Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Хахахаха
)))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))))))))))))))))Moj post za nosoroga predstavljao je izbegavanje toga da ti kazhem "ta ideja je sasvim debilna" ...uopshte ne nameravam da te zaplashim kao moderator,niti imam ikakve sadistichke namere,ponashao sam se isto pre nego shto sam dobio moderatora kao shto se i sada ponasham,osim shto sada moram i zakljuchavati teme i voditi rachuna...napomenuo sam ti to chisto da bix te obavestio da imam odredjene duzhnosti...Dosta sa tim.jednastvar:Oximoron ukapirao sam da je rekao na saljiv nacin na mestu gde smo se vredjali,al ok da gledamo na to kao na moju gresku...ono sto sam napisao tamo u onom putovanju svemirom nema nikakve veze sa ovim...ako se vratis na one prve postove ukapiraces sto sam ono napisao...nemam ja potrebe nikome da se pravdam...ja sam rekao da ono mozda nije ljudska dok si ti poceo da me ismejavas na veoma debilan nacin...kao neki nosorog igrao pao i bla bla...i kao ja te nerviram...i time sto si moderator me sigurno neces zaplasiti,boli me uvo relano
S
Slazhem se sa svim ovim recheno.Voleo bix da dodam da nauchnici Mars posmatraju na 2 nachina:1)Na njemu je vetj postojao NEKI oblik zhivotaender71:Mogucnost da je na Marsu postojao zivot pa i visi oblici zivota uopste ne treba a priori odbaciti, nalazenje tragova vode vodi u prilog tome, ali jos uvek nema definitivnih dokaza ni protiv ni za te teorije.
Dok ekspedicije sa ljudskom posadom ne budu u prilici da izvrse istrazivanja na Marsu, nece se moci definitivno zakljuciti.
Ali bas sansa da ce roveri u svom obilasku brzinom kornjace naici bas na tako evidentne ostatke nekog zivota na Marsu, uzevsi u obzir nimalo nezne klimatske uslove koji tamo vladaju je veoma zanemarljiva, vece su sanse da cete iskopati kostur Tiranosaurusa u svom dvoristu.
A naravno medju milijardama kamenja i stenovitih formacija na Marsu lako je naici na mnoge koji bi nam delovali prepoznatljivo.

Sal has spoken...in da house...Based on a throu story...Oximoron:Sal,upravo chitam ono tvojegenijalno je
pogotovo mi se svidja tucha na pijaci
nekako je...inspirishutja...meni stvarno treba da se malo izduvam
![]()
Nema sanse....Obersturmfuehrer:prosudite sami
originalna slika je ovde
http://marsrover.nasa.gov/gallery/all/2/p/513/2P171912249EFFAAL4P2425R1M1.HTML

jednastvar:ma moj zastitni znak ali ti necu otkriti sta znaci
S

ja se i dalje drzhim moje teorije sa nosorogomjednastvar:sad kad sam zumirao lici mi na obican oblikovan kamen
S