Ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme Nady
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da jer se dopisujemo bukvalno non stop i vec nekoliko puta me pozvao da izadjemo...

- - - - - - - - - -

Al meni se ovo ne desava prvi put,ocigledno problem je u meni...

Kao sto si isama rekla preterala si. Njemu je verovatno pitanje "Da li je bilo happy end-a?" zvucalo kao zezanje. Barem bih ja to shvatio na taj nacin. A osim toga on te nekoliko puta pitao da izadjete i ti ga odbijes. Verujem da je vec poceo da razmislja da od te price nema nista.

Ljubomora je znak da je nekome stalo do tebe, jer on/ona ne zeli da te deli sa drugim i zeli da budes samo njegova ili samo njen .. Bolesna ljuboroa je losa, kada neko pravi scena i blamira te

Pa i ja bih volela da sam ravnodusna i da me nije briga al eto... Recimo pre par sedmica sam upoznala jednog tipa,i tako smo mi u fazonu dopisivanja i onda mi on rekao da ga sinoc ''prijateljica'' pozvala na veceru i tako to,ja sam ga odmah pitala jel bilo happy end-a i on ce na to ''pa da naravno''. Ja sam poludela u trenutku i rekla mu da mi vise ne pise :D Mada sam svesna da sam preterala jer ipak izmedju mene i njega nema niceg osim dopisivanja... To je naravno samo jedan od primera...

Pa jesi malo preterala ebte :lol:

- - - - - - - - - -

Ljubomora je znak slabog samopouzdanja, samouvereni ljudi imaju mali problem s tim.

Tako je

Kao sto si isama rekla preterala si. Njemu je verovatno pitanje "Da li je bilo happy end-a?" zvucalo kao zezanje. Barem bih ja to shvatio na taj nacin. A osim toga on te nekoliko puta pitao da izadjete i ti ga odbijes. Verujem da je vec poceo da razmislja da od te price nema nista.
Moguce... I sta mi savetujes sad?

Kako da pocnem taj razgovor i sta da mu kazem? Meni je malo glupo zbog cele te situacije i ne znam kako da se postavim u ovom slucaju

cito i jednostavno, pitas ga sta mu znaci ta drugarica
zasto da ti bude glupo, mozes i tipicno zensko da okolises al mozes da mu kazes da ti je stalo do njega i da ne vidis razlog da ide kod neke druge
e al za to moras mu dati do znanja da si zainteresovana kako to moras sama znati

Back