Ljubitelji "Mucki", javite se!

Inače ne gledam mnogo emisije kao što je Ivanova (ma ni TV uopšte), ali sam sad morao da pogledam zbog Džona. Šta da kažem, vredi pogledati ako si fan Mućki. I iskreno se nadam da će biti nešto od one konvencije koju su pominjali na kraju, a koja bi se održala kod nas. :super:

Nije direktno vezano za seriju, ali jeste za jedan detalj koji sam video u njoj.

U prvoj epizodi, kada Del razgovara sa čovekom kome želi da proda aktn-tašne, i čuje da su tom istom čoveku ukrali te tašne, takođe sazna i da su škart. Nakon što mu čovek kaže zašto, Del kaže "Ko bi bio tolika budala da ih kupi?" Rodni pokaže na njega, na šta Del uzvrati pokazujući mu dva prsta, kažiprst i srednji. Nije mi baš bilo jasno šta to tačno znači, ali sam onda potražio na netu i video da u Britaniji, kada nekom pokažeš dva prsta (s tim da je dlan okrenut ka tebi), to znači uvredu, nešto kao kad u ostatku sveta nekom pokažeš samo srednji prst. Mada nisam uspeo da saznam tačan razlog, i kako je to nastalo.

Sinonim za seriju su sigurno Del i Rodni ali ne mogu da izdvojim nikoga sa ove slike kao najomiljenijeg lika u seriji:

4.jpg

Meni je najsmešnija epizoda "A Touch of Glass" tj. "ono sa lusterom". Smešno mi je i danas, kada je gledam po ko-zna-koji put. :-)))

Хаха ја синоћ погледао ону епизоду када Родни истрипује да га траже због силовања ("Wanted"). Одлична епизода! Искидао сам се!
Родни је маестралан! Мој омиљени лик у серији! :mrgreen:

DD:
... Jako volim te situacije kad Del i deka (ili stric) kriju nesto od Rodnija.

О, даа!!! :rotf: :super:

Back