronu.

:lol:
Pa koliko si ih onda promenio do sada ako ih na 10 godina menjas , dva , jedan ?
A4 tech su pristupacni misevi ali daleko od najkvalitetnijih :lol:
Imao A8 is bloody serije , guma se odlepila sa njega kod tockica ... to npr razer-u ili logitechu se ne desava.
ovo mi je cetvrti ili peti od devedesetih godina :D
koja guma kod tockica?
mislis a80?
a80 ima infracrveni tockic i on je prakticno neunistiv.

razer je preterano skup a nista posebno ne donosi vise.
na kraju da je i tacno da je dugovecniji (a pitanje je) koliko platis jedan razer imas 3 a4tech a ta tri ce ti duze trajati od ovog svakako.

ovo mi je cetvrti ili peti od devedesetih godina :D
koja guma kod tockica?
mislis a80?
a80 ima infracrveni tockic i on je prakticno neunistiv.

razer je preterano skup a nista posebno ne donosi vise.
na kraju da je i tacno da je dugovecniji (a pitanje je) koliko platis jedan razer imas 3 a4tech a ta tri ce ti duze trajati od ovog svakako.
A9 pardon , vidis ove gume sto su kod tockica

944148_l.jpg

Ne moze nikada A4tech sa Razer-om , ali nikada :D teshi se.

Koliko para toliko i muzike :per:

svasta sta necu da procitam... koje vi miseve imate...pa moras da puknes sto evra da bi imao dobrog misa a tu logitech nema konkurenciju
Pa sta je problem ako imas kvalitetnu stvar , imam i Razer lachesis iz 2007 godine , radi i danas kao zmaj.
Jednostavno logika Logitech je najbolji je malo smesna ... ima i drugih brendova koji prave vrhunski kvalitetne miseve kao sto je Razer :per:
A4 tech npr je baziran na tome da pravi miseve koji su best buy ali to nikako nije najbolje u ponudi.

Pa sta je problem ako imas kvalitetnu stvar , imam i Razer lachesis iz 2007 godine , radi i danas kao zmaj.
Jednostavno logika Logitech je najbolji je malo smesna ... ima i drugih brendova koji prave vrhunski kvalitetne miseve kao sto je Razer :per:
A4 tech npr je baziran na tome da pravi miseve koji su best buy ali to nikako nije najbolje u ponudi.
ma nije logika losa...za 20 evra imas gomilu krseva... za 100 evra i vise teze ces naleteti na krs...mada prvi performance mx koji sam kupio bio je defektan sto jes jes... ali logitech su svi kopirali tako da verujem da ima boljih ili istih u high klasi... kao sto ima odlicnih tastaura ko voli klasicnu ibm a ne moze da je nadje ili ne ume da je sredi.

Back