miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
pa ne znam....sto su ljubomorni...zezam se...ovde se svi nesto napadaju,pa da se spremim :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa.....da,ali sta ako je to jace od tebe(mislim da jeste)?mortishaaa:sto ja mrzim ljubomoru RoLL meni je to tako glupo ... i bzvz ... RoLL posebno u vezi ... p ako si sa nekim valjda mu i verujes? RoLL bzvz ...
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
da,ali to je ipak jace od tebe...nekako,verujes ,al ne verujes...nemam pojma...mortishaaa:sto ja mrzim ljubomoru RoLL meni je to tako glupo ... i bzvz ... RoLL posebno u vezi ... p ako si sa nekim valjda mu i verujes? RoLL bzvz ...
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
nista ne moze biti jace od samog coveka ... naravno da na osecanja ne mozemo lako uticati (mozemo li uopste?!), ali i ta osecanja poticu od nas, zar ne? znaci da ih mi na neki nacin formiramo ... ?? tako da mozemo sebe nauciti da ne budemo ljubomorni, da verujemo osobama sa kojima smo ... ((; nije tesko ako se potrudimo ... kao sto postoje ljudi koji ne vole, tj koji se ogradjuju od ljubavi kako ne bi bili povredjeni, znaci oni nalaze nacin da potisnu to svoje osecanje (mada na uzasno glup nacin!) ili ... ogradjivanje od mrznje ... ogradjujemo se na taj nacin sto prastamo, sto ne osudjujemo, zar ne? onada se sigurno moze naci i nacin da se ogadimo i od te ljubomore ... a nacin je najverovanije vera ... ali vera u coveka ... i da, kao sto Bliz rece ... 'Retko kad sam ljubomorna ... ne treba mi to' potpuno je u pravu ... pored svega u zivotu trebamo se opterecivati ljubomorom? (;Swan:pa.....da,ali sta ako je to jace od tebe(mislim da jeste)?
i ma koliko god imao poverenja u neku osobu budes ljubomoran ako poklanja vise paznje nekom drugom....
Meni isto ponekad tako dodje, ali sve vishe me boli uvo i sve mi je bolje. Nekako, kad nisi ljubomoran, sve dodje na svoje mesto. Mislim, ne znam, tako je bar kod mene...Moon Child:pa ne znam,onda se ja verovatno ne trudim da potiskujem ljubomoru ili da se ogradjujem od nje....
mislim,nikad ne pravim scene ko sto rece miss,ali iznutra,pa malo mi bude krivo ako on npr zagrli drugaricu...znam ja da on nju ne voli na taj nacin,nije da mu ne verujem,ni nju ne mrzim-daleko od toga,a opet mi je krivo sto nisam na njenom mestu!