gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Ajfon ko ajfon nije bitno gde je kupljen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj sa jedne strane hoces iPhone jeftiinije a sa druge ne bi da ti uvale kopiju ili falsh? Imas zvanicnu prodavnicu Apple uredjaja u Bgd, a nisam josDobar dan svima.Zanima me da li je neko kupio Iphone telefon iz nekih malo jeftinijih prodavnica,ako jeste iz koje je i kakvo Vam je iskustvo sa njima?Ja nikada do sada nisam kupovala iz npr. Logic shopa ili tako nekih slicnih radnji.Uvek sam do sada kupovala u Telenoru ili Tehnomaniji i to Samsung telefone.Prvi put bih uzela Iphone telefon i ne bih da mi uvale neku kopiju ili ne daj Boze da ne radi posle mesec dana ili slicno.
Molim Vas odgovorite mi.Pozdrav<3
Ako ima za manje, a ti uzmi za manje. Ja kolko znam nema. Nego prati kad izadje nesto na akciji ko sto je bilo kad se otvarala Apple prodavnicaNe bih da dam 200e i vise za taj isti Iphone u Istyle-u ili npr.Telenoru ili bilo kojoj drugoj prodavnici koja dere sa cenama, kada vec mogu da uzmem u nekoj drugoj prodavnici a da je telefon original.Zato sam pitala da li neko ima iskustva sa kupovinom Iphone u Logic shopu ili nekoj drugoj prodavnici.
Pa mislim da je fora da ne daju fiskalni i garanciju, te je cena umanjena za tu sumu, tj porez. Ali bez garancije kupujes macku u dzaku, ne mora cak da znaci ni da je nov ni da vec nije opravljan. To je ilegalna prodaja zapravo, bez papira.Pratim cene,na mobilnom svetu imaju cene svih prodavnica koje prodaju iphone.Npr.u Logic shopu je cena iphone-a 11 oko 67000,ta cena je mnogo manja nego u Istyle-u.Nego pitam da li neko mozda ima iskustva u kupovini iphone-a u tim jeftinijim prodavnicama(Logic shop,Gigafon...)?Ako ne prodaju ispravne iphone da ne uzimam tamo vec u Istyle-u ili nekoj drugoj sigurnoj prodavnici.