zazy
Početnik
- Poruka
- 44
Jao, ja ne mogu da verujem kakav covek-suze su mi posle od smeha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Anja_Marija:ko je uopste taj covek jel politicar ili pevac

akhm!!! ja sam nešto pitao! nemojte da skrećete temu!Dacman 92:е јел се овај лик још увек појављује на ТВ? баш ме занима... морам да видим...
Anja_Marija:ljudi treba mi pomoc kako da stvim sliku kao sto na priver VolimSunce ima zalazak sunca ili vec ko, smo ja i Dacmanne mamo te slike, a ja b bas olela da ih stavin na forum kao sto vi imate.
u potpisu
help me
Mislim da su mnogi od vas vec mogli da gledaju i slusaju Milana,pojavljivao se na TV Dugi;
TV Palmi;i mnogim drugim televizijama!Covek lupeta na kvadrat,dal se on naduva ili sta nije mi jasno kad onako moze da odvaljuje a da se pritom nijednom ne nasmeje!
Evo par njegovih lapsusa;
-sedim u sumi i vozim na gumi
-pitanje za gledaoce;Dal su u crnca crvena krvna zrnca?
-Pita ga devojka za koga ce se udati?a on kaze za Konana!
-Pa opet jedna devojka za koga ce se udati?a on za Jelenka!!
Ima vec brdo klipova na netu o njemu samo kucajte Milan Tarot Duga i izace vam gomila sajtova i klipova!
Jos jedan dokaz da u ovoj zemlji sto si veca budala to si popularniji!![]()
) pa mi pade na pamet da otvorim temu, al vidim da već postoji....

mislim da je cela fora sa njegovom emisijom-čisto ismejavanje onih pravih emisija
najaci car na svetu!!!!!! ili stvarno postoje onoliko glupi ljudi pa ga stavrno zovu i traze resenja na svoje probleme ili je sve jedna ogormna namestaljka ...drugo nema ali u svakom slucaju on je polu covek polu neverovatan!!!! MILAN KRALJMislim da su mnogi od vas vec mogli da gledaju i slusaju Milana,pojavljivao se na TV Dugi;
TV Palmi;i mnogim drugim televizijama!Covek lupeta na kvadrat,dal se on naduva ili sta nije mi jasno kad onako moze da odvaljuje a da se pritom nijednom ne nasmeje!
Evo par njegovih lapsusa;
-sedim u sumi i vozim na gumi
-pitanje za gledaoce;Dal su u crnca crvena krvna zrnca?
-Pita ga devojka za koga ce se udati?a on kaze za Konana!
-Pa opet jedna devojka za koga ce se udati?a on za Jelenka!!
Ima vec brdo klipova na netu o njemu samo kucajte Milan Tarot Duga i izace vam gomila sajtova i klipova!
Jos jedan dokaz da u ovoj zemlji sto si veca budala to si popularniji!![]()