- Poruka
- 43.655
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, ili samo žene? (stavila si sliku žene u uvod, pa ko rekoh...)Ljudi su zlo
Samo I'm kazem srecno s tim animalcimaVole majmune šta ćeš?
Pa I dalje nek jure za pavijanima
"ali mama ja njega volim, zaljubila sam se"![]()
I ako je nekada volela majmuna to majmunu daje pravo da je ubije ako ga ostavi? Srecno Srbiji sa blokaderima shvatanja kao sto su tvoja, imate da napravite porodicno-rusku-dzamahiriju kada (ako ikada) dodjete na vlast.Vole majmune šta ćeš?
Ti koji pišu ružno o mrtvoj devojci ustvari pišu o sebi ali malo je nerealno da će neko rizikovati svoj život i krenuti na psihopatu sa pištoljem.
Osim toga on kad je išao ulicom nije imao oružje u ruci. Išao je mirno , nonšalantno.
Dobro joj je dok je taj pavijan okrenut agresijom ka spolja Ali jbg kad tad se vrati kao bumerangOvo je jako tupav komentar
Iznenadjujes me da ne znas kakvi "ljudi" ovde dolaze da objavljuju komentare. Vidis da se medjusobno podrzavaju, prepoznaju se medjusobno. To sto ova devojka iz videa kaze, zli ljudi.ovo je takodje jako tupav komentar
Tačno tako uvek se okreću porodici na kraju kada popuste.Dobro joj je dok je taj pavijan okrenut agresijom ka spolja Ali jbg kad tad se vrati kao bumerang
Nije tupav ili ovaj " ja ću njega da promenim on je divan"![]()
Ma samo kazes uzivajte Jos pretila njime drugimaTačno tako uvek se okreću porodici na kraju kada popuste.
Iznenadjujes me da ne znas kakvi "ljudi" ovde dolaze da objavljuju komentare. Vidis da se medjusobno podrzavaju, prepoznaju se medjusobno.
Plus i da je taj neko naoružan, pa da puca u ovog što juri, ode na robiju za ubistvo.Jeste, ali niko ne staje pred razjarenog ludaka sa pistoljem u ruci koji juri da izreseta bivsu suprugu/devoku, niti mu je to posao niti ga to definise kao zlog coveka. Tako da je ovaj video teski bullshit, boljsevicka parola tacnije.
Koliko sam čitao, svedoci su rekli da jeste išao mirno, da je ušao u auto i tako je pratio sve do hotela gde ju je i ubio.Ona je trčala i bjezala sto znaci nije išao ulicom mirno
A pazi nju nafrakala se do balcaka karmin i mindjuse i juri lajkove,a da ne pricamo opet o pljuvanju po svim muskarcima zbog zenskih pogresnih izbora