Ljudi sta mislite o MILANU TAROTOLOGU?

tachno, nishta od navedenog.

ne mogu ga nazvati ni chovekom, njega cje neko od tih ljudi kojima on pomera dupe jednom saviti ispred njegovog "dzhipa 45", necje ga ni po otisku prepoznati...

nishta lichno protiv njega, ne poznajem ga, ali na takav nachin zayebavati narod...

pa to reci onima koji ne shvataju, ja vidim da se lik "shali" na rachun drugih, ali kako bi tebi bilo da se "shali" tako na tvoj rachun?

ja jesam riznica crnog humora, i u drushtvu kojim cirkulishem svi to znaju, i od mene to ochekuju, ali ne ochekuju da cju izacji na TV i sve holivudske zvezde pozheniti i poudati po srbiji, jer karta na kojoj stoji pauk tako vidi...

Mislim da su mnogi od vas vec mogli da gledaju i slusaju Milana,pojavljivao se na TV Dugi;
TV Palmi;i mnogim drugim televizijama!Covek lupeta na kvadrat,dal se on naduva ili sta nije mi jasno kad onako moze da odvaljuje a da se pritom nijednom ne nasmeje!
Evo par njegovih lapsusa;
-sedim u sumi i vozim na gumi
-pitanje za gledaoce;Dal su u crnca crvena krvna zrnca?
-Pita ga devojka za koga ce se udati?a on kaze za Konana!
-Pa opet jedna devojka za koga ce se udati?a on za Jelenka!!

Ima vec brdo klipova na netu o njemu samo kucajte Milan Tarot Duga i izace vam gomila sajtova i klipova!
Jos jedan dokaz da u ovoj zemlji sto si veca budala to si popularniji! :D

aaaaaa...ne znam zašto, ali baš sam se ovog setio večeras (valjda sam se toliko smorio...gle' molim te o čemu ja razmišljam..:roll: :lol: ) pa mi pade na pamet da otvorim temu, al vidim da već postoji....:lol:

Inače, jel ima Milana negde, na nekoj televiziji još uvek, ili su ga ukinuli....nekad mi je bi jedino što sam gledao na TV-u...:lol: :lol: :lol:

mislim da je cela fora sa njegovom emisijom-čisto ismejavanje onih pravih emisija

Ne radi on to kao ismejavanje pravih emisija, nego da bi zaradio. Skontao je da se najlakse zaradi kada se zezas i to naplacujes. Nije covek naucio na pravi rad. A gurala ga je astroloska agencija koja je gurala i druge, astrologe tarote itd, pa kada su videli kojom brzinom rusi rekorde poziva, ostavili su ga. Ali su tako navukli na sebe neprijatelje sa vrha........ tako da im je sve naravno doslo glave!

Mislim da su mnogi od vas vec mogli da gledaju i slusaju Milana,pojavljivao se na TV Dugi;
TV Palmi;i mnogim drugim televizijama!Covek lupeta na kvadrat,dal se on naduva ili sta nije mi jasno kad onako moze da odvaljuje a da se pritom nijednom ne nasmeje!
Evo par njegovih lapsusa;
-sedim u sumi i vozim na gumi
-pitanje za gledaoce;Dal su u crnca crvena krvna zrnca?
-Pita ga devojka za koga ce se udati?a on kaze za Konana!
-Pa opet jedna devojka za koga ce se udati?a on za Jelenka!!

Ima vec brdo klipova na netu o njemu samo kucajte Milan Tarot Duga i izace vam gomila sajtova i klipova!
Jos jedan dokaz da u ovoj zemlji sto si veca budala to si popularniji! :D
najaci car na svetu!!!!!! ili stvarno postoje onoliko glupi ljudi pa ga stavrno zovu i traze resenja na svoje probleme ili je sve jedna ogormna namestaljka ...drugo nema ali u svakom slucaju on je polu covek polu neverovatan!!!! MILAN KRALJ

aaaa kakaw je to CAR ljudi moji....kad je pustio "goluba" u sred emisije..ja sam se prekinuo...a zena ga pita da li ce se udati..on joj kaze UDAJETE SE KAD BUDETE UCESTWOWALI U MERKATOROWOJ IGRI "KO PRE BABI-SEDECE NA ZABI(owo je najjace)"kod muskarca kod kojeg uplacujete tiket za ucesce..e to wam je buduci suprug.....:xaxa: :xaxa:

Back