***str8***
Primećen član
- Poruka
- 802
Доле глупост,живео Милан!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i sprda se sa ljudima(to mi je nenormalno i on je budala).Sta mislite o njemu?Komentari,klipovi...
Mene zanima-da li on radi ono sto je radio Micko u emisiji ,,Pozovi M ili ce on tebe''-znaci ima saljivu emisiju koja je namestena(to razumem) ILI on stvarno veruje u toi sprda se sa ljudima(to mi je nenormalno i on je budala).
))
Da li ste gledali neku emisiju, neki klip, culi o njemu i sl. Lik je luuuuuuuuud

mislim da on ismijava sve one koji vjeruju u takve stvari, jednostavno zeli ljudima (koji to naravno ne kapiraju) da stavi doznanja da se bave sustinski svojim zivotom a ne da trose novac i vrijeme na zvanje astrologa i tarot tumaca....veoma je inteligentan.

oplakah svejednu emisiju koju sam gledala
Ali ubjedljivo najjaca scena je bila kada ga je nazvao neki lik i rekao:
`Milane,sanjam stalno jedan san...`
MT: `Koji?`
`Da mi pusis *****!`
MT: `Evo ga jedan iz linije za pametne!!!`
Ili kada ga je nazvao neki momak i iz zajebancije pitao gdje je sahranjen Dzingis Kan,kad ce Milan k`o iz topa-`U Rumuniji,odmah pored drakule!!!!`![]()

Milan Taort je genije jer u delicu sekunde izmisli tako smesnu i nebuloznu pricu da pametni ljudi vriste od smeha a glupi mu veruju!!!!!!
Postoje neka istrazivanja koja kazuju da je pokazatelj IQ-a duhovitost coveka i mogucnost brzog smisljanja smesnih i neobicnih stvari koje nikom drugom ne padaju napamet tako brzo....
A ako uz to jos pomenemo da je pomogao mnooogim ljudima ovi glupostima preko psihosugestije - placeba efekta on je jos veci genije......
Veliki je i psiholog jer po minimalnom broju informacija dobijenih od "pacijenata" on je pogodio dosta toga......
Primer - Ja zelim da pitam za zdravlje?
Milan tarot - Vas gospodjo u zadnje vreme nesto muci i boli vas hahaha
Pacijent sto je pozvao - Da da, tacno
Pacijent se primio i ovaj nastavlja da prica ono sto pacijent zeli da cuje ili mu je vec rekao...
Ili kad neko pozove i pita za finansije - Niko nece da zove jer je milioner pa da pita dal neko nece da mu otme taj milion nego svako zove da pita kada ce biti para......
A Milan Tarot kaze - Vidim ovde karta kaze u zadnje vreme nemate novca,slabo vam idu finansije
A ovca za sisanje - Da da tako je pogodili ste.......
I onda ide dodatak - stavite kecap na glavu,majonez u gace i vicite Muuuuu Muuu Beeee i sutra cete da dobijete na lotou

jer liverpul znaci Liver - dzigerica na engleskom i pool - bazen znaci bazen dzigerice....Prvi predsednk Liverpula je bio Grof Monte Kristo
A dobio je ime tako sto su oni lovili bivole pa su ima vadili dzigerice i punili bazen i to su samo jeli pa je tako i nastalo ime Liverpul