tuzna_malla
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
'Oces to zbog 'ljudi' da upises fax, ili zbog sebe?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А који то факултет није јачи, хоклице? Обично за ЕТФ и још неке чујем да јесу, не за филозофски и правни.
Управо је о томе реч на овој теми
Има нешто и људима. Потражити сличне себи на неком од факултета, а филозофски је као створен за то
Онда си вероватно имао много среће! Толико чак, да ниси приметио ни око себе шта се збива.
Знаш, има пуно људи који су нежељено кроз основну и средњу били окружени људима који им не одговарају.
Они чензну за овако нечим, веруј ми
Joj, bre, ljudi, cemu preterivanje na svakoj temi...Naravno da imam prijatelje iz srednje, zapravo sam veoma druzeljubiva osoba. Nego, eto, tako, pitam, informisem se o svemu.I onda će nedostatak zanimljivih ljudi iz osnovne i srednje škole nadoknaditi tako što će se raspitati na kom fakultetu su njoj zanimljivi ljudi??? Ako neko nije mogao da nađe makar i jednu osobu koja mu odgovara u osnovnoj i srednjoj školi, zar ne misliš da je problem onda u toj osobi?Zar ti upisivanje onog fakulteta na kome neka osoba pretpostavlja (jer pretpostavka je jedino moguće rešenje usled nemoguće generalizacije) da ima ljudi koji će joj odgovarati, ne deluje kao loš životni potez, potez očajne osobe??? Iskreno, čitao sam o motivima za upisivanje fakulteta mnogo puta, ovaj motiv nikada ne videh.
I onda će nedostatak zanimljivih ljudi iz osnovne i srednje škole nadoknaditi tako što će se raspitati na kom fakultetu su njoj zanimljivi ljudi??? Ako neko nije mogao da nađe makar i jednu osobu koja mu odgovara u osnovnoj i srednjoj školi, zar ne misliš da je problem onda u toj osobi?Zar ti upisivanje onog fakulteta na kome neka osoba pretpostavlja (jer pretpostavka je jedino moguće rešenje usled nemoguće generalizacije) da ima ljudi koji će joj odgovarati, ne deluje kao loš životni potez, potez očajne osobe??? Iskreno, čitao sam o motivima za upisivanje fakulteta mnogo puta, ovaj motiv nikada ne videh.
Ti si bese buduci psiholog?
Kakvi su ljudi sa filozofskog fakulteta, generalno, kakva atmosfera tamo vlada...
Ljubomorni, sebicni, dvolicni