Ljubitelji "Mucki", javite se!

Синоћ сам гледао ону епизоду кад бродом шверцују дијаманте из Амстердама, у шеми са Бојсијем и Абдулом! To Hull and back! :hahaha: Одлична је! Оно јурцање и бежање од полиције по амстердамским каналима.... :rotf:

Inace, u zadnje vreme ozbiljno razmisljam da pocnem da se glupiram kao Del sa njegovim poznavanjem stranih jezika...

Срећно! :ok:

DD:
Sad je na redu cetvrta sezona... Nema dekice vise :(

И ја тренутно гледам четврту сезону. Сваки декица ми је добар на свој начин. :mrgreen:

Синоћ сам гледао ону епизоду кад бродом шверцују дијаманте из Амстердама, у шеми са Бојсијем и Абдулом! To Hull and back! :hahaha: Одлична је! Оно јурцање и бежање од полиције по амстердамским каналима.... :rotf:

Izlomiše se bežeći od policije kad ono panduri jure nekog drugog :rotf:

Pre 12 dana preminuo je jedan od producenata Rej Bat :(

Rray-Butt.jpg

Ovih dana:

cass-raq.jpg

Za svakog pravog fana serije moram skrenuti paznju,ja sam otisao predaleko po pitanju te serije da je ona za mene jedna jedina i neponovljiva,moram priznati da sam ultra fan serija,i svakom koje gledao serij i svidja mu se a pogotovu pravim fanovima,postoje neke izgubljene epizode.
Radi lakseg snalazenja ja cu copy-paste reviziju tih epizoda,nazalost na engleskom,kao i pune nazive epizodi,godine proizvodnje
Ja sam nesto nasao preko raznih torenata,verujem da je moguce naci pa da pocnemo

Brief: This scene took place during the Royal Variety Performance Show.

Del and Rodney along with Albert arrive at Drury Lane London thinking they are delivering dodgy goods to Chunky Lewis a nightclub owner in the West End. Unfortunately they take a wrong turn and end up walking into the middle of the Royal Variety performance. They mistake the Duchess of York (Fergie) for Chunky Lewis...bear in mind she wasn't too slim in those days.

Only Fools and Horses.04-Comic Relief Special (Trilogy 1996)

Extremely rare footage.
Transmitted: 14.03.1997
Duration: 10 minutes

Brief: Del and Rodney discuss important issues with a touch of humour thrown in. They then make an appeal from the flat to the public. It was assumed it was the last official screening of Del and Rodney.

As part of the Comic Relief special, recorded after Time on our Hands, this made a special surprise for fans, where Del and Rodney unearthed jokes that dug at the roles both had played in recent years in other acting roles like Inspector Frost for David Jason.

Only Fools And Horses 04 - Comic Relief Special Trilogy 1996
Only Fools and Horses.S04E08-White Mice
Only Fools and Horses.S05E09-Royal Variety Show

Nazalost beli mis traje 11 minuta,a rojal neki 10tak.Ali mogu reci da su neverovatne,ako ste mislil da ste sve pogledali evo taman nesto novo-staro da se posteno nasmejete

onda epizoda gde podrzavaju svoje trupe u pustinjskoj oluji,tesko toj vojsci koja ima trotere Only Fools And Horses - Gulf War je naziv epizode i jos jedna epizoda koja nije bilaa emitovana tokom normalnih ciklusa,tj serijala je Only Fools And Horses - Licensed To Drill.

Rodni u Crnoj Gori

Nikolas Lindharst, poznatiji kao Rodni iz kultne serije „Mućke“, boraviće u Podgorici od 13. do 15. oktobra, u okviru kampanje „Svako dete treba porodicu“

Nikolas Lindharst

GLUMAC Nikolas Lindharst, poznatiji kao Rodni iz kultne TV serije „Mućke“, boraviće u Podgorici od 13. do 15. oktobra, u okviru kampanje „Svako dete treba porodicu“, koju organizuju Unicef i Ministarstvo rada i socijalnog staranja. Reč je o akciji kojom se promovišu prava deteta na život u porodičnom okruženju i podizanju svesti o važnosti hraniteljskih porodica.
U okviru posete Crnoj Gori popularni glumac će obići Kraljevsko pozorište „Zetski dom“ na Cetinju, dok će prijem biti upriličen u novootvorenom Atlas kapital centru u Podgorici.

Upoznajte pravog Dereka Trotera

Dejvid Džejson je prilikom stvaranja sada već kultne serije „Mućke“ kao inspiraciju za čuvenog Del Boja, čiji lik je u seriji tumačio, koristio "trgovca" Dereka Hoklija.
Hokli ne samo da je voleo da bude prekriven zlatnim nakitom i zaštićen kaputom od kamilje kože, već je redovno članovima svoje porodice govorio „bićemo milioneri“.

Džejson je Hoklija upoznao kada je radio kao električar skoro 20 godina pre nego što je pisac Džon Salivan osmislio „Mućke“ a u seriji nije oslikan samo njegov smisao za stil već i akcenat, maniri i poznate fraze.

Dejvid tvrdi da mu je inicijalno ponuđena uloga deke u seriji, ali je on insistirao da proba da se okuša u ulozi Dereka Trotera nakon što je pročitao scenario i pomislio – „ja poznajem ovog čoveka“.

„Dok sam radio kao električar naišao sam na trgovca nazvanog Derek Hokli – čoveka u kaputu od kamilje dlake, sa besprekorno zalizanom kosom i elegantnim izgledom. Imao je kokni akcenat sa kojim ste nekoga mogli da povredite. Dok sam čitao scenario tačno sam mogao da ga zamislim“, priseća se Džejson.

Dok je renovirao stanove i dok je prodavao stari nameštaj tokom noći pokušavajući da zaradi novac, Hokni je uvek insistirao na besprekornom izgledu i prezentaciji.

A čini se da je i kombi sa tri točka inspirisan žutim Aston Hilijem koji je bio poklon njegovoj ženi.

Dok su scenaristi smatrali da bi Del Boj, koji je živeo u Pekamu, trebalo da ima neuredan izgled i višak kilograma, Dejvid se opirao toj ideji.

„Insistirao sam da lik bude više nalik Hokniju – kokniju koji se oblači kao maneken ali pričao kao radnih sa dokova. On je postao lik koji sam preuzeo za Dereka Trotera“, tvrdi Džejson.

Uprkos svemu, mnogi tvrde da Hokli, baš kao i Derek Troter, ima veliko srce i neverovatan smisao za humor.
:cool:

Ode Triger! :(

Počivaj u miru, legendo! :pop2:

Televizijski debi imao je u seriji “The Avengers”, nakon čega je igrao u brojnim manjim projektima. Veliku slavu postigao je tek početkom osamdesetih godina, nakon pojavljivanja u seriji “Mućke”, u kojoj je igrao Kolina Bola, poznatog pod nadimkom Triger.

Za ulogu smušenog i simpatičnog Trigera često je govorio da je njegovo najveće prokletstvo, ali ujedno i najveći blagoslov.

Nisam ni znao da mu je u Mućkama pravo ime Kolin Bol. :lol:

Back