...ljudi da vas pitam nesto?

SINDI:
:)
e mnogo ce ti pomoci saveti:lol:
al ajd...
pokusaj da osećas, sebe, njega sunđerastog, zaokrugljenog trupa, mekih muskula, hladne kože, sivih ili plavih očiju, zatim komšiju, komšijinog brata, najboljeg prijatelja, punog, ....sunčaj se...kupaj se...roni...brčkaj se...igraj se...skači, bilo bi lepo da imate vremena, puuuuno vremena da skačete zajedno...glupo je da lezite samo, da pricate, da gledate tv, dvd, vhs..da jedete, da pijete, grickate semenje tikve..pa se opet malo mazite..da spavate zajedno...da okopavate baštu, da sadite rotkvice, pasulj, krompir, crni i beli luk i tako to...stvari koje produbljuju intimnost, opustaju..nemoj pokusavati da se istices, trkaš, pretičeš, prsiš, guziš, kerebečiš, drčno dudlaš , :roll: ne zelis da budes p orno diva, zar ne..samo budi ti, takva kakva jesi: zbunjena, smerna, skromna, jednostavna, prosta, naivna, priglupa, kisela, nevešta, smotana...foliranje ne pali u krevetu..ne prolazi kao igla kroz dupe..ali, pravo uzbudjenje kad vidiš ****, iskreno, kao kad ti se piški, to je super..pa cak i ako si nespretna, smotana, skrušena, skrhana, ugruvana, zgužvana ...nemoj da u tim pokusajima da budes vesta i iskusna zaboravis da uzivas:wink:
Čemu sve ovo, SINDI? Vaj? Ja l' ovo ima kraj?

SINDI:
nema kraj:roll:
da sam na vreme prihvatila ponude nekih muzjaka, mozda se sad ne bih tako provaljivala..al, jbg..sta sad..
kad vec ne upraznjavam sex, makar da o njemu pricam..to me nekako ..relaksira..ali ti to najbolje znas, ti si taj isti verbalni tip, zar ne?:-)
:-) Ne bih da te razočaram, ženkice moja omiljena (dugog i bujnog tela, krupnih i snažnih mišića, visoke glave, ozarena lica, umereno dugačkog nosa, napaljivo dugih prsa, plavih ili zelenosmeđih očiju, kose tamne i fine, bele kože, mekanog glasa, nežne kože i sluha, glasnog disanja, lako uzbudljiva, zapaljivog temperamenta...), pa ću s toga da te lažem da... ma, ne mogu da te lažem, reći ću ti istinu: Odi, odi, od ovih qrava me oslobodi : ))

P. S. Jesi sigurna da si pročitala "svoj" tekst, u mom prethodnom postu, u celosti? Ne smeći s uma, ja te "citiro" :lol:

Profimare:
@jeca
A da ti ne studiras megatrend i slucajno si manekenka posto radis promocije... auuu koliko neko moze glupa pitanja da postavlja...

Brate, studiram ekonomiju, prosek 8.9, ne radim promocije kafe, jogurta... (mada ne omalovažavam ni te promoterke) radim promocije zatvorenog tipa (za izdavacke kuće i neke firme), možeš da kažeš da sam glupa za sex (mada ja bih pre rekla neiskusna) ali inače... ma što ja to tebi uopšte pričam... :D

jeca...:
Brate, studiram ekonomiju, prosek 8.9, ne radim promocije kafe, jogurta... (mada ne omalovažavam ni te promoterke) radim promocije zatvorenog tipa (za izdavacke kuće i neke firme), možeš da kažeš da sam glupa za sex (mada ja bih pre rekla neiskusna) ali inače... ma što ja to tebi uopšte pričam... :D
Sestro onda digni glavu malo sa te knjige i zivi zivot ;)

Back