Ljubomora

milicaanchy

Veoma poznat
Poruka
14.860
E da odmah predjem na stvar-svako od nas je,barem jednom u zivotu,bio ljubomoran.Ljubomora moze jako da se boije o glavu,govorim iz lichnog iskustva,ali ne mozemo je izbeci.Ja sam trenutno izmedju besa i ljubomore.U gostima mi je sestra koja se razbolela,i cela rodbina se okupila,a kad sam ja bolesna,ili mi ne veruju,ili su sasvim ravnodusni.Isto i kad sam slomila ruku.Nisu cak ni zvali da pitaju kako sam!!!!!!!!!!!Ok,malo sam preterala sa ljubomorom,ali stvarno me nerviraju.Samo umeju da me grde i slicno.Ovo je tipicna "rodbinska ljubomora".Kada ste vi ljubomorni i zasto?

Nikada nisam bila ljubomorna zbog toga... Uvek su se manje o meni brinuli, govorili su: ,,Jaka je ona, snaci ce se''... dok se sve vrtelo oko mladje sestre... ali ljubomora nije postojala...

Znam samo kad sam bila mala, da sam bila ljubomorna na brata od ujaka, zato sto on ima dve babe i dede, a ja ne... Heh, te klinacke bubice...

Ljubomora je znak slabosti i nezrelosti.Ja sam jedinac tako da tu vrstu ljubomore nisam nikad osetio,a u vezi sa devojkom nikad nisam ljubomoran jer se ne vezujem za nekog kome ne verujem barem 99,9%

Ljubomora? Pa ne valja preterivati i praviti scene, ali normalno je biti malo ljubomoran... Ja ne znam kakva bi to bezosecajna i hladna osoba morala da bude, da nikad nije bila ljubomorna... Uostalom svako ko ima brata ili sestru morao je da se oseca kao ti sada bar mali milion puta...
A koliko je ko sklon ljubomori, ipak zavisi od osobe do osobe,svi imamo razlicite temperamente....
Kad sam bila vrlo mala(mislim da sam imala negde oko 4-5 godinica), jako sam zelela brata ili sestru,a sve moje drugarice su ih vec imale i stalno pricale o njima,setali ih i tako to. Postala sam toliko ljubomorna, da sam bukvalno uspela da odvezam kolica sa bebom od jedne komsinice, i sakrijem se sa njima punih nekoliko sati... Jadni ljudi su se toliko prepali,a ja sam postala odprilike najmladji kidnaper u istoriji... :D :oops: :roll: :D :wink:
Kasnije sam ipak naucila nekako da se kontrolisem,decku nikad nisam pravila neke scene,ali da sam sklona ljubomori, to je sigurno :oops:

Alexandra9:
Nikada nisam bila ljubomorna zbog toga... Uvek su se manje o meni brinuli, govorili su: ,,Jaka je ona, snaci ce se''... dok se sve vrtelo oko mladje sestre... ali ljubomora nije postojala...

Znam samo kad sam bila mala, da sam bila ljubomorna na brata od ujaka, zato sto on ima dve babe i dede, a ja ne... Heh, te klinacke bubice...
E,vidis,meni bi bilo drago da govore da mogu ja i sama,posto mrzim kada neko suvise brine o meni,ali meni je nekada stvarno potrebna paznja,koju mi oni ne pruzaju.

milicaanchy:
Alexandra9:

E,vidis,meni bi bilo drago da govore da mogu ja i sama,posto mrzim kada neko suvise brine o meni,ali meni je nekada stvarno potrebna paznja,koju mi oni ne pruzaju.

Pomiri se s' tim... Bolje to nego da svaki cas bude: ,,Maammaaa, smrc :cry: on, ona, ono me je diralo, reci im, pomozi mi, maaammmaaaaa... '' :lol:
Ma bolja je samostalnost... zar ne?... :wink: 8)

Alexandra9:
milicaanchy:
Alexandra9:

Pomiri se s' tim... Bolje to nego da svaki cas bude: ,,Maammaaa, smrc :cry: on, ona, ono me je diralo, reci im, pomozi mi, maaammmaaaaa... '' :lol:
Ma bolja je samostalnost... zar ne?... :wink: 8)

Pa da 8)

Ma to su gluposti.Nemoj biti ljubomorna...i ja se ponekad tako osecam.Inace sam ljubomorna u vezi i moglo bi se reci da se polako ucim da ne budem.Iskustvo cini svoje... :wink:

poprilichno posesivna....i ljubomorna u granicama....
ali mogu da kazem da sam upoznala najljubomorniju osobu na svetu :shock: ...heh treba to videti......tolerisala sam donekle,doduse...ali islo mi je na zivce... :roll:

Ljubomorna, pa teshko. Npr. ljubomorna sam kad dechko, koji mi se svidja, mi poklanja paznju a onda se udvara tamo nekoj devojci, da bi me napravio ljubomornom. Ja to znam, ali ipak mi je krivo. U vezi nisam ni malo ljubomorna, tj. jesam ali se ponasham jako hladno, ako gleda druge devojke i to. Nikad ne pravim problem sa drugaricama... Shto se tice paznje od rodbine, jaka sam :wink: i nije mi potrebna. Navikla sam da se drugima vishe dodvoravaju, poshto nikad nishta nisam trazila (samo od mamice i tatice :oops: , jedinica sam inache).

Master_Chief:
Tinar:
Moon Child:
Tinar:
U vezi nisam ni malo ljubomorna, tj. jesam ali se ponasham jako hladno
isto...
Tako treba... :wink:
E ali primetio sam da neke devojke vole da su im momci malo ljubomorni,onda one vide kolko je njemu stalo do nje,jer ako si bas hladan onda ce misliti da si sa njima samo radi zezancije... 8) (iskustvo cuda cini)
Jeste, ali mi ih ne tovarimo time da su ljubomorni. Devojke su te koje trpe kritike!! Zato, idemo obrnutom psihologijom!!!! :D 8)

Master_Chief:
Tinar:
Moon Child:
Tinar:
isto...
E ali primetio sam da neke devojke vole da su im momci malo ljubomorni,onda one vide kolko je njemu stalo do nje,jer ako si bas hladan onda ce misliti da si sa njima samo radi zezancije... 8) (iskustvo cuda cini)
eh pa bas mi i nije prijalo,iskreno!Ono je bilo preterivanje..... :roll:

Moon Child:
Master_Chief:
Tinar:
Moon Child:
Tinar:
isto...
eh pa bas mi i nije prijalo,iskreno!Ono je bilo preterivanje..... :roll:
Naravno, postoji preterivanje, ali nikad nije na odmet da ti dechko pokaze da mu je stalo. Kao, ti shmekash nekog tamo namerno, a on to vidi, pa pochne da se malko nervira, pochnu dlanovi da mu se znoje, sav se uspanichi i posle te odvede odatle... neka svako sam smisli kraj!! :wink:

sad ce napadi na mene,ali ja sam prva odgovorila iskreno:DA,LJUBOMORNA SAM KO PAS!!! :wink:
ali mi je ipak ego vazniji od svega na svetu,pa se onda pravim mrtva-hladna,a jedem se u sebi!

al sta cete...takav je zivot... :wink:

miss:
sad ce napadi na mene,ali ja sam prva odgovorila iskreno:DA,LJUBOMORNA SAM KO PAS!!! :wink:
ali mi je ipak ego vazniji od svega na svetu,pa se onda pravim mrtva-hladna,a jedem se u sebi!

al sta cete...takav je zivot... :wink:
sto bi te napadali... tvoja stvar... :wink:

Back