Moja devojka je patoloski ljubomorna.Skoro smo bili na slavi kod jedne zajednicke drugarice,drugarice njene drugarice,i moja devojka je bila ljubomorna na nju (domacicu),na to sto sam je fotografisao mobilnim,(slikao sam sve nas puno puta pa se i ona nasla na jednoj slici),i jos mi je mos misliti dodirnula rame rukom,posto smo sedeli i nesto se salili.Bilo nas je desetak i muskih i zenskih.Toj drugarici je nesto bilo smesno,sto sam ja rekao i posto je ona sluzila,bila u prolazu,nasmejala se i dodirnula me za rame.Ali ona ce "Sta ima nju da slikas" ili "Sta ima da te dodiruje","S tobom ne razgovaram",i tako nije vise razgovarala ni sa mnom a ni sa njom te veceri.Bez reci sam je otpratio kuci.Slutio sam sta je u pitanju,tj. znao sam da nije u pravu posto je vece bilo lepo,al ga je samo pokvarila sa tom ljubomorom.Takodje pre par godina mi je zabranila da gledam druge devojke.Nista ne vredi sto joj govorim "Gledaj i ti samo nemoj da me prevaris",ljubomorna je ko....Sta vi mislite,ko je u pravu?