lobanja na marsu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kao moderator ne moram da ti se zhalim na private,niti bilo shta slichno.Upozoravam te da prestanesh sa postovima koji nemaju nikakve veze s vezom,a izbegavaj uvrede ukoliko je mogutje.Sal je samo sve to rekao na shaljiv nachin.

Oximoron ukapirao sam da je rekao na saljiv nacin na mestu gde smo se vredjali,al ok da gledamo na to kao na moju gresku...ono sto sam napisao tamo u onom putovanju svemirom nema nikakve veze sa ovim...ako se vratis na one prve postove ukapiraces sto sam ono napisao...nemam ja potrebe nikome da se pravdam...ja sam rekao da ono mozda nije ljudska dok si ti poceo da me ismejavas na veoma debilan nacin...kao neki nosorog igrao pao i bla bla...i kao ja te nerviram...i time sto si moderator me sigurno neces zaplasiti,boli me uvo relano

S

Mogucnost da je na Marsu postojao zivot pa i visi oblici zivota uopste ne treba a priori odbaciti, nalazenje tragova vode vodi u prilog tome, ali jos uvek nema definitivnih dokaza ni protiv ni za te teorije.
Dok ekspedicije sa ljudskom posadom ne budu u prilici da izvrse istrazivanja na Marsu, nece se moci definitivno zakljuciti.

Ali bas sansa da ce roveri u svom obilasku brzinom kornjace naici bas na tako evidentne ostatke nekog zivota na Marsu, uzevsi u obzir nimalo nezne klimatske uslove koji tamo vladaju je veoma zanemarljiva, vece su sanse da cete iskopati kostur Tiranosaurusa u svom dvoristu.
A naravno medju milijardama kamenja i stenovitih formacija na Marsu lako je naici na mnoge koji bi nam delovali prepoznatljivo.

A foto koju je Ober dao je poprilicno razmatrana na netu, pa koga interesuje da pogleda....

http://www.unexplainable.net/artman/publish/article_871.shtml
Gomila fotografija sa marsovskih rovera na kojima su kamenje i stene koje podsecaju na lica, lobanje, udove i razne druge prepoznatljive objekte, cak i navodno slike UFO-a.
Autori sajta su ocigledno skloni malo fantazijskim objasnjenjima, no jasno se bez problema se vidi prirodno poreklo oblika.

http://www.marstoday.com/news/viewsr.html?pid=12322
Izvestaj JPL-a o aktivnostima rovera "Spirit" u vreme kada je snimljena navedena fotografija lobanje.

http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2006/102/mars-humanoid-skull.htm
Autor ovog sajta je obavio detaljnu analizu fotografije u pitanju i dosao do zakljucka da je na njoj izvedeno kompjutersko "sredjivanje".....pitanje je koliko je bio objektivan pri tome

http://www.sciencedaily.com/cgi-bin...ed.cgi?Operation=ItemLookup&ItemId=1401301495
Knjiga o misijama marsovskih rovera "Spirit" i "Opportunity"

jednastvar:
Oximoron ukapirao sam da je rekao na saljiv nacin na mestu gde smo se vredjali,al ok da gledamo na to kao na moju gresku...ono sto sam napisao tamo u onom putovanju svemirom nema nikakve veze sa ovim...ako se vratis na one prve postove ukapiraces sto sam ono napisao...nemam ja potrebe nikome da se pravdam...ja sam rekao da ono mozda nije ljudska dok si ti poceo da me ismejavas na veoma debilan nacin...kao neki nosorog igrao pao i bla bla...i kao ja te nerviram...i time sto si moderator me sigurno neces zaplasiti,boli me uvo relano

S
Moj post za nosoroga predstavljao je izbegavanje toga da ti kazhem "ta ideja je sasvim debilna" ...uopshte ne nameravam da te zaplashim kao moderator,niti imam ikakve sadistichke namere,ponashao sam se isto pre nego shto sam dobio moderatora kao shto se i sada ponasham,osim shto sada moram i zakljuchavati teme i voditi rachuna...napomenuo sam ti to chisto da bix te obavestio da imam odredjene duzhnosti...Dosta sa tim.

ender71:
Mogucnost da je na Marsu postojao zivot pa i visi oblici zivota uopste ne treba a priori odbaciti, nalazenje tragova vode vodi u prilog tome, ali jos uvek nema definitivnih dokaza ni protiv ni za te teorije.
Dok ekspedicije sa ljudskom posadom ne budu u prilici da izvrse istrazivanja na Marsu, nece se moci definitivno zakljuciti.

Ali bas sansa da ce roveri u svom obilasku brzinom kornjace naici bas na tako evidentne ostatke nekog zivota na Marsu, uzevsi u obzir nimalo nezne klimatske uslove koji tamo vladaju je veoma zanemarljiva, vece su sanse da cete iskopati kostur Tiranosaurusa u svom dvoristu.
A naravno medju milijardama kamenja i stenovitih formacija na Marsu lako je naici na mnoge koji bi nam delovali prepoznatljivo.
Slazhem se sa svim ovim recheno.Voleo bix da dodam da nauchnici Mars posmatraju na 2 nachina:1)Na njemu je vetj postojao NEKI oblik zhivota
2)Na njemu se tek stvara neki oblik zhivota,tj voda
Sobzirom na starost Marsa,mnogi smatraju da je ta voda koja je nadjena u fragmentima stvorila neki zhivot koji je sada izumreo,ali sasvim je nemogutje da ljudska lobanja lezhi na sred povrshine planete,jer prashina i talozhenje ostalih materija bi je jednostavno zakopali...

@ jednastvar

Mozes prestati da se osvrces u stolici, neces me sigurno videti kako iz zatrke spremam svoju saketinu da ti je prilepim uz BigBang uz obraz...Znaci, prestani drhtati, pokajnice...I da...jesam zajebant ! Zezam se ozbiljno...

Pazi sad dobro i upamti...PSOVANJA nema...( barem ne u tom kontekstu, vredjajucem )...
Moze Oxim oprastatin i mod-ovati koliko hoce, ali ja sam na to jako alergican, narocito sto je ovo bas lepo i gotivno mesto za druzenje, ucenje i laprdanje..
Niko nije od naseg tima to zasluzio, sve ok deca...nemoj ti biti najgore dete u ulici...

Mene licno tvoji postovi (ako skontam na sta se odnose) ne nerviraju.Neka te s nama...Samo, skontaj kako to ide..

Ako ti odgovaram na post, stavim @ ispred tvog imena, pa onda...Ako hocu da komentarisem tvoj post, onda pre pisanja pritisnes ono plavo (ne Bijelo).dugme na kome pise citiraj...
I to je to...i izbaci ono S ispod, sta ti je to? Bas ti ruzno stoji...Fuj.Bolje stavi Udri Bruce Lee....:)

E, eto...:)
:)Sal has spoken...in da house...

Ok sam sa tim da je na marsu bilo zivota, i verovatno se ponovo formira...Ali sta je prethodni zivot sjbalo? A za onu facu na pov. marsa...Jeste da lici na BRUCE LEE-a, ali moj glas ide def. prirodnoj tvorevini, tj slucajnosti, tj igrom prirode, tj " neko se zezao u fsopu "....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back