Ovako, ja sam jako mlada, imam svega 15 godina i to nepunih. Imam decka vec skoro 6 meseci. Rano sam pocela da budem u vezama, naravno to za vas nisu veze one prave ali verujte mi da sam jako zrela osoba i moje veze su daleko ozbiljnije nego veze mojih vrsnjaka. Sa jednim deckom sam vec 6 meseci. On je definitivno po svemu sudeci moj tip. Nikad se niko nije vise trudio oko mene, ispunjavao mi sve zelje i poklanjao paznju. Nije od onih razmazenih danasnjih decaka. Medjutim kako je veza odmicala, pocela je da se javlja ta ljubomora. Ja sam inace da kazem devojka koja voli da malo 'svrlja sa strane', dakle imam obicaj da pogledam drugog decka. On je za to saznao tek kada je procitao moj fejs jer sam mu dala sifru, ali je nekako zazmurio na to jer je to bilo na samom pocetku nase veze. Ipak, on je jako ljubomoran. Ne dozvoljava mi da nosim u skolu helanke i otvorene majce da se moji 'atributi' ne bi videli jer sam inace mogu da kazem zgodna devojka za svoje godine
. Takodje ne da mi da izlazim ni sa kim, ni sa drugaricama a kamoli sa drugovima. Drugove vise ni nemam. Postao je ljubomoran na sve sto ga deli od mene. Ipak, kad god raskinem on zaplace, ali nisu to one suze nekog ko laze i iskoriscava me vec iskrene suze jer sam mu ja prva devojka u koju se stvarno zaljubio. Vi cete sada reci 'ostavi ga, imaces ih milion jos' jeste istina to ali ja njega jako volim i on mene i samo to sto je predobar prema meni me sad vezuje za njega. Inace, sada cete se zgroziti, bila sam u prilici kada je on mene tukao, u smislu samara... Sta bi trebalo da uradim? Molim da svako misljenje lepo obrazlozite.