Ljubomir Bandovic, glumac, se pita: "Kada smo izgubili sebe?"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.085
Nisla sam na ovaj divan snimak gde Ljuba opisuje svoj nedavni dozivljaj, koji jeste bas potresan...
Nepoverenje zene prema nepoznatom, a ljubaznom coveku je ogromno.

Mlada zena je jedva shvatila da postoji i ljubaznost u ljudskom ponasanju i da ne mora prema
nepoznatom coveku da oseca strah...

Pogledajte snimak...

Da li verujemo nepoznatim ljudima?

:vzagrljaj:

Nisla sam na ovaj divan snimak gde Ljuba opisuje svoj nedavni dozivljaj, koji jeste bas potresan...
Nepoverenje zene prema nepoznatom, a ljubaznom coveku je ogromno.

Mlada zena je jedva shvatila da postoji i ljubaznost u ljudskom ponasanju i da ne mora prema
nepoznatom coveku da oseca strah...

Pogledajte snimak...

:vzagrljaj:
Danas se nakupilo toliko kriminalaca i stnih lopova,da ne mozes da poverujes da ima jos ovakvih ljudi,koji hoce da pomognu.

Sve zavisi od njihovog nastupa, od procene takvih ljudi.

Živimo u vremenu kada sve manje verujemo poznanicima, nekad i prijateljima. Ovo su vremena straha i nepoverenja.

A dobri ljudi postoje, nisu nestali. Tu su, oko nas, skromni i tihi.

Kada su javne ličnosti u pitanju verovatno bih poznala Ljubomira Bandovića. 🙂 I ne bih se plašila da sa njim sednem u taksi.

Sa druge strane postoje i neke javne ličnosti sa kojima nikada više ne bih reč razmenila.

Da se vratim na temu. Uglavnom ne verujem nepoznatim ljudima.

Pricam unucima da si nekada smeo da zaspis u parku i u sred belog dana i nocu i niko te na bi dirao,oni mi se smeju.Zao mi je sto nece proziveti ni delic onoga sto smo mi kao deca,tinejdzeri,pa i odrasli do '90-ih.
Pravo da ti kazem, jos uvek verujem ljudima... Treba bas neko da mi podmetne nogu, pa da ukapiram da nije za moje drustvo...
Inace, ljudske nakaze su na dobrom vidiku sada, ne stide se da pokazu svoju nakaznost, pa ih je lako zaobici...

Back