DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pored svih sjajnih lepotana najpoznatija kršina 

Gledal 2 puta!!! Oko 11 i oko pola 8...
-Ako bude zensko, zvace se Sigurni, po Sigurni Viver...
-A ako bude musko?
-Ako bude musko zvace se Rodni...
-A po kome, Dejv?![]()

- Del, jel su rekli nesto za pol (sex)
-Rodni, treba da dane malo dusom!
A Rodnijeva faca je najzesca !!!
![]()

Ja gledam..akcija "dijamanti"
Abdul se naleteo više nego vrapci![]()

AJAKS !
Severno more ima više struje od razvodne kutije
Znači, neverovatni su. I ko neće da se smeje mora kad ih gleda![]()

U isto vreme smo pisale...
Od Denzila sam mislila da cu da se ukocim, koliko sam se smejala!!!
I sad na kraju, Da li ti ja licim na nekog naivka?!![]()

Jao, kakva epizoda! Rodni je zenta!!!
Ova je bas dugo trajala, ne? Duze nego obicno.
Bas bih volela da daju redom, a ne ovako...![]()

Jel', a šta kažeš kad su bežali od pandura a nisu ih jurili !
nee, ja sam htela da padnem sa stolice kad su videli da panduri jure onog lika a ne njih..za mal Albert da rikne od trčanja.
Si videla kako su lepi oni kanali i mostići za šetnju..ja se razbolela E, Del je jedan jedini!!! A Rodni nije mogao da veruje da ce stric da ih preveze!!! Kaze, svako plovilo na kojem je Albert bio, je potonulo!!!i 'ladno čovek baci 15 hiljada funti kroz prozor...
e, a pazi Denzila...zaista je delovalo kao da mu se prividja Del...a ona poza na jarbolu je za umreti..koji bolid
ako budem na'vatala večeras opet je gledam.![]()

a pazi kad sam zaboravila na nju..
Nemam pojma da li je duže trajala jer je meni svaka kratkaJel', a šta kažeš kad su bežali od pandura a nisu ih jurili !
nee, ja sam htela da padnem sa stolice kad su videli da panduri jure onog lika a ne njih..za mal Albert da rikne od trčanja.
Hoću u AmsterdamSi videla kako su lepi oni kanali i mostići za šetnju..ja se razbolela
![]()

..Rodni je našao ćerku onog vojvode na pijaci, odlazak u operu sa Delom i onom lujkom...jaaoj, blama, blamaaaa

U svakoj epizodi Del barem ismeje Rodnija ako ga stigne da ga ne ukopa.Budi realnaU svakoj epizodi Del barem ismeje Rodnija ako ga stigne da ga ne ukopa.
Ovo jeste komedija od serije a ni malo nije naivna. Kad pogledaš šta su sve pretrpeli kao porodica koje muke i bedu preturili preko glave i ipak ostali zajedno.
A sta sam ja to napisala a da se ne slaze sa ovim tvojim postom? Ismeje ga, pa sta, kad je ovaj tupan, ali mu cuva ledja uvek!!! I dobio je batine ne bi li njemu dao kaparu za stan! I dobio je batine umesto Rodnija od onog sto je iz zatvora izasao, a mu Rodni bio sa zenom. Zezne ga cesto, ali su braca, i uvek se drze zajedno protiv drugih. A Rodni nekad pretera. (Ne kazem da Del ne pretera, pozoriste npr.)
Jadničak, nemoj tako.![]()