ljudi sta upisujete ove godine???

ja_licno:
Ja cu najverovatnije spremati i iz jednih i iz drugih. Meni je npr. problem to sto ja dobar deo ovih stvari uopste nisam ucila, jer sam opsti smer. Npr. u III godini smo radili samo fiziologiju zivotinja. Bas sam danas nesto gledala, i u novim knjigama je mnogo bolje objasnjeno (odnosno neke stvari su jasnije), ali, cini mi se da neki delovi bukvalno nedostaju. Najbolje to paralelno. Ja se tesim da mi biologija nece biti problem... Panicila sam u januaru, a sad... :) ma, opusteno. Ako nista, odoh na opsti smer, prebacim se posle na molekularnu :)

A to moze? Ako je to tacno, malo mi porasla samouverenost! Ionako mi je to alternativa...
Sad si me oraspolozila... :)

e, ovako je spremala moja mama, nije najlakse, al daje rezultate... skupljale se ona i njene dve drugarice svaki dan u sobi, jedna naglas cita deo, druga ponovi,tj. preprica, pa treca isto. Onda druga uzme da cita, itd. I tako po ceo dan, pauza za obroke i kafu. Tako jedno mesecak dana. Spremile fiziologiju i anatomiju tako, sve tri dobile desetke. E sad, da li je lako ili nije, ne znam.....

ja_licno:
naravno da moze (barem je do sad moglo). Prebacivanje sa smera na drugi smer moguce je ukoliko se ocisti godina i da razlika ispita. Jel izasao novi informator?
Nije jos uvek. Trebalo bi uskoro; rekli su da za informacije treba zvati fax pocetkom aprila. Videcemo...
Ako bude moglo da se prebaci sa opste biologije bice extra. Mada imam drugaricu koja je htela mol. biologiju i jos uvek je zaglavljena na opstoj (vec treca god.), a dobar je student... Ne znam sta je problem...

samuilov:
ETF,hm....Pa sta te briga,upasces 100%.U stvari ne znam koliko njih primaju ali mislim da tamo nema konkurencije.Zar ne?

ja koliko sam upucena, konkurencije ima. Sprema se matematika, sto je valjda dovoljno tesko.... Mislim da je prosle godine bilo negde oko 1,3 puta vise prijavljenih od broja mesta.. ali, ne secam se tacno... Pa nigde nije mala konkurencija i zagarantovan upis......... uvek moze da se desi nesto nepredvidjeno, kao na gradjevini prosle godine.

ja_licno:
ja koliko sam upucena, konkurencije ima. Sprema se matematika, sto je valjda dovoljno tesko.... Mislim da je prosle godine bilo negde oko 1,3 puta vise prijavljenih od broja mesta.. ali, ne secam se tacno... Pa nigde nije mala konkurencija i zagarantovan upis......... uvek moze da se desi nesto nepredvidjeno, kao na gradjevini prosle godine.

Pa ne znam stvarno,za etf se nisam ni interesovala tako da necu bez veze da pricam kad nisam upucena.:)
A sta je to bilo na gradjevini prosle godine?
Moja sestra je sad druga godina na gradjevini i rekla je da je prijemni bio mnogo laksi nego kad se ona upisivala.

Pa navodno je na gradjevini uvek bilo mnogo vise mesta nego sto je bilo prijavljenih, a prosle godine se prijavilo neocekivano mnogo njih. Gradjevinu je, kazu, lako upisati, ali nenormalno tesko zavrsiti.......... ma, nisam upucena, ja to samo iz carsijskih prica :) tj. iz prica onih koji studiraju, pa........

ja_licno:
Pa navodno je na gradjevini uvek bilo mnogo vise mesta nego sto je bilo prijavljenih, a prosle godine se prijavilo neocekivano mnogo njih. Gradjevinu je, kazu, lako upisati, ali nenormalno tesko zavrsiti.......... ma, nisam upucena, ja to samo iz carsijskih prica :) tj. iz prica onih koji studiraju, pa........

Pa znam to jeste.Ma sve tehnicke fakultete je lako upisati ali se moras pomuciti na studijama.Stvarno nisam cula to za gradjevinu.pa jel znas ti nekog ko upisuje ove godine gradjevinu.Iz moje skole ce mislim njih troje za koje ja sigurno znam.Ma kod mene je u razredu pa i u skoli je popularna ekonomija prava(njih 4 ce prava samo iz mog razreda,a gde su ostali razredi i skole),dif,fon,...i tako.
Ti ces molekularnu?E,a kako si se odlucila ako mogu znati?:)Posto je meni ovaj izbor oko fax-a bilo stvarno pravo mucenje.:)

samuilov:
Pa znam to jeste.Ma sve tehnicke fakultete je lako upisati ali se moras pomuciti na studijama.Stvarno nisam cula to za gradjevinu.pa jel znas ti nekog ko upisuje ove godine gradjevinu.Iz moje skole ce mislim njih troje za koje ja sigurno znam.Ma kod mene je u razredu pa i u skoli je popularna ekonomija prava(njih 4 ce prava samo iz mog razreda,a gde su ostali razredi i skole),dif,fon,...i tako.
Ti ces molekularnu?E,a kako si se odlucila ako mogu znati?:)Posto je meni ovaj izbor oko fax-a bilo stvarno pravo mucenje.:)
Ne znam nikoga ko ce ove godine gradjevinu, ali su prosle isli svi zivi. Kod mene je popularno......... nemam pojma, moje odeljenje upisuje skroz "cudne" fakultete, nemamo nikoga na etf-u, gradjevini, pravima, farmaciji........ ljudi ove godine uglavnom hoce psihologiju, ima ih i za dif, a i filoloski je popularan.
Ja sma htela molekularnu jos od 8. razreda... predomisljala sam se da li ce to biti mnogo tesko, ali... ma hocu nesto sto nije klasicno, nesto sto ce biti zanimljivo, da ne upadnem u neku rutinu.....

Ja cu ARHITEKTURU..........................Bar se nadam :D ,jel je prijemni kao tezak(tako kazu)mada je vise zbog treme njih palo,a ne zato sto je tezak!!!
ako ne uradim nista ove godine,pokusacu na primenjenim umetnostima(unutrsnja arhitektura),jeste da primaju malo...ali...
............ako ni to onda sledecu godinu cekam...... :cry:

jeka$:
Ja cu ARHITEKTURU..........................Bar se nadam :D ,jel je prijemni kao tezak(tako kazu)mada je vise zbog treme njih palo,a ne zato sto je tezak!!!
ako ne uradim nista ove godine,pokusacu na primenjenim umetnostima(unutrsnja arhitektura),jeste da primaju malo...ali...
............ako ni to onda sledecu godinu cekam...... :cry:
e, jedna moja drugarica ide na pripreme u Bg, jos od septembra, nesto privatno, bas im je supe, nenormalno brzo napreduju.........

Back