Ulice
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Kakvi su ljudi sa filozofskog fakulteta, generalno, kakva atmosfera tamo vlada...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi su ljudi sa filozofskog fakulteta, generalno, kakva atmosfera tamo vlada...
Jako su dosadni....
Bravo za oboje kad misite da je moguće vršiti takvu generalizaciju !!!
Ja idem na filozofski, departman Anglistika i mogu ti reci da su mi svi za sada ok.
Oh, kakvo pitanje.
to je filoloshki, ne filozofski.
Cudni su,pomalo ironicni. Uobrazeni su,jer misle da su pametniji od studenata sa drugih faksova i da su duhovno uzviseniji. Imaju neku svoju modu,uglavnom pank i rok. Ne vole narodnjake i ljude sa sela.
Nisam ni pokusavao,psihologija mi nije toliko interesantna,imao sam drugaciju predstavu o psihologiju i mislio sam da se je zanimljivija,a taj utisak sam stekao citajuci poruke na forumu filozofskog faksa.Jesi li uspeo da upises psihologiju?
Nisam ni pokusavao,psihologija mi nije toliko interesantna,imao sam drugaciju predstavu o psihologiju i mislio sam da se je zanimljivija,a taj utisak sam stekao citajuci poruke na forumu filozofskog faksa.
bravo Jeko
@ mikica__
Generalizacija je veoma korisna u rukama strucnjaka ali ne i 100% pouzdana - zakon verovatnoce zna da igra svoje sopstvene igre.
A sad nesto i na samu temu - Kako ja ne znam bolje, a ni za gore meni su dobri jer nemam neku osnovu da ih uporedim sa nekim drugima. Normalan covek ce uvek naci drustvo, a to mogu i neki ekstremi - svet je saren
Познајем неке људе одатле, и са овим се слажем.Моја нека искутва са 'филозофима' лол, да су склони причи, интересантни овако, али да им мањка било какве амбиције, што је је за мене ипак мали минус.
Ипак мислим да неке генерализације имају подлогу. Иако, наравно, не важе за све.Ljudi su isti kao i na Pravnom,Filoloskom,Ekonomskom,Megatrendu,isti kao u Rumuniji,Etiopiji,ili bilo gde drugde.
Nadam se da ovo nije delovalo uzviseno,ili mozda ironicno?Ne slusam pank,ne mrzim narodnjake.A idem na Filozofski.I nisam izuzetak.Dakle,generalizacijo,ko te izmisli