Ljudi sta mislite o MILANU TAROTOLOGU?

Sta mislite o njemu?Komentari,klipovi...

Mene zanima-da li on radi ono sto je radio Micko u emisiji ,,Pozovi M ili ce on tebe''-znaci ima saljivu emisiju koja je namestena(to razumem) ILI on stvarno veruje u to:eek: i sprda se sa ljudima(to mi je nenormalno i on je budala).

covek je klasičan debil i neradnik koji je "izmislio" fazon za zabavljanje masa i uzimanje kinte što mi je za svaki respekt....

Gledalac: Šta mi možete reći za majku?
Milan: Majka vam je umrla!
Gledalac: Nije, živa je!
Milan: Umreće. :mrgreen::mrgreen::eek:

Gledalac: Kad ce moja zena dobiti bebu?
Milan: Za pola sata
Gledalac: Ali moja zena je sad u selu kod majke pa ne mozemo....
Milan: Ko je rekao da ce sa vama imati bebu
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf:

Milan: "E sad ja vama da kažem kako je poginuo Senna. Znate onaj vozač, Senna... Senna je u stvari kinuo... Kinuo je i u krivini udario u bankinu i bum... Eto... Tarot pokazuje ono što hiljadu detektiva i ovih iz Scotland Yard-a ne može."

Gledalac: Da li će moj sin nastaviti da se drogira?
Milan: Nastavlja. Izašla je karta šprica i igle.

Gledalac: Kada će se oženiti moj sin?
Milan: Za 3 meseca i 15 dana... Samo malo, samo malo... ZU VANG LI... Znaci Kineskinja.

Gledalac: Da li ću da se oženim?
Milan: Za 7 meseci. Dolazim na svadbu i piću viski Civas u regalu.

oplakah svejednu emisiju koju sam gledala :rotf:

Ali ubjedljivo najjaca scena je bila kada ga je nazvao neki lik i rekao:

`Milane,sanjam stalno jedan san...`
MT: `Koji?`
`Da mi pusis *****!`
MT: `Evo ga jedan iz linije za pametne!!!`

Ili kada ga je nazvao neki momak i iz zajebancije pitao gdje je sahranjen Dzingis Kan,kad ce Milan k`o iz topa-`U Rumuniji,odmah pored drakule!!!!` :rotf:

oplakah svejednu emisiju koju sam gledala :rotf:

Ali ubjedljivo najjaca scena je bila kada ga je nazvao neki lik i rekao:

`Milane,sanjam stalno jedan san...`
MT: `Koji?`
`Da mi pusis *****!`
MT: `Evo ga jedan iz linije za pametne!!!`

Ili kada ga je nazvao neki momak i iz zajebancije pitao gdje je sahranjen Dzingis Kan,kad ce Milan k`o iz topa-`U Rumuniji,odmah pored drakule!!!!` :rotf:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ma idi begaj... :lol:

ova dva su mu definitivno najjaca.... :hahaha::hahaha::hahaha:

ima jos jedan gde prica coveku da lupa jaja o glavu,al nmg da ga nadjem... :hahaha:
:hahaha:

Milan Taort je genije jer u delicu sekunde izmisli tako smesnu i nebuloznu pricu da pametni ljudi vriste od smeha a glupi mu veruju!!!!!!

Postoje neka istrazivanja koja kazuju da je pokazatelj IQ-a duhovitost coveka i mogucnost brzog smisljanja smesnih i neobicnih stvari koje nikom drugom ne padaju napamet tako brzo....

A ako uz to jos pomenemo da je pomogao mnooogim ljudima ovi glupostima preko psihosugestije - placeba efekta on je jos veci genije......
Veliki je i psiholog jer po minimalnom broju informacija dobijenih od "pacijenata" on je pogodio dosta toga......

Primer - Ja zelim da pitam za zdravlje?
Milan tarot - Vas gospodjo u zadnje vreme nesto muci i boli vas hahaha:hahaha:
Pacijent sto je pozvao - Da da, tacno
Pacijent se primio i ovaj nastavlja da prica ono sto pacijent zeli da cuje ili mu je vec rekao...

Ili kad neko pozove i pita za finansije - Niko nece da zove jer je milioner pa da pita dal neko nece da mu otme taj milion nego svako zove da pita kada ce biti para......

A Milan Tarot kaze - Vidim ovde karta kaze u zadnje vreme nemate novca,slabo vam idu finansije

A ovca za sisanje - Da da tako je pogodili ste.......

I onda ide dodatak - stavite kecap na glavu,majonez u gace i vicite Muuuuu Muuu Beeee i sutra cete da dobijete na lotou :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Milan Taort je genije jer u delicu sekunde izmisli tako smesnu i nebuloznu pricu da pametni ljudi vriste od smeha a glupi mu veruju!!!!!!

Postoje neka istrazivanja koja kazuju da je pokazatelj IQ-a duhovitost coveka i mogucnost brzog smisljanja smesnih i neobicnih stvari koje nikom drugom ne padaju napamet tako brzo....

A ako uz to jos pomenemo da je pomogao mnooogim ljudima ovi glupostima preko psihosugestije - placeba efekta on je jos veci genije......
Veliki je i psiholog jer po minimalnom broju informacija dobijenih od "pacijenata" on je pogodio dosta toga......

Primer - Ja zelim da pitam za zdravlje?
Milan tarot - Vas gospodjo u zadnje vreme nesto muci i boli vas hahaha:hahaha:
Pacijent sto je pozvao - Da da, tacno
Pacijent se primio i ovaj nastavlja da prica ono sto pacijent zeli da cuje ili mu je vec rekao...

Ili kad neko pozove i pita za finansije - Niko nece da zove jer je milioner pa da pita dal neko nece da mu otme taj milion nego svako zove da pita kada ce biti para......

A Milan Tarot kaze - Vidim ovde karta kaze u zadnje vreme nemate novca,slabo vam idu finansije

A ovca za sisanje - Da da tako je pogodili ste.......

I onda ide dodatak - stavite kecap na glavu,majonez u gace i vicite Muuuuu Muuu Beeee i sutra cete da dobijete na lotou :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Najbolje je na kraju, nemoj da nikom pričaš.

Šta ćeš, ljudi u ovoj krizi su spremni na sve.

Hahaha - EPIZODA DRES LIVERPULA!

" Gospodjo odite i kupite dres Liverpula i nosite ga! To ima u prodavnici da se kupi ali vi trazite dajte mi dres Bazen Dzigerice :hahaha::hahaha: jer liverpul znaci Liver - dzigerica na engleskom i pool - bazen znaci bazen dzigerice....Prvi predsednk Liverpula je bio Grof Monte Kristo :hahaha: A dobio je ime tako sto su oni lovili bivole pa su ima vadili dzigerice i punili bazen i to su samo jeli pa je tako i nastalo ime Liverpul :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

A to su radili 1797 godine pre nove ere HAHAHAH JAO HAHAHAHA:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Gledalac:Sin mi se nije ozenio.mozete li da pomognete?
MT:gospodjo jel on ima kratku kosu?
g:da
MT:znao sam ja u cemu je problem.treba da pusti kosu i da krene da slusa whitesnake.zapisite V A J T S N E J K
g:W A Z SNJ )*&%@
to je jedan od naboljih :D :D :D :D

ili
g:mislim da mi je kuca omadjijana crnom magijom.ne mogu da spavam
MT:slusajte me dobro gospodine.morate da skinete black magic night i da pustate narednih 6 dana 17 puta dnevno
ili mozete i raining blood ali tu ima puno distorzije pa i nije bas za te stvari XDXDXDXDXDXD

Back