- Poruka
- 95.553
Ne.To Duki radi.Ja bacam tanjire.da ne moraš da ih biješ sa busenom od kukuruza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.To Duki radi.Ja bacam tanjire.da ne moraš da ih biješ sa busenom od kukuruza?
Trebala bi da te spreci jer uvek postoji mogucnost da poljupcem dobijes virusMene korona nikada ne bi sprečila da ljubim nekoga ako želim.
Ne brini Nina , kada ni ja ne brinem.Trebala bi da te spreci jer uvek postoji mogucnost da poljupcem dobijes virus
osim ako osoba koju želis da ljubis nije sa tobom
hmmm, ima ona "i u dobro i u zlu". Ne bih ljubio ako bih ZNAO da je zaražena. U protivnom se ne ustručavam.Trebala bi da te spreci jer uvek postoji mogucnost da poljupcem dobijes virus
Ne mogu a da ne brinem kada ovako nesto procitam..Ne brini Nina , kada ni ja ne brinem.
U stvari , ja potajno i želim koronu.
šta će ti? Ne možeš da omirišeš cveće niti da osetiš ukus piva. Glupo.Ne brini Nina , kada ni ja ne brinem.
U stvari , ja potajno i želim koronu.
u redu je "u dobru i u zlu" ali svesno ici na to da se zarazis ljubljenjem , je nesmotrenohmmm, ima ona "i u dobro i u zlu". Ne bih ljubio ako bih ZNAO da je zaražena. U protivnom se ne ustručavam.
Ne mogu a da ne brinem kada ovako nesto procitam..
Dajte društvo...šta će ti? Ne možeš da omirišeš cveće niti da osetiš ukus piva. Glupo.
lekari kazu da kod mnogih koji su prelezali koronu se gubi culo mirisa , koje se vremenom vrati ali kod nekih i nešta će ti? Ne možeš da omirišeš cveće niti da osetiš ukus piva. Glupo.
kakvog haosa, sada si me zainteresovalaDajte društvo...
Nije korona ništa naspram ovog haosa od života...
Mog haosa , Nina...kakvog haosa, sada si me zainteresovala
nije. korona će da prodje.Mog haosa , Nina...
I korona je bolja od toga.
Mito , imaš pravo .A haos neće.nije. korona će da prodje.
sredis haos draga a korona prodje i eto novog lepseg razdoblja tvog zivotaMog haosa , Nina...
I korona je bolja od toga.

E Nina , da se haos tako lako sređuje......sredis haos draga a korona prodje i eto novog lepseg razdoblja tvog zivota
Zavisi od količine i oblika...mada malo haosa u nasim zivotima nije lose...![]()
mislim da se lako da srediti...podelis haos na delove pa onaj deo koji ti je najblizi pri ruci stavis u drugi cosak, deo odneses u podrum ,E Nina , da se haos tako lako sređuje......
e da ..zavisi i od toga da li si ti napravila sebi haos od zivota ili neko drugi..

A najbolja kombinacija je kada se ukrste i onaj koji su drugi napravili , pa onaj koji sam sama napravila , pa tu još po koji začin ,,,Lepota jedna.mnogo je veci haos ako ga sama napravis..drugi kada ti napravi haos to mozes da odseces i cao..
pitanje je sta sa samom sobom da radis![]()
a ako ce da bude?Trebala bi da te spreci jer uvek postoji mogucnost da poljupcem dobijes virus

korona se ne prenosi klasičnim seksom. Stavite ronilačke skafandere na glavu i...moras da drzis distancu od 2 metra..znaci nema ljubljenja nema pipkanja nema seksa na 2 metra
zato se strpi sa muvanjem dok ne prodje korona![]()