Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711

Ovo je najbolje shto sam do sad videla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je najbolje shto sam do sad videla 

Koji je ovo lik nevidjeni! 

Ja jesam 

Moja omiljena 

Lud je skroz, načekaće ga neko...
Ti i ja smo strašno malobrojni...![]()

Pa on ih i ne tera da ga zovu, treba tako sa budalama, usput ih poshteno odere za telefon
Da, samo ti i ja na ovoj temi, niko vishe ne poshtuje Milanov lik i delo![]()

Bar da imam Dugu...![]()
Baš me zanima da li će sutra biti neka dojava da je postavljena bomba...
Sramota, takva moralna gromada od čoveka, pomaže ljudima, radi skoro volonterski..
Sad malo ozbiljno, neverovatno mi je kad vidim koliko on traje sa tim glupostima, i ljudi mu veruju...
I staro i mlado...![]()

Ja imam dugu na kablovskoj, ih kako se razveseli
Shteta shto ne mogu da nadjem klip kad kazhe liku da preseche virshlu na pola, stavi obe polovine u ushi i vrti suprotno smeru kazaljke na satu, a onaj otud uzima virshlu i broji 20 puta uz magichne rechi koje ponavlja za Milanom![]()

Naravno, uz magične reči... 
Ja imam IPTV a tu ih za sada nema...
A ima i onaj kad je nekoj bakici iz Beča rekao da oguli bananu i stavi na čelo, pa onda jako stisne tako da joj dlan dodirne čelo.Naravno, uz magične reči...
Bakicu opet uključuju u emisiju posle nekih 10. minuta,ona mu kaže da je uradila sve kako je rekao, i pita ga šta da radi sa korom...![]()

E tek kad to pochesh da gledash shvatish koliko je sumanutih ljudi, najvishe je onih iz dijaspore, da ne povreujesh, kao hipnotisani![]()

Antistres varijanta...
Idem polako, treba ustati sutra...
A onda ovde u nove radne pobede!![]()
![]()

Pravna pomoć..