Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..Sta mislite o ljubomori u vezi.Zbog cega se desava tako nesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NesigurnostiPozz..Sta mislite o ljubomori u vezi.Zbog cega se desava tako nesto?
Neko se vrationedostatak samopouzdanja
Pozz..Sta mislite o ljubomori u vezi.Zbog cega se desava tako nesto?
Ljubomora je najcesce kada osnovano nekoga sumnjicis za prevaru. Neosnovanih ljubomora je skoro nula....zasto? zato sto je osnovana ljubomora i ljubomora koju partner izaziva namerno, cak i kada ne vara...Kada ti stalo do nekog i želiš ga što više za sebe je lepo i nije ljubomora.
Ljubomora je kada neosnovano sumnjaš u svaki potez, pokret i reč osobe koju bi trebao da voliš, a ako je voliš onda joj veruješ.
Te patološki ljubomorne osobe imaju oštećenje, kompleks i kroz posesivnost maltretiraju partnera bez obzira da li je veran ili ne. I takvi ljudi ne vole, ne umeju, misle samo na sebe i to da će biti ostavljeni ili prevareni. I misle samo na svoja osećanja.
Neosnovanih ljubomora je skoro nula..
Aj se malo lazemo? Sve bolesni muskarci, a ja znam da je vise bolesno ljubomornih zena medju tim domacicama nego sto je njihovih muskaraca. Cak je mnogo vise prevara medju tim domacicama nego medju zenama koje rade negde.Neosnovana ljubomora je ono što narod zove bolesna ljubomora ima je previše.
Apsolutno neizazvana, ljubomora prema ženama zatočenim u kući sa decom, ženama skromnim, nedoteranim.. Itd
Znači ne razumem kako ovo možeš da napišeš. Takvi bolesnici maltretiraju premlaćuju i čak ubijaju žene.
Davi ga jadnog..Ona jadnica sto radi ne stize ni da se odmori, a domacica se ubi od posla....za koji realno treba dva sata...
a onda proradi masta, pa sumnja u muza, pa ili prevara ili ljubomora....ili jos gore svakodnevno cimanje muza " slucajno " nabacenim aluzijama....
Aj se malo lazemo? Sve bolesni muskarci, a ja znam da je vise bolesno ljubomornih zena medju tim domacicama nego sto je njihovih muskaraca. Cak je mnogo vise prevara medju tim domacicama nego medju zenama koje rade negde.
Neosnovana ljubomora je ono što narod zove bolesna ljubomora ima je previše.
Apsolutno neizazvana, ljubomora prema ženama zatočenim u kući sa decom, ženama skromnim, nedoteranim.. Itd
Znači ne razumem kako ovo možeš da napišeš. Takvi bolesnici maltretiraju premlaćuju i čak ubijaju žene.
Jasno je da poznajes ljubomorne muzeve, ali znas li zasto su ljubomorni? Zivis li s njima u kuci? Namigujes li na mesara? Flertujes li ti ili njegova zena?A ja znam više boleano ljubomornih muškaraca. I šta ćemo sad.
A ze ljubomorne žene su neopravdano ljubomorne?
Nebitno je da li su domaćice ili rade. Odvozi je na posao, dovozi.. Neprekidno je pod prismotrom...
Ma ne pravi lud...
Ona jadnica sto radi ne stize ni da se odmori, a domacica se ubi od posla....za koji realno treba dva sata...
a onda proradi masta, pa sumnja u muza, pa ili prevara ili ljubomora....ili jos gore svakodnevno cimanje muza " slucajno " nabacenim aluzijama....
Jesam li ovo ja napisao? A kako onaj na koga je partner ljubomoran proverava koliko je partneru stalo do njega?Kada ti stalo do nekog i želiš ga što više za sebe je lepo i nije ljubomora.
Pocni da razmisljas o onome o cemu pisem...Domaćica radi samo dva sata?
Šta je ovo.. doktorirao si muški šovinizam?
Žena koja je ne zaposlena odradi milion stvari u toku dana koje niko ne priznaje i ne prwpoznaje.
Paučinu vidiš kad je ima... a da li primwtiš da je nema?
Ne. A neko je očistio.
Daj... Užas.
Kakve slučajno nabačene aluzije?
Mnogo si ti ovde...