Ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li si bila udata, ali najvise opravdanja z

Jasno je da poznajes ljubomorne muzeve, ali znas li zasto su ljubomorni? Zivis li s njima u kuci? Namigujes li na mesara? Flertujes li ti ili njegova zena?

Poznajem i ljubomorne žene, isto tako neosnovano ljubomorne.

Pišeš bezveze, ja pišem o onima koji su neosnovano ljubomorni.
Dakle bez povoda.
Ako se nisi susretao sa tim... stvarno ne znam gde živiš.
Ili si jedan od tih..
Koji u svakom osmehu vidi flert.

Jesam li ovo ja napisao? A kako onaj na koga je partner ljubomoran proverava koliko je partneru stalo do njega?

Napisala sam kako sam i mislila. Nema proveravanja već poverenja.
Misliš da je meni potrebno da mu izazivam ljubomoru da bi mi dokazivao da me voli.
To je toliko pogrešno. Toliko suprotno onome kako se ja ponašam u vezi. Da me poznaješ.. shvatio bi koliko izvrćeš moje reči.
Ne kažem da žene zo ne rade.

Pocni da razmisljas o onome o cemu pisem...:)

Razmišljam, samo te nikako ne shvatam.

Ne, nikako. Od takvog bežim, momentalno.
Kada ti stalo do nekog i želiš ga što više za sebe je lepo i nije ljubomora.
Ljubomora je kada neosnovano sumnjaš u svaki potez, pokret i reč osobe koju bi trebao da voliš, a ako je voliš onda joj veruješ.
Te patološki ljubomorne osobe imaju oštećenje, kompleks i kroz posesivnost maltretiraju partnera bez obzira da li je veran ili ne. I takvi ljudi ne vole, ne umeju, misle samo na sebe i to da će biti ostavljeni ili prevareni. I misle samo na svoja osećanja.
Mozda sada bezis, ali ovde pise nesto drugo....

Kako znas, da li si promenila boju glasa ili boju ociju?

Vidi, dragi, kada ženu upoznaš dovoljno da je zavoliš, i nisi patološki ljubomoran, onda po svakom njenom dahu, i pokretu znaš da je tvoja i da njen glas i stav izgleda sasvim drugačije kada razgovara sa drugima.

On onda zna, da je ona njegova i da nema razloga za ljubomoru.

Postoje takvi muškarci.

Vidi, dragi, kada ženu upoznaš dovoljno da je zavoliš, i nisi patološki ljubomoran, onda po svakom njenom dahu, i pokretu znaš da je tvoja i da njen glas i stav izgleda sasvim drugačije kada razgovara sa drugima.

On onda zna, da je ona njegova i da nema razloga za ljubomoru.

Postoje takvi muškarci.
Jasno, a ako ta zena posumnja da on nije samo njen?

Back