-bilo,procitaj,NEbomari:uhvatio je signal svog fiksnog telefona,tj.cim je on izasao zena je zvala ljubavnika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-bilo,procitaj,NEbomari:uhvatio je signal svog fiksnog telefona,tj.cim je on izasao zena je zvala ljubavnika...
onda bi je priheftao u stomakcvetic:eh, da se bar snašla pa da je poskočila![]()

-1baby_blue:evo i mene![]()
znaci....nisi mi odgovorio na pitanje:
da li je on cuo nesto sto se odnosilo na njegovu zenu ili na sve zene uopste![]()
-vise 2 nego 1baby_blue:Uh,a jel na radiu cuo svoju zenu ili je neko o njoj pricao?
-1baby_blue:znaci nije sigurno......ok.a jel ima velike veze to sto je on krenuo na posao ili je to tek onako?
Nex2baby_blue:Da li je bitno njegovo zanimanje?
Da li je bio taksista?
hajde pomozi malo pa cemo onda jos brze da je resimo :wink:Incognito:'ajde resavajte to, pa da vam ja postavim mozgalicu... ova mi mnogo dosadna...
-ok,krenuo je od qce i cuo nesto na kontakt programu svog omiljenog radija,shvatio je da ga zena varaIncognito:Pa goodday je spor u odgovorima... trebali bi do ujutru da postavljamo pitanja![]()
-poslednja i najveca pomoc,posto sam se i ja smorio,radio je pozvao njega na gajbuIncognito:Da li je njegova zena pozvala radio?
to!Incognito:Aha... i javio se zenin ljubavnik?