Ljudi su zlo

Jeste, ali niko ne staje pred razjarenog ludaka sa pistoljem u ruci koji juri da izreseta bivsu suprugu/devoku, niti mu je to posao niti ga to definise kao zlog coveka. Tako da je ovaj video teski bullshit, boljsevicka parola tacnije.

Ti koji pišu ružno o mrtvoj devojci ustvari pišu o sebi ali malo je nerealno da će neko rizikovati svoj život i krenuti na psihopatu sa pištoljem.
Osim toga on kad je išao ulicom nije imao oružje u ruci. Išao je mirno , nonšalantno.

Jeste, ali niko ne staje pred razjarenog ludaka sa pistoljem u ruci koji juri da izreseta bivsu suprugu/devoku, niti mu je to posao niti ga to definise kao zlog coveka. Tako da je ovaj video teski bullshit, boljsevicka parola tacnije.
Plus i da je taj neko naoružan, pa da puca u ovog što juri, ode na robiju za ubistvo.

Ona je trčala i bjezala sto znaci nije išao ulicom mirno
Koliko sam čitao, svedoci su rekli da jeste išao mirno, da je ušao u auto i tako je pratio sve do hotela gde ju je i ubio.
Ali i da nije, ko će da se suprostavi psihopati sa oružjem u ruci? Da rizikuje svoj život? Da ne govorim o tome da država ne da ljudima dozvole za oružje pa kako ću onda ja da se suprostavim naoružanom kriminalcu čak i da želim - ako nemam sa čim?

Evo ti mi reci.

Evo izjave svedoka...

Kako je rekao taksista za "Avaz", dok je trčala vikala je: "Ima pištolj, ima pištolj!".

- Ma, to je sve bilo u trenu, takoreći. Ona je protrčala kraj nas i kada smo čuli da govori za pištolj, ustali smo. On nije trčao. Automobil mu je bio parkiran kod rampe, koja je bila dignuta - rekao je on.

Kako kaže, kada ih je ugledao, seo je u automobil.

- Delovao je mrtav-hladan. Možda se tako ponašao jer nas je video. Dolazio je on ovde često u kladionicu, jer radi u obližnjoj benzinskoj pumpi - ispričao je ovaj taksista.

Back