Lofika (Filozofija)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
le_malade_imaginaire:
Je l' moze da se izmeni naslov teme, mene malo i iritira da vidim ovo 'lofika'... Ne znam u cemu je trip, je l' to neka stamparska greska ili namerna?
Posto sam ja otvorio ovu temu, i sasvim slucajno mi se omaklo F umesto G i menja misljenje... :(
Kako ja mogu da promenim nazov, posto me Lofika stvarno nervira? :confused:

Priroda teskih tela je da teze ka centru sveta.
Iskustva dokazuju da teska tela teze centru Zemlje.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Prema tome, centar Zemlje je istovremeno i centar sveta.
Interesantno, jel da??? ;-)

ne može, nažalost, naslov da se menja. Odnosno, ja sam probala, ali ne ide...ako pogledaš pažljivije videćeš da su ta masna crna slova iznad prvog tvog posta izmenjena, ali naslov ej OPET ostao isti :? Ybg :lol:

warlock_032:
Priroda teskih tela je da teze ka centru sveta.
Iskustva dokazuju da teska tela teze centru Zemlje.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Prema tome, centar Zemlje je istovremeno i centar sveta.
Interesantno, jel da??? ;-)

Ne mora da znači. Ovo je primer induktivnog zaključivanja, pri kojem zaključak ne sledi nužno. Možemo samo sa određenom verovatnoćom tvrditi da je to tako, ali nikako ne možemo biti apsolutno sigurni. ;)

To što teški metali teže centru sveta, ne isljučuje mogućnost da teže i nečemu drugom, tako da centar Zemlje ne mora nužno da bude i centar sveta.

le_malade_imaginaire:
Da si Vi budala smo znali bez ijedne premise, gosn Karamazov! Koji ste vi tacno od brace, da znam?
Blagodarim na brojnim komplimentima...
Ne,znam sva trojica se preplicu u meni...Ja bih voleo da budem Aljosa(i bicu),ali mnogo cesce u meni pobedi Mitja,a Ivan zivi u svima nama,on je mnogo jak,prejak cini mi se... :x

e babe zayebale ste se ....:mrgreen:
rešila sam (ovo je off topic) prvo jedno mače domaće, pa onda te krilate piZdarije...:lol: EVENTUALNO.

Mačke su slatke
Beti hoće mače
--------------------------
Beti mora da dobije mače :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back