ljudi ,,,,

avesic:
mislim ,, žene ,,malo preobraženje ..,, pa ja sada kao u čudu , nikada tako jako i nikada tako nežno ,, sve baš kako treba , a ja kao ,, bez vida , kao beba ,, tako sve čisto i isto ,, onako kako bi bilo ,, da se u pravom trenutku snilo ,, ,, recimo,, na vreme , i bez dileme ,, samo uhvati momenat taj jedini ,, ali opet ako te zaobidje , ne brini , sudbina je to i prepozna je svako ali da li ima hrabrosti ..da se zgrabi tek tako ,, ili da na momenat drugi čekam ,, ili da je pratim ,, da se samo vratim , onako kako bi bilo , da se desilo , kada je trebalo ,, u pravo vreme ,,,

ma ,,, samo konstatacija ,, bem ti relativnost , ali ko zna ,, mozda vremenom covek shvati, da mu srce nije samo organ , već treba da ga prati ,,

Lep tekst...Ko piso? :lol: :lol:

alya ,, mnogi pokusali da objasne leptirice , pa stomacne tegobe , pa kada kolena klecaju ,, a ja im pricam ,, ljudi ,,ljubav boli ,, probada , muči, ganja ,, isposti ti dušu , odvaja od života ,odvaja od sna tamo negde posle ponoći ,, ali samo jedan pogled ,, pravo u njegove oči ,, a zar ga tada čujem , zar ga tada vidim ,, samo mu se obradujem ,, i sebe se stidim ,, kako baš ja , a on preko puta mene ,, da se tako gledamo , da se pogledi skamene , a onda ,,, trgne te vreme ,, bez ikakve najave ,, možda pogrešan život , a možda i po malo kasni ,, a ko će ga sada znati ,,a možda smo suviše glasni ,, kada ne treba ,, a opet ubija me ćutnja kada treba da viknem ,, a tada ni tona ni gesta ni snage ,, ,, i šta opet nalupa ovde ? ,, zar se ne vidi sve u očima ,,

jao avesic, kad te citam tako svasta mi pada na pamet. ako je zarazno, pakujem se i dolecem :)
kada cujes nekoga da trci za tobom i vice: leptirici!!! leptiriciiii!!! - ne brini, to sam samo ja.

avesic:
mislim ,, žene ,,malo preobraženje ..,, pa ja sada kao u čudu , nikada tako jako i nikada tako nežno ,, sve baš kako treba , a ja kao ,, bez vida , kao beba ,, tako sve čisto i isto ,, onako kako bi bilo ,, da se u pravom trenutku snilo ,, ,, recimo,, na vreme , i bez dileme ,, samo uhvati momenat taj jedini ,, ali opet ako te zaobidje , ne brini , sudbina je to i prepozna je svako ali da li ima hrabrosti ..da se zgrabi tek tako ,, ili da na momenat drugi čekam ,, ili da je pratim ,, da se samo vratim , onako kako bi bilo , da se desilo , kada je trebalo ,, u pravo vreme ,,,

ma ,,, samo konstatacija ,, bem ti relativnost , ali ko zna ,, mozda vremenom covek shvati, da mu srce nije samo organ , već treba da ga prati ,,

ma to ti je samo trenutno...proci ce za nedelju dvije...kontrola za 3 sedmice :)

bice da sam zaglavila u prozu...
uopste ne kapiram...
je l' to kao bilo ti lepo pa ti to opevala na forumu?
Mislim, bas fino sto covek 'oce da podeli sa virtualnim biliznjim...
Pa ko razume, pocne da prede (neko svoje secanje) a ko ne razume (kao ja) ode da cita krimice... u boljem ( ili najboljem!:) ) slucaju Vaska Popu...

evo ja cu.ko bi drugi?
avesic zensko koje je naslo dobro musko i sad oni svasta nesto rade i ona odlepila jer je napokon shvatila da je zena. probudjena.i kao i svaka lajava krelka mora da kaze ili ce da umre.
cuti vesicka i uzivaj.cuti.

strujo ,, ali sada onako istinski ,, jel provaljujes kako sam nesto elegantinja u ovom periodu ,, cak sam pocela i suknje da nosim (bljak) ,,, ,, a ti ,, jel si pendrekovala nekoga skoro

vidim suknja ti stoji..ma nemam reci...ma strava majke mi mile ma sasvim si druga zena...i taj osmeh i ta jeza sto te prodje kad se setis..i osecaj da ti stalno stoji tu iza ledja...dah mu osecas,
koza se sama jezi,bridi kada se seti dodira...i taj vrtlog u stomaku podno srca, pa kratko disanje..a telo kao da se topi kao da nestaje...
munja voli da je sevnu po nekada. pendrecim,penderci me,pendrecimo se..dobro je,super je,strava je,neko bi pisao deset tema dnevno na mom mestu..
i tako.ko je procitao neka je.

Back