Ljubomoran decko

Marija:3

Početnik
Poruka
7
Ovako, ja sam jako mlada, imam svega 15 godina i to nepunih. Imam decka vec skoro 6 meseci. Rano sam pocela da budem u vezama, naravno to za vas nisu veze one prave ali verujte mi da sam jako zrela osoba i moje veze su daleko ozbiljnije nego veze mojih vrsnjaka. Sa jednim deckom sam vec 6 meseci. On je definitivno po svemu sudeci moj tip. Nikad se niko nije vise trudio oko mene, ispunjavao mi sve zelje i poklanjao paznju. Nije od onih razmazenih danasnjih decaka. Medjutim kako je veza odmicala, pocela je da se javlja ta ljubomora. Ja sam inace da kazem devojka koja voli da malo 'svrlja sa strane', dakle imam obicaj da pogledam drugog decka. On je za to saznao tek kada je procitao moj fejs jer sam mu dala sifru, ali je nekako zazmurio na to jer je to bilo na samom pocetku nase veze. Ipak, on je jako ljubomoran. Ne dozvoljava mi da nosim u skolu helanke i otvorene majce da se moji 'atributi' ne bi videli jer sam inace mogu da kazem zgodna devojka za svoje godine :). Takodje ne da mi da izlazim ni sa kim, ni sa drugaricama a kamoli sa drugovima. Drugove vise ni nemam. Postao je ljubomoran na sve sto ga deli od mene. Ipak, kad god raskinem on zaplace, ali nisu to one suze nekog ko laze i iskoriscava me vec iskrene suze jer sam mu ja prva devojka u koju se stvarno zaljubio. Vi cete sada reci 'ostavi ga, imaces ih milion jos' jeste istina to ali ja njega jako volim i on mene i samo to sto je predobar prema meni me sad vezuje za njega. Inace, sada cete se zgroziti, bila sam u prilici kada je on mene tukao, u smislu samara... Sta bi trebalo da uradim? Molim da svako misljenje lepo obrazlozite. :) :sad2:

Raskini odmah s njim....

i nikakav kontakt vise.

Reci bilo koji razlog, samo da prestane da te zove u najkracem mogucem roku.

- - - - - - - - - -

Udario te je ? To je dovoljan razlog da se i brak raskine... a neka veza.

- - - - - - - - - -

S druge strane, kada imas decka, ne bi smela da flertujes s drugima.
Tako neces ni sama biti srecna....

Poslušaj Pink, u potpunosti se slažem sa njenim postom, da nebi ponovaljao ono što ti je ona rekla, reći ću ti da čim te je udario znači da te doživljava kao svoje vlasništvo-a ti pod jedan u svakoj vezi hoćeš da ostaneš samo svoje vlasništvo:roll:, a pod dva nesmeš nikome da dozvoliš da te udara. Pa u moderno vreme ni roditelji više neudaraju i ne tuku svoju malu decu.

Pogledati drugog momka nije strasno. Ono ja sam slican, i imao sam mnogo problema, jer volim da dam kompliment devojci bio ja u vezi ili ne, a mojim devojkama je to smetalo, ne znam zasto, nisam ih nikada prevario, niti mi je palo na pamet, samo volim da prokomentarisem ako je nesto lepo. Ali ajde, zenski mozak, a i mi muski smo isti, sto se da videti iz prilozenog.

Ali da te neko samara? Pa nema veceg ponizenja. Znaci mozes me tuci pesnicama, ali pljuni me u lice ili osamari, pa po cenu sopstvenog zivota cu te zadaviti (rodjenom bratu sam vilicu polomio zbog toga. Kajem se sad, ali sto kazu posle je*anja nema kajanja, ne mogu da ispravim osim da mu nekako nadoknadim)...

Znaci moj predlog, oteraj ga u PM, boli te racku za njegove suze i jos nadji drugare kazi im da te je samarao pa nek ga oni kroz sake provuku malo.

Ja se samo plasim njegove reakcije na raskid jer sam citala o devojkama koje su zbog toga dobile gadne batine, ili ih je decko zakljucavao u sobu dok se ne bi pomirili. Isto tako ovaj meni prosto ne da da raskinem i ja se plasim kako ce reagovati on na to, da nece ako me vidi sa drugim decko poludeti i ubiti tog decka od batina? Preostaje mi jedino da smognem snage i raskinem. :(

S druge strane, kada imas decka, ne bi smela da flertujes s drugima.
Tako neces ni sama biti srecna...

Pa u pravu si, ne bi trebalo da gledam druge ali ja sam lavica u horoskopu, volim da sam u centru paznje i da flertujem, to je moja greska velika i svesna sam toga. :)

Ja sam ih do sada imala 7, ali pre njega nisam nikada dozvoljavala da me neko koristi i tako se ponasa, imala sam cvrst stav i sve je bilo po mom. Ne znam sta se sad desilo, drugarice mi kazu 'sto to dozvoljavas? ne prepoznajem te' i tako dalje, valjda sam se zaljubila i mislila da ce sve to proci ali sada mi je vec muka i gusi me.

Evo da objasnim sto sam dobila taj samar. 1. maj slavila sam sa njim i 3 njegova druga i bilo je lepo sve, i kad sam se vratila kuci na fejsu mi se javio njegov drug i poceo da flertuje sa mnom. Kada je moj decko to saznao poludeo je i zamalo me nije cak i udavio. Svaki put kada spomenem drugog decka on me udari.

Ovako, ja sam jako mlada, imam svega 15 godina i to nepunih. Imam decka vec skoro 6 meseci. Rano sam pocela da budem u vezama, naravno to za vas nisu veze one prave ali verujte mi da sam jako zrela osoba i moje veze su daleko ozbiljnije nego veze mojih vrsnjaka. Sa jednim deckom sam vec 6 meseci. On je definitivno po svemu sudeci moj tip. Nikad se niko nije vise trudio oko mene, ispunjavao mi sve zelje i poklanjao paznju. Nije od onih razmazenih danasnjih decaka. Medjutim kako je veza odmicala, pocela je da se javlja ta ljubomora. Ja sam inace da kazem devojka koja voli da malo 'svrlja sa strane', dakle imam obicaj da pogledam drugog decka. On je za to saznao tek kada je procitao moj fejs jer sam mu dala sifru, ali je nekako zazmurio na to jer je to bilo na samom pocetku nase veze. Ipak, on je jako ljubomoran. Ne dozvoljava mi da nosim u skolu helanke i otvorene majce da se moji 'atributi' ne bi videli jer sam inace mogu da kazem zgodna devojka za svoje godine :). Takodje ne da mi da izlazim ni sa kim, ni sa drugaricama a kamoli sa drugovima. Drugove vise ni nemam. Postao je ljubomoran na sve sto ga deli od mene. Ipak, kad god raskinem on zaplace, ali nisu to one suze nekog ko laze i iskoriscava me vec iskrene suze jer sam mu ja prva devojka u koju se stvarno zaljubio. Vi cete sada reci 'ostavi ga, imaces ih milion jos' jeste istina to ali ja njega jako volim i on mene i samo to sto je predobar prema meni me sad vezuje za njega. Inace, sada cete se zgroziti, bila sam u prilici kada je on mene tukao, u smislu samara... Sta bi trebalo da uradim? Molim da svako misljenje lepo obrazlozite. :) :sad2:

Da li sada jos uvek smatras da je tvoj tip ? :mrgreen:

Ljubomora je opasna :aha: bezi dok te nije povredio gore :tajna:

Ali ako si ga lagala da ga volis i da t je jedini a isla si sa drugima :zper: onda si ti kriva :manikir:

Ako volis da menjas i ne mozes sa jednim nemoj nikada da ulazis u veze, i to sa likovima kojima si prva :lol:

Ali ako si ga lagala da ga volis i da t je jedini a isla si sa drugima :zper: onda si ti kriva :manikir:

Ako volis da menjas i ne mozes sa jednim nemoj nikada da ulazis u veze, i to sa likovima kojima si prva :lol:[/QUOTE]

Nisam ja njemu prva vec prva u koju se zaljubio, a nisam ga lagala da ga volim i nisam nikad isla sa drugima. Ne volim da se hvalim ali ja sam devojka koja ima dosta likova oko sebe, uvek me vise njih zeli i on ne moze da podnese da je sa atraktivnom devojkom ocigledno. :/

šutni to na vreme

Зрела сам, згодна сам и волим мало да шврљам са стране. Иди бре која зрелост, ти си још зеленктаста и егоистична колико видим :lol:

Разумем дечка, бејах и ја таки, начи прави само грешке дебеле, ал добро млад је, зелен, одрашће. Ако је већ љубоморан и нешто покушава, џаба се труди. Боље би му било да те што пре остави него да кукумаче, само ће себи створити проблеме. Љубав без слободе (одговорне) није љубав већ нека врста опсесије. Он је дебело заљубљен у тебе, па те зато не да, не знам да ли бих смео рећи да је опседнут тобом, што је један велик проблем и за њега а богами и за тебе.

Покушај да не шврљаш са стране и мало попричајте. Проблем је у обома. Ти га не цениш довољно, а и како не би, кад нормалан дечко што се каже увек награбуси од жемске, а он пак превише везу схвата озбиљно па његова заљубљеност прелази у опсесију и претеривање, што га онда не чини нормалним дечком већ неком врстом психо-манијака. Он можда јесте добра и фин, али га околности учине таквим.
Ако не вреди, ћао-здраво, бићеш му искуство које ће му помоћи да ојача, не сме бидне цмиздра и да јурца за женском сукњом.

Okej, mozda sam tebi nezrela, naravno da jesam, ja samo kazem da sam zrelija od svojih vrsnjaka. Nisam narcis, samo zelim da vas uvedem u pricu, nisam dosla da se hvalim svojim izgledom. Potpuno si promasio temu mog posta, on nije cmizdrav decko, ne place ni za sta i niceg se ne boji sem mene da izgubi. Zao mi je sto neki ljudi ne citaju pazljivo i sto si me okarakterisao kao egocentrika sto me vredja. :)

Pa to je sasvim normalna pozicija žene kao potlačene figure u našem patrijarhalnom društvu. Malo se to menja danas, ali u suštini ostaje kao činjenica, i redovan prizor. I žene su krive kao i muškarci koji ih tuku.

Šalim se ja, ti si jedan veliki gospodin.

ma daaj, nemoj lomiti foru ovakvim glupostima
pa šta misliš, zbog čega je akuta došao ovde ponovo nego da ga pune i pune i pune u rčma :mrgreen: ? Tim pozivanjem na šalu oduzimaš mu pola čari :rotf:

- - - - - - - - - -

Jao Fjodore ne znam ni ja kako ih nalazim sa svojom ruznom facom, mora biti sto sam romantican a i umem da se zavucem u zenski mozak. Sta da se radi, volim psihologiju.

:hahaha:

TO JE TO AKUTA, GAZI PO SEBI KAD NEĆE DRUGI :rotf:

Jao Fjodore ne znam ni ja kako ih nalazim sa svojom ruznom facom, mora biti sto sam romantican a i umem da se zavucem u zenski mozak. Sta da se radi, volim psihologiju.

Nemo se ljutiš, to bih rekao bilo kome, ne samo tebi.
Uostalom, ti znaš da si ti meni oduvek bio sladak. :cmok:

ma daaj, nemoj lomiti foru ovakvim glupostima
pa šta misliš, zbog čega je akuta došao ovde ponovo nego da ga pune i pune i pune u rčma :mrgreen: ? Tim pozivanjem na šalu oduzimaš mu pola čari :rotf:

- - - - - - - - - -

TO JE TO AKUTA, GAZI PO SEBI KAD NEĆE DRUGI :rotf:

Misliš da mu ne pune rčma i u realu? Ma daaj. :lol:

Nemoj tako, vratio nam se stari drugar, meni je sad srce puno. :)

Ne ljutime se taman posla, za ovih godinu dana naucio sam da se ogradjuem od detinjastih fora, cak i da odgovorim ponekad ako neko bas pretera.

Mada vidim da je Direkt isti kao i uvek, pitam se planira li da odraste :lol:

A i ne vidim nista lose u sali na sopstveni racun.

P.S.

E da i to sladak i sve, pocastvovan sam, ali molicu za malo diskrecije ahem ahem :rumenko:

Back