wind_of_change
Iskusan
- Poruka
 - 5.662

ma shto krace to bolje...Baja-mali-Knindza:to mi se svidja kod tebe
 A i tako se nabijaju postovi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma shto krace to bolje...Baja-mali-Knindza:to mi se svidja kod tebe
 A i tako se nabijaju postovi...

Nije valjda zbog slike (to sam ja ali nemoj nikom da kazesh...*RHCP 4ever*:Aah... Raspolozenje mi se iznenada kvari... Ne znam sto...![]()
 )
*RHCP 4ever*:Aah... Raspolozenje mi se iznenada kvari... Ne znam sto...![]()
	Hehe.. Ma nije bog te slike, nisam je ni videla kad sam pisala prethodni post, u isto vreme smo je napisale... Nego, eto jednostavno sam se malo rastuzila...RyD:Nije valjda zbog slike (to sam ja ali nemoj nikom da kazesh...)
E pa tako to ispadne kada 2godishnjem detetu daju chokoladu u ruke...![]()
nemoj tako...danas savimo...*RHCP 4ever*:Hehe.. Ma nije bog te slike, nisam je ni videla kad sam pisala prethodni post, u isto vreme smo je napisale... Nego, eto jednostavno sam se malo rastuzila...

*RHCP 4ever*:Ja kazem da ne moze da bude bolji od njega, jer Anthony NEMA mane...Jedino da postanem pedofilka, pa da smuvam njegovog sina ako je sin) ako bude isti kao tata... Ali, opet, Anthony je Anthony, nezamenjljiv je on meni...
![]()
  8-)  8-)  
E cerku ti ne dam da mu muvash...pa ipak nisi ti lezibezi...Shadow of dark:Još gore ćerka!8-) 8-)
![]()

RyD:
da nismo mi mozda krivi za to...ajde budi*RHCP 4ever*:Eeeee, idete sad kad sam se ubedacila...![]()
	Pa shta bih....mogla bih da ostanem ovde sa vama satima....ali obaveze zovu na duznost!Ako mislim sutra da se ustanem rano i nauchim sve shto treba (ovi debili od nastavnika nisu normalni) moram da idem da spavam...ali vidimo se sutra...luv ya!!!*RHCP 4ever*:Eeeee, idete sad kad sam se ubedacila...![]()

*RHCP 4ever*:Meni je Anthony mnoooooooooooooogo lepsi... ALI MNOGO!![]()
 Ukusi su razlichiti!!!! 

RyD:Ukusi su razlichiti!!!!
![]()