-NE i NE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da znam odakle mu drvce, ali nemam pojma sta se dogodilo..baby_blue:ako malo bolje razmislim niko mu ne bi ukrao odecu zato sto je to pustinja,pretoplo je(a i ko bi mu u pustinji bilo sta ukrao)
znaci -----da nije on mozda pesacio,pesacio,bilo mu toplo,skinuo se,sta ja znam
to drvce me zbunjuje
-isto kao i cipelebaby_blue:e goodday svaka cast za pitanja
ali ako ovako nastavimo tesko da cemo pogoditi
jel to drvce jakooooo bitno sa slucajem?
cvetic:mislim da znam odakle mu drvce, ali nemam pojma sta se dogodilo..baby_blue:ako malo bolje razmislim niko mu ne bi ukrao odecu zato sto je to pustinja,pretoplo je(a i ko bi mu u pustinji bilo sta ukrao)
to drvce me zbunjuje
cveticu hajde da se udruzimopa mozda zajedno pogodimo :wink: ma ja ne znam nikakvu zagonetku..a i vise volim da pogadjam :wink:baby_blue:cvetic:mislim da znam odakle mu drvce, ali nemam pojma sta se dogodilo..baby_blue:ako malo bolje razmislim niko mu ne bi ukrao odecu zato sto je to pustinja,pretoplo je(a i ko bi mu u pustinji bilo sta ukrao)
to drvce me zbunjujecveticu hajde da se udruzimopa mozda zajedno pogodimo :wink:
ako resimo zadatak mozes ti da postavljas sledece pitanje![]()
![]()
![]()
-TACNOlady me:Jel vukao deo sibice sa nekim pa izvukao pogresan kraj?
sta isto kao cipele?goodday:-isto kao i cipelebaby_blue:e goodday svaka cast za pitanja
jel to drvce jakooooo bitno sa slucajem?
-BRAVO za tebe ali ne u ovoj pricibaby_blue:sta isto kao cipele?goodday:-isto kao i cipelebaby_blue:e goodday svaka cast za pitanja
jel to drvce jakooooo bitno sa slucajem?![]()
da nije mozda i on radio u cirkusu pa posli u afriku po zivotinje i morali pustinjom,bilo toplo,skinuo se,posto imao nezgodne cipele sapleo se,pao i morao tu da ostane posto niko nije imao snage da mu pomogne
E sad,posto je bio jako gladan pojeo je prvog insekta koji se tu nasao(ako ima u pustinji uopste neki insekti),i posto je insekt bio jako krupan uzeo drvce kao cackalicu.insekt je na zalost bio otrovan i on umre
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO za mene![]()
goodday:-TACNOlady me:Jel vukao deo sibice sa nekim pa izvukao pogresan kraj?
-NElady me:goodday:-TACNOlady me:Jel vukao deo sibice sa nekim pa izvukao pogresan kraj?
Znaci bilo ih je dvoje, on izvukao pogresan kraj,... a oko cega su vukli hmmm, oko vode?
-smanji pitanjebaby_blue:pa ja stvarno nemam pojma
znaci vukao je sibicu sa nekim!
znaci nije bio sam,a da li je bilo na pocetku vise njih(grupa) ili samo taj pokojnik i taj sa kim je on vukao sibicu
hmmmmmmmmm,ne....lady me:Jel pao iz aviona?