Ljudi ja se zaljubih...

Warden_Assasin:
Pa, neka nadje nesto sa strane..... ne znam... al' nista previse ozbiljno... ja znam da bih se u takvoj situaciji potpuno okrenula detetu..... jer ono je i najbitinije...

apsolutno si u pravu...samo ove moje misli...trazim neki ideal koji ne postoji...ne znam ni ja vishe shta trazim...zapravo ne treba mi nishta
cera mi je prva liga...zna shta hoce...kaze rechenicu od dve reci ali koje su krucijalne za ispunjenje njenih zahteva...mali genije... :D

muz zove svakoga dana i kaje se...ali ne mogu tako lako preci preko svega...potrebno je vreme---

a ovaj lik sa foruma...decko je dusha nevidjena, monah...upravo mi otvorio ochi svojim oshtrim rechima...cenim ga shto je chovek a ne chovekolika zivotinja...pozdrav za tebe alles_gut :D

kambodza:
...........mislim da je lik prosechno odvratan,verovatno veliki lazov i slatkorechivac,a da je religiozan to je fora,cuj dolazi na forume a veruje u boga ,njima je www u stvari 666 ,tako da shvataju komp kao djavolju napravu ....................mislim shta reci ............................
Prica je malo slozenija od toga (za www)... Crkva ne napada kompjuter ili net... vec zloupotrebu istih. Kompjuter se koristi u nasim crkvama, pa i nekim manastirima, naravno.

Ako si 100% sigurna u tog lika... onda pokushaj... ali znaj da je detetu potreban nekakav dobar idol na kog ce da se ugleda.... a ne verujem da bi to neki robijas mogao biti, niti bi trebao imati puno kontakta sa njom... ne bi to trebala dozvoliti... ugadjaj sebi i detetu tako da vam obema bude sve ok, kako biste imale normalan i zdrav odnos i zivot.... razmisli i o tome: jednom ce se moja cerka udati, imace svoju porodicu i ja cu ostati sama. posecivace me, ali imace svoje obaveze, svoju decu, muza, kucu... ne dozvoli sebi da potpuno ostanes sama... uredi sebi zivot tako da za sve imas vremena i u svemu mozes u nekoj zdravoj meri ugadjati...
Mislim da ce samo tako biti sve ok... :wink: :)

@Alice
Zelim ti puno srece. Situacija je teska. Svedska je inace malo stroga, nekad i preteruju, pitanje je koliko je on zapravo povredio dete i dal je on povredio dete... Kakve su te modrice bile... dal je par puta malo jace lupio po guzi il je to bilo neko izivljavanje...
O tom coveku koj veruje u Boga... ja ti preporucujem nekog ko veruje u Boga... ne nekog laznog moralistu, vec nekog ko gresi, kaje se i tezi dobru... za pricu, za razgovor... U Svedskoj u glavnom gradu ima nasa crkva... www.svetisava.se (mislim)... mozda tamo i dobijes najbolji savet... najposteniji i najnepristrasniji... mozda ti cak odgovore i preko neta...
U ovoj situaciji ja bih se uzdrzala od komentara, jer nisam sigurna sta reci... pa te upucujem na tu adresu... nista te ne kosta da probas... ako zelis...

allice:
znam kll ali za(ljubljivanje) ne zna za granice kao ni prava ljubav
Deder reci koliko imaš godina da se ne bi i dalje yebavali ovom glupom temom. A ovo sto si PP ovog tipa (i on je panjina) iznela javno e zbog toga te ne treba yebati ni za brdo karamela. Izvinjavam se ostalima na ovakvim rečima ali šta čovek da izjavi na ovako nešto...

bljux:
ne kaže se debela već elegantno PREPUNJENA :)

BLJUX samo mogu ti reci ovo: nisi pravi mushkarac( mlakonja si, to se odmah da primetiti), nemoj uopshte spominjati choveka koga uopshte ne poznajesh...ti si tipichan primer iskompleksiranog, neuspelog i mediokritetskog choveka uostalom sam ti nick kaze...bash si nekako bljax :D

allice:
BLJUX samo mogu ti reci ovo: nisi pravi mushkarac( mlakonja si, to se odmah da primetiti), nemoj uopshte spominjati choveka koga uopshte ne poznajesh...ti si tipichan primer iskompleksiranog, neuspelog i mediokritetskog choveka uostalom sam ti nick kaze...bash si nekako bljax :D
bar mi žena nije u prdekani

eh da, keve ti izbriši Beograd kao lokaciju i napiši PODNOŽJE LEOTARA jer ti čučiiiii

allice:
kambodza...sasvim je ok...religiozan je i drzi se svojih stanovishta...moja krivica shto uopshte napisah o njemu...da bi mu se neki smijali...nisam znala da i mushkarci mogu biti toliko zlobni :???: kao neke tetke :D
.......ma jok ,nego mislim da ti je ushao u glavu i da ti servira ono shto u podsvesti zelish......... ;-) ;-) svaka mu chast na umecu ali primecujem ........ ;-)

kambodza:
.......ma jok ,nego mislim da ti je ushao u glavu i da ti servira ono shto u podsvesti zelish......... ;-) ;-) svaka mu chast na umecu ali primecujem ........ ;-)

moguce...ali to je samo vecheras...malo da skrenem misli od problema...nekad i to laskanje pomogne ;)
chovek se malo vrati u stara tinejdzerska bezbrizna doba :)

Mislim da je njemu totalno svejedno.....ne bih Allice da budem gruba,ali svarno tako mislim.
On je ono u fazonu ako se desi da dodjem mogli bi smo da se kresnemo,ako ne sta da radim.........koji ce ti.bolje trazi nekog normalnog u RL,veruj mi lakse ces ga pronaci nego ovde.
Pozz

allice:
nisam zaboravila na njega, zato se ovako i tripujem...zapravo od kada njega nema zivot mi
je postao haos...
VOLIM GA NEDOSTIZNO ..: I ZATO SE ****** SVI U PICHKU LEPU MATERINU...**** VAS PAS KOJI Vas ****...ne ZRELI, ne DORASLI, SAMOZiVI, NE svesni LjuBAVI I POSHTOVANJA KOJA VAS OKRUzUJE...samo mogu da kazem ovako...
kada bude izashao iz zatvora nikad vishe u zivotu ga neci ispustiti iz ruku, makar najgori bio, makar nemao para, nishta vishe na sebi...PRIHvATICu ga onakav kakav jeste pa makar mi zivot propao....on mi je jedini koji mi snagu daje pored deteta...imamo i zajednichko ovo prelepo djete...djevochica...shta je ona jadna zgreshila u zivotu? :sad:

Boricu se do zadnje kapi krvi za njega...neka me svi proklinju. kune...ne zanima me...HOCU MOJU PORODICU NA OKUPU !!!to je jedino shto trazim od zivota :-( :sad:
Ma samo da si nam ti kulturna i načitana ko Tarzan

Back