Ljudi u crnom?

Imaš kriglu kao kralj Edvard II
A i trpeza je tu negde u tom stilu 😁
У кригли је вода. А трпеза је такође веома сведена, најважније је жито и колач, све остало је мање битно. Одавно не правим прави славски ручак, него ми дођу новостечени пријатељи у неколико тура, после пресељења, и пре свега се дружимо.
Првих шест месеци по пресељењу у Књажевац сам живео у хотелу, док нисам купио и опремио стан, па ми се буквално дизало ових неколико длака на глави када сам гледао како људи прослављају Славу у хотелу. Боље да је не славе.

Поготово у неким годинама. Носио сам и потпуно бело одело у своје време. Сада бих деловао смешно, али тада нисам.
Da, mladom čoveku, što se tiče odevanja, priliči skoro sve. I kad su boje u pitanju. Te neke naše srednje godine su tu i tamo, ali već u nekim poznijim godinama ne ide plavo, žuto ili tako nešto.

Da, mladom čoveku, što se tiče odevanja, priliči skoro sve. I kad su boje u pitanju. Te neke naše srednje godine su tu i tamo, ali već u nekim poznijim godinama ne ide plavo, žuto ili tako nešto.
Па не знам, лети уз фармерке и црне сандале са затвореним прстима волим да прошарам шарене мајице или кошуље, али зими је углавном све тамно са црним патикама.

У кригли је вода. А трпеза је такође веома сведена, најважније је жито и колач, све остало је мање битно. Одавно не правим прави славски ручак, него ми дођу новостечени пријатељи у неколико тура, после пресељења, и пре свега се дружимо.
Првих шест месеци по пресељењу у Књажевац сам живео у хотелу, док нисам купио и опремио стан, па ми се буквално дизало ових неколико длака на глави када сам гледао како људи прослављају Славу у хотелу. Боље да је не славе.

Evo i ovaj čika na slici baš u stilu o kom pričamo. Tamno odelo i bela košulja kao elegancija i jedino šarenkasta kravata čisto da otvori malo situaciju 😀

Pa fino izgleda ta trpeza, nema šta. Osim kolača i žita, sve ostalo može kako ti odlučiš. Spremi se nešto od hrane čisto da se lepo gosti posluže. Ja sam sveo na predjelo, sarmu i pečenje. I torte.

Nije istina! Pogledaj Talijane:

Zavidim na toj slobodi uma u širem pogledu!
Италијини су посебна модна планета!. То што њима феноменално стоји, нашима би било као пилету сисе. Исто је и са црнцима. Све им стоји, а ми би изгледали као да радимо у циркусу. Треба се ипак, као и код хране, држати гардеробе која се колико толико уклапа са овим подручјем.

Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).

Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?

I šta mislite zašto?

ne volim crnu boju nikako ......kod mojih u hercegovini je to boja tuge i zhalosti

The End

https://www.facebook.com/reel/1205059588349884

Италијини су посебна модна планета!. То што њима феноменално стоји, нашима би било као пилету сисе. Исто је и са црнцима. Све им стоји, а ми би изгледали као да радимо у циркусу. Треба се ипак, као и код хране, држати гардеробе која се колико толико уклапа са овим подручјем.
U pitanju je odabir stila i ne osvrtanje na rodni list. Tajna je u tome.

Обуци се као америчка црњкиња, којој то феноменално стоји, стани испред огледала и искрено себи кажи да ли је у питању "родни лист"?
Američke crnkinje nemaju stil. Genetski im je prenijeta ljubav prema šarenilu. To izgleda upadljivo na njima, ali ne i lijepo. Još kada vidim da su se ofarbale u plavo ili crveno okrenem glavu.
Mi smo jako slične građe Talijanima. Ako njima stoji pažljivo odabrana kombinacija, zašto ne bi i nama?!

Američke crnkinje nemaju stil. Genetski im je prenijeta ljubav prema šarenilu. To izgleda upadljivo na njima, ali ne i lijepo. Još kada vidim da su se ofarbale u plavo ili crveno okrenem glavu.
Mi smo jako slične građe Talijanima. Ako njima stoji pažljivo odabrana kombinacija, zašto ne bi i nama?!
Потпуно је глупаво са моје стране да се са дамом расправљам о модним стиловима, које уопште не познајем. Једино категорично остајем при тврдњи да оно што сјајно изгледа на црнцима, нама апсолутно не пристаје!

Па не знам, лети уз фармерке и црне сандале са затвореним прстима волим да прошарам шарене мајице или кошуље, али зими је углавном све тамно са црним патикама.
I ja nosim crne patike zbog odrzavanja, lakse je ..a i imam i bele koje nisam ni nosio eno stoje u kutiji.

Da li se ok seća čuvenih Sebstian torbi, nosili smo ih u srednjoj školi i uglavnom su bile u crnoj boji.
Evo podsetnika:

Bogdan-Petrovic---Sebastian-arhiva---Sebastian-torba.jpg

Ja sam je imala u žutoj boji :)
Dok sam ovu sliku izguglala, obrisane neke poruke o žutoj boji ... povod za sećanje na moju žutu torbu.

Inače, tema:
Crno i belo najzahvalnije za kombinovanje, a dosta teško za održavanje (da crno ostane crno, i belo belo).

Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).

Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?

I šta mislite zašto?
to je valjda njihov pogled na svet.

I šta mislite zašto?
Ja volim zene u crnom.

Praktično je.
Ali ja ne volim crno. Uglavnom kupujem šareno, pa se posle pitam šta mi je trebala žuta jakna uz crveni džemper. A opet..kako da ne kupim crveni džemper s irvasima.
Komplikovano.
🤣
Tako se počinje haha, pa onda neka neutralna boja i na kraju počneš da kupuješ sve u jednoj boji (najčešće crnoj...jer zamisli da si sva u žutoj ili crvenoj...)

Back