LJUDI STA DA RADIM???

tnx ;), on se sad javlja tu i tamo, kao prijateljski, ali ja sam strogo zvanicna, jer kad bi ponovo poceli da se svadjamo to bi mi raskopalo tek malcice zaceljenu ranu, a ja njega ne nameravam da zovem.Mozda zvuci glupo, ali kada se javi i nemam toliku zelju da ga vidim, a dok se nije nikako javljao mislila sam da cu svisnuti imala sam utisak kao da je iscezao, nema mi neke logike to sto osecam, ali cinim sve samo da bi se osecala makar malo bolje:)

:) nemoj toliko da analiziras sebe, nema logike u svemu, nije sve ispravno u nama....ljudska smo bica....ali, predlazem ti da se zapitas i das sebi odgovor: zasto si se zaljubila u coveka koji ti nije dao sebe na pravi nacin.....videces da je odgovor taj koji ce te izleciti, jer to sto osecas je iluzija....voleti mozemo samo one koje dobro poznajemo i koji nam uzvracaju ljubavlju.....

Vidjala sam se sa jednim deckom 6 meseci.Nije to bila veza, vec s vremena na vreme, ali je zaista bilo predivno, kad smo zajedno ophodio se kao da smo u vezi, nezan, pazljiv, pravi dzentlmen:cmok:
E, sad kao sto je i za ocekivati ja sam se vremenom vezala i to jako.On je bio ok prema meni, kao sto rekoh, ali nekad je znao da bude zvanican u porukama, poceli smo malo redje da se vidjemo, ali opet kad se vidimo bajka.Ja sam to trpela, trpela da bi mi skoro pukao film i rekla mu da ili da se vidjemo cesce ili da nema svrhe da se vidjemo.NJegov odgovor na to je bio da trebam da nadjem nekog ko zeli vezu, da ce tako biti bolje za mene, jer on ne moze da mi je pruzi.Da mu je zao kad me vidi takvu mrtvu smorenu i da se oseca ko kreten zbog toga.
LJudi, ja gledam u njega ko u Boga, aon mi prica o drugome:( Znam da je pametno sto sam presekla, ali nisam mogla da ocekujem da ce mi biti ovoliko tesko.Nocima ne spavam, nista ne jedem, smrsala sam, idem kao zombi.Mislila sam da ce vremenom biti bolje, ali iz dana u dan je sve teze.Sad vidim da koliko god je onako nekad bilo tesko, da je sad 100 puta gore.Ceo zivot sam bila sa nekim debilima koji su me zavlacili, cak i ponizavali, on je bio najdivnija stvar koja mi se desila.Ako nista drugo nikada me nije lagao i obecavao nesto sto ne moze da ispuni i pre svega me jako postovao.
Sta da radim ljudi, ne mogu vise ovako, vratila bih se na staro, da se bar koliko toliko vidjamo, jer ovo je neizdrzivo.Mislim ako mi je sudjeno da mi se u medjuvremenu pojavi onaj pravi koji zeli vezu, pojavice se, bar do tad da imam njega tu negde...Pokusavala sam da radim nesto, da se druzim, svu sam tu shatrologiju presla uzduz i popreko i ishod je uvek isti, sta god da radim mislim o njemu, kad god ostanem sama placem i tako u nedogled.Sta mi je ciniti HELP!!!!

sve bi nevolje bile izbrisane kad ne bi postojala... :)

ako trazis vezu onda on nije bio savrsen jer je nije zeleo.Jako je tesko kada se za nekog vezes,ali veruj da ces sresti nekog ko ce ti u potpunosti odgovarati.Ako bi nastavila vezu s njim(ako se moze nazvati vezom)nesvesno ti bi sebe samo jos vise povredjivala i patila

Preguraj do kraja kad si vec ovoliko pregurala, prvi dani posle raskida su najgori...Iako se nekad cini da je bolje bilo kako nego nikako ipak to nije najbolje resenje jer bi ti to vidjanje jos vise produbilo emocije koje vec postoje a nisu uzvracene...
Nije tesko biti dzentlmen povremeno ali on ocigledno ne zeli full time, bolje budi sama.

Ja razume jedno da svi ovi ljudi na komentarima ti pricaju svoje iskreno misljenje i svako od njih je razlicito i svi mi ovu temu razlicito dozivljavamo, bas kao sto smo i svi mi veoma razliciti. nemoj da se ljutis zbog bilo kog misljenja to je nekog tamo stav i sugestija ili recnik i nedozvoli da te to povredi jer imas ispred sebe odluku koju samo ti mozes doneti...ok...
Stvar je veoma prosta.
....Naziv stanja ili vase situacije....ili veze ili....
Ja ne bi bas puno brinula o tome. Da ti i on nemate to sto treba da bi imali dobar kres ne bi ga ni imali zato ti kazem da je stvar veoma prosta. Jednom mi je jedan dobar drug rekao..."Ti analiziras stvari koje su toliko proste do bola".... a to sada ja kazem tebi... nemoj da anliziras puno nego prihvati svet oko sebe onakav kakav jeste i trudi se da izgradis oko sebe samo jedan koji tebi odgovora...
Ali razumem ti zelis da se tvoja veza ozvanici recima itd. ali verujem da ti imas mnogo vise nego neki ljudi koji imaju vezu koja je ozvanicena recima ili brakom ili.....izgleda kao najbolji paket a ustvari je sranje gde nepostoji kres osecanje hemija postovanje ili bilo sta sto je vezano za ljubav.... e to je po meni gubljenje vremena u zivotu gubljenje dana... Ti ipak imas nesto lepo.... Ti dozivljavas tog decka na sebi najlepsi nacin....Uzivajh u tome ...
Mislim da ti to ne bi mogla osetiti da ti to on nedaje ili da on oseca nesto prema tebi sto ti njemu nepruzas... nemoguce da je jedna strana hladna i da na osnovu te hladnoce druga strana oseti najlepsi osecaj topline... Mislim da ti i on osecate kada su emocije u pitanju samo ono sto vi jedno drugom dajete....
Ok sta su nam opcije....
Srce pod sto... glavu gore i pici dalje bez njega i te ...veze... uradi sve sto je potrebno i da sama sebi olaksas dane... ili zivot...
prihvati tu vezu budi srecna uzivaj sve sto vise mozes kada ste zajedno i imaj svoj zivot planove drustvo ili .....
samo znaj postoje ljudi koji su neuhvatljivog duha iz nekog razloga..
Ja sam malo takva bar su mi na to drugi skrenuli paznju....
Razmisli sta je najbolje za tebe i to uradi prati svoje osecaje...to je naj iskrenije...
srecno a evo ovo cu ti poslati mozda ce pomoci:

Ako možeš da budeš jak, a da pritom ostaneš nežan, da ne mrziš one koji tebe mrze, a da se ipak boriš i da se braniš; ako možeš da slušaš kako luda usta o tebi lažu a da sam ne kažeš ni jednu laž; ako možeš da zadobiješ pobedu posle poraza i da te dv...e varke podjednako primiš, onda će svi kraljevi, slava i pobede biti tvoji poslušni robovi - i što je veće od svake slave i svih kraljeva: bićeš čovek, sine moj.
SRECNO...

Back