- Poruka
- 45
Upravo takoDa.. znam o cemu pricas.
Dopisujete se i ti osecas tu hemiju, i on isto.
To nije kao drugarsko,ortacko dopisivanje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo takoDa.. znam o cemu pricas.
Dopisujete se i ti osecas tu hemiju, i on isto.
To nije kao drugarsko,ortacko dopisivanje.

Da jer se dopisujemo bukvalno non stop i vec nekoliko puta me pozvao da izadjemo...
- - - - - - - - - -
Al meni se ovo ne desava prvi put,ocigledno problem je u meni...
Da jer se dopisujemo bukvalno non stop i vec nekoliko puta me pozvao da izadjemo...
- - - - - - - - - -
Al meni se ovo ne desava prvi put,ocigledno problem je u meni...
Nevalja ti to.Pa cekala sam da prodje malo vremena,a i da smo se spandjali to ne garantuje da ne bi otisao kod drugaricea sto nisi izasla?
mozda bi se spandjali i mozda ne bi iso kod drugarice
Pa cekala sam da prodje malo vremena,a i da smo se spandjali to ne garantuje da ne bi otisao kod drugarice
Pa i ja bih volela da sam ravnodusna i da me nije briga al eto... Recimo pre par sedmica sam upoznala jednog tipa,i tako smo mi u fazonu dopisivanja i onda mi on rekao da ga sinoc ''prijateljica'' pozvala na veceru i tako to,ja sam ga odmah pitala jel bilo happy end-a i on ce na to ''pa da naravno''. Ja sam poludela u trenutku i rekla mu da mi vise ne piseMada sam svesna da sam preterala jer ipak izmedju mene i njega nema niceg osim dopisivanja... To je naravno samo jedan od primera...

Ljubomora je znak slabog samopouzdanja, samouvereni ljudi imaju mali problem s tim.
Moguce... I sta mi savetujes sad?Kao sto si isama rekla preterala si. Njemu je verovatno pitanje "Da li je bilo happy end-a?" zvucalo kao zezanje. Barem bih ja to shvatio na taj nacin. A osim toga on te nekoliko puta pitao da izadjete i ti ga odbijes. Verujem da je vec poceo da razmislja da od te price nema nista.
Ne bih rekla da je previse,s obzirom da se dopisujemo 2 nedelje max...predugo si cekala previse tvrdjenje pazara ne valja
naravno da ne garantuje
ako je takv tip onda ce da ide ako nije mozda nece
Ljubomora je znak slabog samopouzdanja, samouvereni ljudi imaju mali problem s tim.

Samo sa kurrvama ne osecam ljubomoru jer mi ne znace vise od jednog sexa![]()

crni sinko![]()
Ne bih rekla da je previse,s obzirom da se dopisujemo 2 nedelje max...
hm, ok nisam znao
a da popricate vi onako ko odrasli ljudi?

On je savrseni tip, on se ne racuna.

Znaci ti si kao ona kuca koja ne jede seno a neda ovcicama da ga jedu.Nevalja ti to.
On je savrseni tip, on se ne racuna.

Kako da pocnem taj razgovor i sta da mu kazem? Meni je malo glupo zbog cele te situacije i ne znam kako da se postavim u ovom slucajuhm, ok nisam znao
a da popricate vi onako ko odrasli ljudi?
Znam al jednostavno nisam mogla a da ne pitamZa postavljacicu, nisi trebala da ga pitas jel bilo hepi enda ako nisi ocekivala i potvrdan odgovor.
Kako da pocnem taj razgovor i sta da mu kazem? Meni je malo glupo zbog cele te situacije i ne znam kako da se postavim u ovom slucaju