Ljudi koji uzivaju u nasilju, krvi i jedenju svacega

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
Ne znam da li je dobar naziv, zapravo nisam siguran ni da postoji strucni naziv vezan za to, pa je to i jedan od razloga zbog kojeg otvaram ovu temu. Drugi razlog je to sto bih voleo neko objasnjenje, vasa misljenja o ljudima koji gledaju klipove koje cu malo nize postaviti (zapravo postavicu sajt), sta moze biti razlog, kako neko nalazi uzivanje u tome. Takodje me interesuje misljenje o onima koji ovo skupljaju i dele po internetu, i da li bi ovo trebalo biti zabranjeno.

ULAZITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST. ZAISTA IMA SVEGA, NIJE NIKAKO ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM A NI ZA ONE SA SLABIM SRCEM, MOLIM VAS DA MENE NE KRIVITE. AKO NE ZELITE DA ULAZITE EVO KRATKOG OPISA: RAZNA ODRUBLJIVANJA GLAVE, IZBADANJE, JEDENJE IZMETA...

Poslednja izmena od moderatora:
Vidjao sam grozne stvari na internetu, tako da mi ovo nije strano toliko. Ko voli da gleda i uziva u tome je po mom misljenju sociopata.
Evo i zanimljive informacije, ne znam da li na ovom sajtu ima, a zaista nemam volje da trazim, onaj klip kada tri mladica ubijaju beskucnika cekicem. Za taj klip da se snimi je neko platio ogromne pare, pa vi gledajte kakvih sve bolesnika i sociopata ima. Ne mogu razumeti da neko uziva u ovakvim stvarima.

Da se razumemo, horor film je jedno, gde znas da je sve namesteno i u cilju zabave, a ovo je siva zona koja se granici sa sociopatijom.

Vidjao sam grozne stvari na internetu, tako da mi ovo nije strano toliko. Ko voli da gleda i uziva u tome je po mom misljenju sociopata.
Evo i zanimljive informacije, ne znam da li na ovom sajtu ima, a zaista nemam volje da trazim, onaj klip kada tri mladica ubijaju beskucnika cekicem. Za taj klip da se snimi je neko platio ogromne pare, pa vi gledajte kakvih sve bolesnika i sociopata ima. Ne mogu razumeti da neko uziva u ovakvim stvarima.

Da se razumemo, horor film je jedno, gde znas da je sve namesteno i u cilju zabave, a ovo je siva zona koja se granici sa sociopatijom.

O boze, platio da se snimi. Sad, nisam ni siguran da se granici sa socipatijom, pre bi mogla biti, vidis sociopatija mi nije pala na pamet. Ja pored sveg nerazumevanja za ove ljude jos ne mogu ni da razumem kako je ovo uopste dozvoljeno. Zar ne bi trebalo biti zabranjeno?

I na sta li si ti naletao kad ti ovo nije "toliko" gadno xD

mislim da je postavljac teme bolesno perverzan. :aha:

garant rade linkovi preko pp
radoznalost ubi macku.

Sad bi neko ovo shvatio kao uvredu, a ja bogami nisam trazio niti sam dobio link, ako zelis da ti dam username i password da proveris, nema problema. Ocigledno da s tobom ni na jednoj temi nema normalne diskusije. Link koji sam postavio sam dobio kada sam pitao nekog lika na drugom forumu kako leci nervozu, on mi je poslao ovo i rekao da uziva u ovome. Ja sam samo dosao ovde da raspravim. Tako da ako mislis da me napadas ili sta vec molim te razmisli malo, mogu i ja tebe i tvoju ogranicenost da analiziram i napadam, ali to ne radim.

EDIT:

Pitao sam cisto jer ne znam sta moze biti strasnije (osim zlostavljanja dece).

A da sam perverzan jesam, ali ja sam skorpija i moja perverznost se krece u granicama normale.

Poslednja izmena:
Sad bi neko ovo shvatio kao uvredu, a ja bogami nisam trazio niti sam dobio link, ako zelis da ti dam username i password da proveris, nema problema. Ocigledno da s tobom ni na jednoj temi nema normalne diskusije. Link koji sam postavio sam dobio kada sam pitao nekog lika na drugom forumu kako leci nervozu, on mi je poslao ovo i rekao da uziva u ovome. Ja sam samo dosao ovde da raspravim. Tako da ako mislis da me napadas ili sta vec molim te razmisli malo, mogu i ja tebe i tvoju ogranicenost da analiziram i napadam, ali to ne radim.

EDIT:

Pitao sam cisto jer ne znam sta moze biti strasnije (osim zlostavljanja dece).

A da sam perverzan jesam, ali ja sam skorpija i moja perverznost se krece u granicama normale.

ooooo ja uopste isam ogranicena, naprotiv.
a sad iskreno....mislim da bi trebao da radis na zauzdavanju i kanalisanju te tvoje perverzije, cini mi se da se boris sa strastima.
to ti je moj savet od srca.
kao sto rekoh dozirano je okej.

ooooo ja uopste isam ogranicena, naprotiv.
a sad iskreno....mislim da bi trebao da radis na zauzdavanju i kanalisanju te tvoje perverzije, cini mi se da se boris sa strastima.
to ti je moj savet od srca.
kao sto rekoh dozirano je okej.

Kao sto rekoh, ja doziram sasvim pazljivo :lol: Meni je ovo u klipu odbojno skroz, samo sam odgledao dva iz radoznalosti i to sam kroz poluzatvorene oci. :D

Sto se tice reputacije, ok je, kapiram, ali za svaki slucaj, da se ogradim, ne zelim da se misli kako bih iseckao devojku i takvu je....... xD

O boze, platio da se snimi. Sad, nisam ni siguran da se granici sa socipatijom, pre bi mogla biti, vidis sociopatija mi nije pala na pamet. Ja pored sveg nerazumevanja za ove ljude jos ne mogu ni da razumem kako je ovo uopste dozvoljeno. Zar ne bi trebalo biti zabranjeno?

I na sta li si ti naletao kad ti ovo nije "toliko" gadno xD

Da se razumemo, nije platio da snime njega kako ubijaju, vec za snimak ubistva. A kako je dozvoljeno ne znam, mozda ima i isceniranih stvari ili kazu ljudi su dobrovoljno pristali na to, i ako neko ima ugovor u kome pise da mogu da mu rade to i to, on je sebe prodao i osudio. Kako je to na internetu dozvoljeno, ne znam, sloboda govora, komunikacije i informacije, mada vecina ljudi nece nikada naleteti na te gluposti. Pa ne znam kako bi ga nazvao, ali ako neko uziva da gleda kako drugo zivo bice muce, biju, maltetraju, ili u ekstremnim slucajevima ubiju, meni to podseca na antisocijalnosti. Jedno su horor filmovi i litre crvene boje, ovo je blize stvarnom svetu i granica se pomera, jer deluje stvarnije, zivlje, realnije, a ko uziva u tome, pa ne znam kako bi opisao. Previse za moj ukus.

borka a sta mislis o malo jacim tzv splatter hororima? mislis li da bi i oni mogli da se izjednace sa ovim klipovima koji mogu da se nadju na netu a za koje nismo sigurni da li su pravi ili izrezirani ilije dovoljno to sto takvi horor filmovi imaju brojku u crvenom krugu da se stave u fajl "normalno" ?

Ja sam, btw, ljubitelj horor žanra.:lol: Ali u hororu postoji nekoliko pod-kategorija koje ne volim (recimo, splatter, slasher).
Preferiram dobru priču a efekte manje-više, samo kao pomagalo. Da sad ne objašnjavam mnogo ... Retko koji film iz navedenih pod-kategorija ima dobru priču.
Mislim da mogu da se izjednače, jer je svrha prikaza krvoprolića i u jednom i u drugom slučaju identična. Nije u funkciji priče, preterana je, i teži da izazove šok a ne katarzu. Pri tom, može da izazove i nešto više od šoka, odnosno da usmeri misli i težnje još neformirane ličnosti u neželjenom pravcu, ili da podstakne formiranu ličnost sa patološkim predispozicijama. Možda zvuči malo preambiciozno za (u osnovi) treš horor, ali slike nasilja mogu kod izvesne glupe gledalaca izazvati nasilje.

Back