..Sandra..
Obećava
- Poruka
- 57
Pa sta ces.. moramo nekako da se snalazimo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj biohemiju...veruj mimima_m:Nadam se farmaciju, a alternativa mi je biohemija, pa gde upadnem...
temptation...:Da, ispiranje mozga, hehehe... extra biznis...![]()
KOWYNUXX:filoloshki u BG... laganeza...
KOWYNUXX:i ti bi isto na filološki?

Alice:Ej ljudi sto upisujete filoloski :-) znate li mozda da li promene u vezi prijemnog iz engleskog vaze samo za one koji upisuju anglistiku, ili se i nama ostalima nesto menja?
..Sandra..:@ temtation... Mora da je imao losha iskustva![]()

KOWYNUXX:meni sajt nece da otvori...
kakva sad Bolonjska???Meni moji poznanici rekose da nece biti josh nekoliko godina...odakle ti taj info???
KOWYNUXX:meni sajt nece da otvori...

DragonFly:Vec sam upisao. Dobio sam punu stipendiju u Americi, placene mi sve 4 godine! Jedino shto treba da odradim je da kupim avionsku kartu za tamo i pare za dzeparac... I uzivanjac![]()
Znam da sad krece frka i panika ovde, barem shto se mojih ortaka iz razreda tiche, pa ono, ljudovi, sa srecom i da se upishete tamo gde zelite![]()
![]()
DragonFly:Moj koledz spada u takozvane "liberal arts college", shto mu znachi da prve 2 godine ne moram uopshte da definishem glavni predmet (major)! Naravno, svako ima pravo da odmah se definishe, ali neki ljudi drze svoje opcije otvorene tokom te prve 2 godine. Takva vrsta koledza je fokusirana na "ophstu kulturu".
Imam pravo da biram izmedju 20 i kusur majora, recimo, psihologija, engleski i knjizevnost, filozofija, ekonomija, ugostiteljstvo itd. Ja cu verovatno uzeti psihologiju kao major, mada, kao shto sam napomenuo, mogu 2 godine da istrazujem shta me interesuje. Takodje, mogu da zavrshim 2 majora u okviru 4-godishnjeg shkolovanja - primera radi, to mu dodje kao da ovde zavrshim psihologiju na Filozofskom i ekonomiju na Ekonomskom.
Otpozzzzdrav tebi, batice![]()

Hvala na lepim zeljama, BATICE, da znash da cu da se potrudimsamuilov:Pa lepooo,....bas.
Samo ja sam sekica,ali dobro.
Pa srecno i uspesno ti tamo bilo!!!!![]()