LJudi koji se stalno smeju

Gotika

Ističe se
Poruka
2.476
Šta mislite o ljudima koji se stalno smeju....doduše bivaju i duhoviti....lagana, obična, zanimljiva priča koja ne mora da ide uz grohotan smeh, kod njih ne dolazi u obzir....često niste sigurni da li je nešto smešno ili ne, pojedinci iz grupe se smeju, da li da ne ispadnu glupi u društvu, šta li već? Napominjem da je smeh tih ljudi izveštačen, pa vam dođe sve nekako smešno.:zblesav::zblesav:

Šta mislite o ljudima koji se stalno smeju....doduše bivaju i duhoviti....lagana, obična, zanimljiva priča koja ne mora da ide uz grohotan smeh, kod njih ne dolazi u obzir....često niste sigurni da li je nešto smešno ili ne, pojedinci iz grupe se smeju, da li da ne ispadnu glupi u društvu, šta li već? Napominjem da je smeh tih ljudi izveštačen, pa vam dođe sve nekako smešno.:zblesav::zblesav:

..mehanizam ego odbrane koji teži da potisne impulse iz Id-a i konflikt koji oni izazivaju, a koji se na nepatološki način razrješava suočavanjem sa nagonskim težnjama..pretjerano korištenje mehanizama ego odbrane vodi u patologiju dok povremeno korištenje ovih mehanizama se smatra fiziološko, ponekad i poželjno ..

Tako moja sefica. Ceri se ko luda, a pogled joj ko u zvecarke. Ima takvih sto se trude da smehom pokriju nesigurnost, komplekse, a imas i one sto se kaze za njih "Cere se ko ludi na brasno".

Da imaju lepe zube

Joj cim sam vidjela ovo Gotika pored "LJudi koji se stalno smeju" znala sam da tema nece biti pozitivna, tj. o srecnim ljudima :D

Ozbiljno pitam....znamo li se sa foruma od ranije....?
Nemam ništa protiv smeha, i meni idu suze kada je nešto smešno, ali ceo dan, čak i ironiji koja može biti zdrava, nema mesta.....postoji i pozitivan stav prem ljudima koji ne podrazumeva konstantno cerekanje....zar su svi ljudi koji se smeju dobrice?...

..mehanizam ego odbrane koji teži da potisne impulse iz Id-a i konflikt koji oni izazivaju, a koji se na nepatološki način razrješava suočavanjem sa nagonskim težnjama..pretjerano korištenje mehanizama ego odbrane vodi u patologiju dok povremeno korištenje ovih mehanizama se smatra fiziološko, ponekad i poželjno ..

Evo primera pozitvnog lika....nisam dovoljno obrazovana za ovu definiciju, ako budeš imala vremena...mada sam skapirala nešto....pojednostavi ili daj plastičan primer iz života....veliki pooozzz

Back