LJUDI NA FILOZOFSKOM

А који то факултет није јачи, хоклице? Обично за ЕТФ и још неке чујем да јесу, не за филозофски и правни.

Хехе, јачи. Нисам се добро одразила, овај, изразила :mrgreen:

А нећу сад да тупим да ми је фах тежак, мада књижице, поред медицине, јесу најобимније.
Мада кажу да је тежина у оним танким (као отров у малим бочицама).

Хтедох да кажем да сe за неке факултете, тј. студенте који их студирају просто лепе нека предубеђења :)
Пример фаха који не спада у ту категорију би био нпр. пољопривредни и тако неки :)

Управо је о томе реч на овој теми
Има нешто и људима. Потражити сличне себи на неком од факултета, а филозофски је као створен за то

Interesanto razmišljanje :)...Iskreno, čuo sam do sad da neko upisuje ono što ga interesuje, pa i ono na šta ga roditelji nateraju, ali ono gde su mu ljudi slični...ne videh na ovoj planeti...

Онда си вероватно имао много среће! Толико чак, да ниси приметио ни око себе шта се збива.
Знаш, има пуно људи који су нежељено кроз основну и средњу били окружени људима који им не одговарају.
Они чензну за овако нечим, веруј ми :)

Poslednja izmena:
Онда си вероватно имао много среће! Толико чак, да ниси приметио ни око себе шта се збива.
Знаш, има пуно људи који су нежељено кроз основну и средњу били окружени људима који им не одговарају.
Они чензну за овако нечим, веруј ми :)

I onda će nedostatak zanimljivih ljudi iz osnovne i srednje škole nadoknaditi tako što će se raspitati na kom fakultetu su njoj zanimljivi ljudi??? Ako neko nije mogao da nađe makar i jednu osobu koja mu odgovara u osnovnoj i srednjoj školi, zar ne misliš da je problem onda u toj osobi?Zar ti upisivanje onog fakulteta na kome neka osoba pretpostavlja (jer pretpostavka je jedino moguće rešenje usled nemoguće generalizacije) da ima ljudi koji će joj odgovarati, ne deluje kao loš životni potez, potez očajne osobe??? Iskreno, čitao sam o motivima za upisivanje fakulteta mnogo puta, ovaj motiv nikada ne videh.

I onda će nedostatak zanimljivih ljudi iz osnovne i srednje škole nadoknaditi tako što će se raspitati na kom fakultetu su njoj zanimljivi ljudi??? Ako neko nije mogao da nađe makar i jednu osobu koja mu odgovara u osnovnoj i srednjoj školi, zar ne misliš da je problem onda u toj osobi?Zar ti upisivanje onog fakulteta na kome neka osoba pretpostavlja (jer pretpostavka je jedino moguće rešenje usled nemoguće generalizacije) da ima ljudi koji će joj odgovarati, ne deluje kao loš životni potez, potez očajne osobe??? Iskreno, čitao sam o motivima za upisivanje fakulteta mnogo puta, ovaj motiv nikada ne videh.
Joj, bre, ljudi, cemu preterivanje na svakoj temi...Naravno da imam prijatelje iz srednje, zapravo sam veoma druzeljubiva osoba.:D Nego, eto, tako, pitam, informisem se o svemu.
Veruj mi da ljudi nisu motiv, i veruj da se mnogo ozbiljnije informisem o fakultetu od pitanja ''kakvi su ljudi na filozofskom''...

Ti si bese buduci psiholog?

Back