LogicShop prodavnica mobilnih telefona - vaša iskustva?

• Začetnik teme Začetnik teme Mora
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa prodavnice su katastrofa i leglo kriminala.
Evo sad ću da odem u 15h ću biti na benzinskoj pumpi NISa na Banovom Brdu i kupiću za mlađe dete Xiaomi Redmi Note 8 4gb/64gb za 16.000 din ili 135€.
Nov neotpakovan bla bla.
Čovek daje garancije iste kao i ove šatro prodavnice a zvao sam ih jutros 4-5 za ovaj model.
O tome ću kasnije kao i o prvim utiscima u vezi telefona kako je stigao pakovanje i sve ostalo.

Tip se ladno nije ni pojavio.Mogu misliti šta bi bilo da sam mu poručio telefon preko neke kurirske službe šta bi dobio.A na sajtu kupujem prodajem Bog zna kakve pozitivne ocene.
Srbija je ozbiljna indijanska zemlja.
Detetu ću da kupim telefon kad odem nazad u Hrvatsku ili Sloveniju.Sa srpskim lopovima neću da imam ništa.
SVE prodavnice ne daju fiskalni račun nego pisani račun.Garancija je godinu a ne dve godine.Najveći broj njih ni nema telefone nego ih po narudžbini uzimaju ko zna odakle.One koje imaju telefone često žele da vam prodaju telefon koji je otpakovan i koji su mušterije "razgledale".Sve u svemu-Afrika.
Posla za inspekciju preko glave.
Inspekcija očigledno ne radi svoj posao.

Samo legalne prodavnice xiaomi,samsung itd..tamo gde je skuplje 20%....racun,2 godine grancije,ozbiljniji servisi u slucaju popravke...Obisao sam ali sve te budjak prodavnice i uglavnom su svi neljubazni i nadrkani vec u startu kada hoces da kupis od njih a zamisli kada ga reklamiras!!!!Tek onda je docek na noz.
Vec su 20% jeftiniji pa se narod zalece zbog toga...20% vise i mirniji san i sa kvalitetom telefona a i sa servisiama....

Logic Shop kupuje telefone iz Kine na kilo, i ima dve cene:
-ne pitas me, ne pitam te bez carine i PDV-a sa proizvodjackom osnovnom garancijom od godinu dana, za koju im morate verovati na rec jer nema fiskalnog
-cena sa PDV-om, carinom, fiskalnim i obavezne 2 godine garancije

Uzimao sam 3 telefona kod njih, prilicno zadovoljan, pogotovo sto telefone tretiram kao potrosnu robu, ne cuvam ih uopste. Nisu se kvarili, izdrze svoje 2-3 godine, meni dosta.

Dobar dan svima.Zanima me da li je neko kupio Iphone telefon iz nekih malo jeftinijih prodavnica,ako jeste iz koje je i kakvo Vam je iskustvo sa njima?Ja nikada do sada nisam kupovala iz npr. Logic shopa ili tako nekih slicnih radnji.Uvek sam do sada kupovala u Telenoru ili Tehnomaniji i to Samsung telefone.Prvi put bih uzela Iphone telefon i ne bih da mi uvale neku kopiju ili ne daj Boze da ne radi posle mesec dana ili slicno.
Molim Vas odgovorite mi.Pozdrav<3

Dobar dan svima.Zanima me da li je neko kupio Iphone telefon iz nekih malo jeftinijih prodavnica,ako jeste iz koje je i kakvo Vam je iskustvo sa njima?Ja nikada do sada nisam kupovala iz npr. Logic shopa ili tako nekih slicnih radnji.Uvek sam do sada kupovala u Telenoru ili Tehnomaniji i to Samsung telefone.Prvi put bih uzela Iphone telefon i ne bih da mi uvale neku kopiju ili ne daj Boze da ne radi posle mesec dana ili slicno.
Molim Vas odgovorite mi.Pozdrav<3
Cekaj sa jedne strane hoces iPhone jeftiinije a sa druge ne bi da ti uvale kopiju ili falsh? Imas zvanicnu prodavnicu Apple uredjaja u Bgd, a nisam jos
cuo da se prodaje negde falsh iPhone za manje pare ;)

Ne bih da dam 200e i vise za taj isti Iphone u Istyle-u ili npr.Telenoru ili bilo kojoj drugoj prodavnici koja dere sa cenama, kada vec mogu da uzmem u nekoj drugoj prodavnici a da je telefon original.Zato sam pitala da li neko ima iskustva sa kupovinom Iphone u Logic shopu ili nekoj drugoj prodavnici.
Ako ima za manje, a ti uzmi za manje. Ja kolko znam nema. Nego prati kad izadje nesto na akciji ko sto je bilo kad se otvarala Apple prodavnica
u centru mislim iPhone jedan model i Macbook Air su bili po 30k dinara manje, pa su redovi bili do terazija ;)

Pratim cene,na mobilnom svetu imaju cene svih prodavnica koje prodaju iphone.Npr.u Logic shopu je cena iphone-a 11 oko 67000,ta cena je mnogo manja nego u Istyle-u.Nego pitam da li neko mozda ima iskustva u kupovini iphone-a u tim jeftinijim prodavnicama(Logic shop,Gigafon...)?Ako ne prodaju ispravne iphone da ne uzimam tamo vec u Istyle-u ili nekoj drugoj sigurnoj prodavnici.

Pratim cene,na mobilnom svetu imaju cene svih prodavnica koje prodaju iphone.Npr.u Logic shopu je cena iphone-a 11 oko 67000,ta cena je mnogo manja nego u Istyle-u.Nego pitam da li neko mozda ima iskustva u kupovini iphone-a u tim jeftinijim prodavnicama(Logic shop,Gigafon...)?Ako ne prodaju ispravne iphone da ne uzimam tamo vec u Istyle-u ili nekoj drugoj sigurnoj prodavnici.
Pa mislim da je fora da ne daju fiskalni i garanciju, te je cena umanjena za tu sumu, tj porez. Ali bez garancije kupujes macku u dzaku, ne mora cak da znaci ni da je nov ni da vec nije opravljan. To je ilegalna prodaja zapravo, bez papira.

edit:
i da mora kes da das nista kartica nista odlozeno. Mozda su ovi na neku foru nabavili jeftinije pa onda daju i garanciju i moze kartica, ali cisto
sumnjam. Ja sam jednom tako kupio skup telefon upola cene. Telefon je bio pravi i sluzio me 5 godina.

Back