- Poruka
- 788
Svaka čast legendi na ovom intervjuu...čak mislim da se on i podsmeva amerikancima tom njegovom idejom da ga glumi Džoni Dep
![]()
Sigurno ima malo ironije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka čast legendi na ovom intervjuu...čak mislim da se on i podsmeva amerikancima tom njegovom idejom da ga glumi Džoni Dep
![]()
Британска комедија фокусирана на 1960. годину и на породицу Тротер, која дели мали стан и у њему проживљава разне догодовштине.
Ово је заправо прича која асоцира на чувену серију „Мућке", са неизоставним ликовима Роднијем и Дел Бојем... Прича o породици која живи у свом свету обмане, а најважнија особа у њиховим животима је дух мајке Џоан, која је преминула пре 17 година.
Ovo je američki Del Boj
Glumac Džon Leguizamo dobio je ulogu u američkom rimejku "Mućki".
![]()
Džon Leguizamo (47), najpoznatiji po ulozi Tibolta Kapuleta u filmu "Romeo i Julija" iz 1998, igraće glavnu ulogu u američkoj verziji hit komične serije "Mućke".
Novu verziju snimiće televizija "ABC", a još uvek se ne zna ko će igrati Rodnija i dedu, ili ujaka Alberta, pošto još uvek nije poznato ko će biti treći stanar "glamuroznog" doma Troterovih u blokovima.
Leguizamo je igrao i u filmovima "Mulen ruž" i "Advokat iz Linkolna", a trenutno igra u seriji "Tačka ubistva". Pozajmio je glas lenjivcu Sidu u crtaćima "Ledeno doba".
http://www.mondo.rs/s234985/Zabava/Rijaliti_TV/Ovo_je_americki_Del_Boj.html
Ja bih ipak sačekao da vidim kako će to da izgleda...
Meni je John smešan, zanimljiv. Bolje on nego onaj o kom se ranije pričalo. Mada, najradije ostaje pri svom : Šta im to treba...