wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
qurac imam srece...a ti Marko...za takve mishice devojke mora da se lepe...Baja-mali-Knindza:pa onako
imas srece u ljubavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
qurac imam srece...a ti Marko...za takve mishice devojke mora da se lepe...Baja-mali-Knindza:pa onako
imas srece u ljubavi
kako to sa vedrije straneRyD:Heh ako je to...slaba vajda....i ja njega ne tako chesto vidjam...pogotovo kada je on u saobracajnoj...pa smo razlichite smene... :-( Ali gledajmo svet sa vedrije strane...![]()
ma lepe se..RyD:qurac imam srece...a ti Marko...za takve mishice devojke mora da se lepe...![]()
A koje ti ocesh majke ti!Baja-mali-Knindza:ma lepe se..
ali ne one koje ja ocu!!

jbg ...RyD:A koje ti ocesh majke ti!![]()
*RHCP 4ever*:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
PROCITALA SAM DANAS DA SE HEATHER PORODILA!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Navodno je James Slovak tako rekao... Vidite:
Subject : does every body know that anthony just had a baby?
Body : yep, its true! spread the news
PLACEM OD srece ako je to istina!!!!!! NE MOGU DA VERUJEM!!! Anthony Kiedis je napokon postao tata!!! Skacem po kuci!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zvala sestru da joj kazem!!! MORALA SAM nekome da kazem posto mi nikog nema kod kuce!!! NE MOGU DA VERUJEM!!! Zelim im svu srecu ovog sveta!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jaoj ljudi, ne mogu da se smirim...
Mada, nisam sigurna da li je to istina, moda se neko zezao...
Uglavnom, ja sam danas presrecna i castim vas... Dobrodosli na proslavu rodjenja bebe...![]()
E mnogo si ti brw probirljiv...Baja-mali-Knindza:jbg ...
ona koja mi se swidja

jbg............. sta da radim.... Jel nevalja to?RyD:E mnogo si ti brw probirljiv...![]()
RyD:Eto ih slike...
Andjelka....rekoh ja...GLEDAJMO SVET SA VEDRIJE STRANE...mora da ce postojati neko ko ce ti se svideti (mozda makar malo bude lichio na Antha...)![]()
Hocu da ih vidim opet...
'LADNO sam procitala da su Anth i Flea trebali da dodju na ispracaj Divca... :shock: Ali, nisu mogli, bili su spreceni... :shock: A niko nije pricao da ce doci, sta da su dosli, a ja nisam znala? Umrla bih!!!
I Flea i Chad su 'ladno pozdravili Divca! :-DJaoj, hvala Katy puno!!!katy:Jaoj pepersice, pa Anth je cale
Kakve lepe vesti!!!Blago tom malisi kome je Anth tatica
Udri sad po veselju i sto pre nam donesi slike sincica ili cerkice
Bas mi je drago zbog njih i zbog tebe...zelim ti da i ti jednog dana imas dete sa njim![]()
Hvala...Baja-mali-Knindza:jbg............. sta da radim.... Jel nevalja to?
e i lepo si ispala na slikama
do jaja su siske

Volim i ja tebe!!*RHCP 4ever*:Jaoj, hvala Katy puno!!!:-@@@
Nazalost...

meni se smejes...RyD:Hvala...
Ne znam shta mi je...ne prestajem da se smejem...![]()
Ma ne to...nego sam odjednom pochela da se smejem....kao luda na brashno...setih se shta je moj plawi radio....e lud je skroz...Baja-mali-Knindza:meni se smejes...
Sta sam pogresno napisao
daj da se svi smejemo

Hvala ti puno...RyD:Volim i ja tebe!!
Naravno da smo svi happy kada si i ti happy...jer ti uvek tugujesh za Anthom...Nazalost...
![]()
![]()
Nisam lepo cula ovaj kraj, posto je los ton, ali cim je pricao o ljubavi, to je rekao...
Eh, kad bi se to meni desilo, ali ne posle mnogo ljubavi i brakova, nego odmah... 
sto tolko puno pises*RHCP 4ever*:Hvala ti puno...:-@@@A Anth je jednom pricao o Daveu i onda rekao nesto po fazonu (zato sto su nasli Davea): "Znate ono kad ste klinac i zaljubljeni ste u Ann Mary i pocinjete da gledate njene filmove, obozavate je, ona vam je idol... I na kraju, posle ljubavi i brakova zavrsite sa njom... "
Nisam lepo cula ovaj kraj, posto je los ton, ali cim je pricao o ljubavi, to je rekao...
Eh, kad bi se to meni desilo, ali ne posle mnogo ljubavi i brakova, nego odmah...
![]()
Nije to nista, u odnosu na to kakva sam ja kad se stvarno raspisem... 
nemoj da mi docaras*RHCP 4ever*:Sto da ne pisem?Nije to nista, u odnosu na to kakva sam ja kad se stvarno raspisem...
![]()
Heh shta nije...prvo mi je smislio 1000 ruznih nadimaka...pa se posle pravio lud...a mene je to zasmejavao....Baja-mali-Knindza:sta je radio?

Necu, ne brini...Baja-mali-Knindza:nemoj da mi docaras
molim te
to mi se svidja kod tebeRyD:A mrzi me vishe da kuckam...