- Poruka
- 96.389
a prvo ti ištipa obrazeJoj.Fujčina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a prvo ti ištipa obrazeJoj.Fujčina.
Da....I to rade ...Štipanje....a prvo ti ištipa obraze
i posle se čude što deca beže, neće da se pozdravljaju. Kažu, divlja neka deca.Da....I to rade ...Štipanje....
Kakve su to traume...
Jeste...Deca pobegoše glavom bez obzira..i posle se čude što deca beže, neće da se pozdravljaju. Kažu, divlja neka deca.
nismo samo mi, evo i azijate znajuDa....I to rade ...Štipanje....
Kakve su to traume...
Baš sam utešena....nismo samo mi, evo i azijate znaju
![]()
Jeste...Deca pobegoše glavom bez obzira..
Ja sam uvek bežala , sećam se...
I onda sam bila , kao , nevaspitana....
Strašno -
Ili za rođendan kada navale da ti vuku uši....
Mi od njih , garant...Ipak su oni naša velika "crvena braća"...(Pogledajte prilog 760267
Rusi to isto rade. Ne znam ko je od koga video? Ili smo isti narod, razdvojen u prošlosti.
)

a jel to kod tebe ne može ni u obraz? Priznaješ samo romantične poljupce?E, sada ću malo da ti spamujem temu, Mito. Pišete o istopolnom ljubljenju
Kada sam bila mala nisam volela da se moja mama poljubi sa rođaima ili prijateljicama, prlikom susreta.
Jednom prilikom, majka me vozila na biciklo, prolaazile smo pored nekih njiva na perferiji grada., Na njivi baba, sva zabrađena u crno. Inače, starije žene čim pređu 40-tu nosile su tamno i maramu. A ta baba, saznala sam kada sam porasla, je porodična kuma.
Jesen, kukuruzi pobrani, stabljike požnjevene i stogovi šaše po njivi.
Moja majka siđe sa bicikla, poljubi se sa kumom, kuma čučnula da se poljubi sa mnom, a ja bržebolje zgrabim i isčupam iz zemlje onu džombu od sečene kukuruzovine, isčupam je iz korena sve sa vojvođanskom crnicom oko korena, i kumu udarim po sred lica.
zajauka kuma, uhvati se obema rukama za lice, moja majka pritrča da joj pomogne, pa ne zna da li kumi da pomogne ili mene da juri.
Kuma je smiruje, kao ' neka, neka, mala je ona' a taj pogled kojim bi me ubila nikada neću zaboraviti
Elem, ja bih džombom po sred lica sve ove sa gornjih slika koji se prijateljski ljube![]()
a jel to kod tebe ne može ni u obraz? Priznaješ samo romantične poljupce?

Mene korona nikada ne bi sprečila da ljubim nekoga ako želim.
Ovo gore je bilo baš odavno, imala sam 3-4 godine.
Sada nam Korona pomrsila konce![]()
smejem se za ovu u čelo. To obično više ni ne osetiš, možeš samo da vidiš odozgore.Koje poljupce najviše volite?
U obraz , čelo , romantične , malo žešće....Koje?
Kako to misliš?smejem se za ovu u čelo. To obično više ni ne osetiš, možeš samo da vidiš odozgore.
ustaljena je praksa da se pokojnici poljube u čeloKako to misliš?
Mene korona nikada ne bi sprečila da ljubim nekoga ako želim.
Pa, dobro...ustaljena je praksa da se pokojnici poljube u čelo
Meni je ova korona super što još bolje i efikasnije mogu da izbegnem okupljanja.Ova korona je super za eskiviranje onih sa kojima bi trebalo a ne želiš da se pozdravljaš.
I ja se pozdravim sa dragim ljudima sve kao pre korone.
zezam se, normalno je da ljubiš i da budeš ljubljena svugde kada nekog voliš.Pa, dobro...
Ali ljube se i živi u čelo.Ja volim taj poljubac .Volim i poljubce u nos i oči...Sve te nežne , ovlaš ,kao leptiri....
da ne moraš da ih biješ sa busenom od kukuruza?Meni je ova korona super što još bolje i efikasnije mogu da izbegnem okupljanja.
Da...Kada nekoga volim...zezam se, normalno je da ljubiš i da budeš ljubljena svugde kada nekog voliš.