Ljubitelji "Mucki", javite se!

Meni je stari (pravi) deda bio mnogo simpatičniji, malo je govorio ali je bio extra, šteta za starog da je umro.

Evo dedine sahrane...i kad je tužni deo serije,ludaci su se pobrinuli za svoje ludosti - ove 2 babe kada kažu Del-u : "Zaista sjajan sprovod (sahrana)" a Del im odgovora : "Jel?Ako vam se toliko sviđa imate posle još dve sahrane" :hahaha: .....i kada je bacio sveštenikov šešir u raku mislivši da je dedin koji su zaboravili :rotf:

Meni je stari (pravi) deda bio mnogo simpatičniji, malo je govorio ali je bio extra, šteta za starog da je umro.

Jeste...:D

Bio je prirodniji.. Volim onu scenu kad se Del i Boyce kartaju kod njih u stanu, pa kad je došlo gusto, a dedica onako mangupski zapalio cigaru i vuče stolicu da se primakne i on bliže stolu..opasan je bio. Ili kad se bunio, mislim u prvoj epizodi, što mu je Rodni kupio hamburger sa sirom koji on ne voli...Umeo je da složi face kao dete kad ga Del nagrdi.

Ili kad se bunio, mislim u prvoj epizodi, što mu je Rodni kupio hamburger sa sirom koji on ne voli...

Da, u prvoj epizodi. To je meni jedna od najdražih scena u celoj seriji. :D

"What kind of a financial advisor goes out to buy an Emporer Burger and comes back with a Cheese Burger?" :hahaha1:

Uh, i ja sam mnogo voleo tog prvog, nikad prežaljenog dedicu... Inače, jeste li znali da je njegovo pravo ime bilo Edvard? Samo što ga niko u seriji nije oslovio po imenu nego je to valjda ostalo samo u scenariju...

Ono kad se javlja na telefon (a Del mu je rekao da kaže tom što ga zove da je izašao):

"Del? On je izašao... Gde? Trenutak... Gde si izašao, Del?" :roll:

Jeste...:D

Bio je prirodniji.. Volim onu scenu kad se Del i Boyce kartaju kod njih u stanu, pa kad je došlo gusto, a dedica onako mangupski zapalio cigaru i vuče stolicu da se primakne i on bliže stolu..opasan je bio. Ili kad se bunio, mislim u prvoj epizodi, što mu je Rodni kupio hamburger sa sirom koji on ne voli...Umeo je da složi face kao dete kad ga Del nagrdi.

Meni je bio najslađi u onoj epizodi kad su hteli kao neki novi stan da dobiju, pa kao deda bolestan, pa visoko a lift skoro nikad ne radi, pa dođe socijalna radnica, Rodni i Del boj skoro deku ožališe i skoro sahraniše, ona im kao dodeli novi stan, i posle deka sa Del bojem se smeje svima, naročito poštenom Rodniju, ali Rodni naravno zezne stvar kao i uvek i dovede tu ribu na večeru, a deka zdrav i prav, e, posle toga je zaista umro, čitala sam da mu je to bilo poslednje što je snimio, baš mi je žao, bio je faca neviđena.

Meni je bio najslađi u onoj epizodi kad su hteli kao neki novi stan da dobiju, pa kao deda bolestan, pa visoko a lift skoro nikad ne radi, pa dođe socijalna radnica, Rodni i Del boj skoro deku ožališe i skoro sahraniše, ona im kao dodeli novi stan, i posle deka sa Del bojem se smeje svima, naročito poštenom Rodniju,

To je ova. :)

- Del boj, hteo bih da budem kremiran!
- Pa, moraćeš da sačekaš do sutra, sad su zatvoreni. :lol:

ali Rodni naravno zezne stvar kao i uvek i dovede tu ribu na večeru, a deka zdrav i prav,

Ne, nije Rodni doveo nju na večeru (možda si pomešao sa onom epizodom u kojoj izlazi sa policajkom pa je dovede kući), nego joj je Del rekao, dok je bila kod njih u stanu, da bi mogli da izađu nekad. Ona je najpre otišla, a onda se opet pojavila na vratima da bi rekla Delu da prihvata njegov poziv. I dok je Del stajao na vratima i razgovarao s njom, pojavio se deka zdrav i prav, a onda i Rodni.

e, posle toga je zaista umro, čitala sam da mu je to bilo poslednje što je snimio, baš mi je žao, bio je faca neviđena.

Bilo je još nekoliko epizoda sa njim koje su objavljene posle te. Epizoda Thicker than Water je bila poslednja "zvanična" sa njim, a postoji i neobjavljena edukativna epizoda Licensed to Drill koja je (bar tako piše) poslednja sa njim:

This short episode was the final appearance of Grandad.

One of Grandad's last significant lines is in response to Del telling him to wake up during the oil film as the film is "exciting". He says "I know. I'm getting excited with my eyes shut." Lennard Pearce's last lines of dialogue in the role of Grandad are in response to Del asking if he thinks he had been conned "Of course not.....He had an honest face. In fact, he reminded me of you Del."

Da, u prvoj epizodi. To je meni jedna od najdražih scena u celoj seriji. :D

"What kind of a financial advisor goes out to buy an Emporer Burger and comes back with a Cheese Burger?" :hahaha1:

Uh, i ja sam mnogo voleo tog prvog, nikad prežaljenog dedicu... Inače, jeste li znali da je njegovo pravo ime bilo Edvard? Samo što ga niko u seriji nije oslovio po imenu nego je to valjda ostalo samo u scenariju...

Ono kad se javlja na telefon (a Del mu je rekao da kaže tom što ga zove da je izašao):

"Del? On je izašao... Gde? Trenutak... Gde si izašao, Del?" :roll:

Niti sam znala niti primetila :eek: Sad si me potsetio na to..i razmišljam koliko je zaista dobra serija kad od smeha nisam stigla 30 godina da primetim da čovek u seriji nema ime, a svi ga se sećamo i volimo. :eek: Jednostavno, prvi dedica :D

Meni je bio najslađi u onoj epizodi kad su hteli kao neki novi stan da dobiju, pa kao deda bolestan, pa visoko a lift skoro nikad ne radi, pa dođe socijalna radnica, Rodni i Del boj skoro deku ožališe i skoro sahraniše, ona im kao dodeli novi stan, i posle deka sa Del bojem se smeje svima, naročito poštenom Rodniju, ali Rodni naravno zezne stvar kao i uvek i dovede tu ribu na večeru, a deka zdrav i prav, e, posle toga je zaista umro, čitala sam da mu je to bilo poslednje što je snimio, baš mi je žao, bio je faca neviđena.

U svakoj epizodi ima po nešto za pamćenje...
A kad je završio u španskom zatvoru zbog prelaska ulice na crveno?...:zcepanje:
Kako mi je tu bio sladak...:D

Kako mi je ovo promaklo...:lol:

Jel neko gledao danas na Rts-u od 17.25. gospodin Boyce i nova serija? Izgleda da daju po dve epizode....

Ja sam uhvatio pred kraj, bilo je smesno :) samo mislim da to ne prave isti ljudi?

U očekivanju nekog identičnog humora kao kod Mućki nisam se sigurno nadao ali nije ni ovo loše.
Inače ovu seriju je kao i Mućke takođe uradio Džon Saliven.

Za sad Boyce, Marlin i Denzil....samo se pominje Del...videćemo još.

Gledala sam večeras Mućke na OBN i opet, po hiljaditi put, kad je pao luster pala sam i ja..Neverovatno..:D

Nema tu Dela, žao mi što nisam gledao...:sad2:
Mada ništa ne vredi bez ove dvojice kraljeva!!!
article-1167524-0300B4050000044D-391_470x377.jpg

Za sad Boyce, Marlin i Denzil....samo se pominje Del...videćemo još.

Gledala sam večeras Mućke na OBN i opet, po hiljaditi put, kad je pao luster pala sam i ja..Neverovatno..:D

Gledao sam i ja samo mi je trebalo malo da se opasuljim i shvatim neke reči koje su bošnjaci ili hrvati preveli :confused:

Meni se sviđa što je Bojsi zadržao taj uštogljeni stav iz Mućki i što voli da još uvek vlada situacijama.

Neće se tu pojavljivati ni Del ni Rodni, mislim da će se Denzil pojaviti samo u jednoj epizodi na kratko...
Znači od likova iz ''Mućki'' samo su tu Bojsi i Marlin, nisam pogledao prvu epizodu na RTS-u, nisam bio upoznat da ima, nisam video ni reklamu...
Malo sam bio gledao na YT (nije ni blizu ''Mućkama'', a ovako nije loše, Englezi retko omanu), a nešto i ne volim te obrade...
Bojsi i Marlin su copy-paste iz ''Mućki''...

Back