LJUBIĆU TE JER SI LJUBAK!

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shojo

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.775
Neki ljudi su jednostavno tako sočni da vam ide voda na usta kad mislite na njih.
Ili ih jednostavno toliko obožavate da bi ste mogli da ih zgrabite za lice i da ih ljubite, ljubite ma da se slepite za njih i ne pustite nikad. Poriv je tako jak da možete komotno da ih zgnječite koliko su vam dragi i voljeni..

On je jedan od takvih i ja ću morati da ga ljubim milom ili silom, tačno da nastane opšta apokalipsa i da kažu nemoj, ne ne i ne, ljubiću ga i nema sile da me spreči.
Nije u pitanju seksualna želja,mada nje naravno ima ali sad ne mislim na tu vrstu žudnje.

Da li vi kad volite imate i tu vrstu emocija, ne znam kako da ih nazovem i poriva - pojesti nekog svog, smrviti ga od ljubavi? :rotf:

children-couple-little-boy-little-girl-love-Favim.com-80731.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam ja kada volim (kako to vec nazivas) i te kako hocu i sex da imam sa tom osobom, osim ako mi je keva ili neki drugar koga zovem Djole.

Seks se podrazumeva i snažna želja i u tom smislu, ali pored nje postoji i ta vrsta želje koja nije seksualna i ako jeste fizička, ali ne kao običan zagrljaj nego baš ovako kako sam opisala, napad ljubavi toliki da moraš nekog da stegneš do besvesti koliko ga voliš. Iznenadni napad. :rotf:

Seks se podrazumeva i snažna želja i u tom smislu, ali pored nje postoji i ta vrsta želje koja nije seksualna i ako jeste fizička, ali ne kao običan zagrljaj nego baš ovako kako sam opisala, napad ljubavi toliki da moraš nekog da stegneš do besvesti koliko ga voliš. Iznenadni napad. :rotf:
Pa ok, sta lepo...naravno. Samo da doduse nije pretrivanje. Ume da smori ako je previse butji butji.

Neki ljudi su jednostavno tako sočni da vam ide voda na usta kad mislite na njih.
Ili ih jednostavno toliko obožavate da bi ste mogli da ih zgrabite za lice i da ih ljubite, ljubite ma da se slepite za njih i ne pustite nikad. Poriv je tako jak da možete komotno da ih zgnječite koliko su vam dragi i voljeni..

On je jedan od takvih i ja ću morati da ga ljubim milom ili silom, tačno da nastane opšta apokalipsa i da kažu nemoj, ne ne i ne, ljubiću ga i nema sile da me spreči.
Nije u pitanju seksualna želja,mada nje naravno ima ali sad ne mislim na tu vrstu žudnje.

Da li vi kad volite imate i tu vrstu emocija, ne znam kako da ih nazovem i poriva - pojesti nekog svog, smrviti ga od ljubavi? :rotf:

:roll: :roll: :roll:

jedino mog bobiku tako volim
nekad ga kace igramo u afektu jako stisnem,on samo kaze....ijaoooo
ili on mene ujede u žaru borbe kace igramo igre,ja sedim i gurnem ga,on se zaleti paskoci na mene,ja ga opet gurnem,on opet skoci... i onda kad popizdi pocne da laje na mene i hoce da se ujeda(budala razmažena,naviko da sve bude po njegovom):hahaha:
ali nema veze,mi se volimo nazapravo

Pa ok, sta lepo...naravno. Samo da doduse nije pretrivanje. Ume da smori ako je previse butji butji.

Ma ne, nije reč o njanjavim ljudima koji se samo nešto maze i paze, i mene to smara, već da imaš iznenadne napade dragosti i da onda nekontrolisano mora da stegneš, smrviš koliko ti je neko ljubak.
Ljubak je divan izraz za muškarca ponekad i ako tupanima može da deluje kao uvreda, ali zaista je predivno videti u muškarcu i tu stranu ponekad, ljupkost neku sočnu.

Sojka,blago tebi,zaljubljena si,uzivas,zelim ti da potraje:cmok:

Zar ti ono nemade decka?

tema:tipicna reakcija osobe koja je zaljubljena.Mislim da je to taj osecaj.

Zar ti ono nemade decka?

tema:tipicna reakcija osobe koja je zaljubljena.Mislim da je to taj osecaj.

Naravno da svi volimo da grlimo svoja voljena bića ali se ljudi razlikuju po tome što je neko po ceo dan nežan, grlli, miluje kao da je neko od porcelana, a ima i onih koji nisu u tom smislu njanjavi po vasceli dan i ne cvrkuću, nego imaju iznenadni poriv da nekog stegnu koliko im je drag i koliko ga vole.
Na primer nešto radiš i ona te pogleda i neka energija krene iz nje da izbija ludačka da mora da te zgrabi i zgnječi ljubavno

Znači nežna lelujava nežnost i sumanuta nežnost, ne znam kao da objasnim ja sam pripadnik ove druge vrste i zato sam otvorila temu, tema je potpuno iskrena, a ne neko foliranje radi otvaranja teme tek eto tako.
Kako ti izlivaš nežnost?

Naravno da svi volimo da grlimo svoja voljena bića ali se ljudi razlikuju po tome što je neko po ceo dan nežan, grlli, miluje kao da je neko od porcelana, a ima i onih koji nisu u tom smislu njanjavi po vasceli dan i ne cvrkuću, nego imaju iznenadni poriv da nekog stegnu koliko im je drag i koliko ga vole.
Na primer nešto radiš i ona te pogleda i neka energija krene iz nje da izbija ludačka da mora da te zgrabi i zgnječi ljubavno

Znači nežna lelujava nežnost i sumanuta nežnost, ne znam kao da objasnim ja sam pripadnik ove druge vrste i zato sam otvorila temu, tema je potpuno iskrena, a ne neko foliranje radi otvaranja teme tek eto tako.
Kako ti izlivaš nežnost?

Pa neverujem da sam puno drugaciji od drugih po tom pitanju.Samo sto nisam navikao da se puno rasplinjujem i otkrivam emocije.Svakome prija neznost i paznja sta god rekao.

Pa neverujem da sam puno drugaciji od drugih po tom pitanju.Samo sto nisam navikao da se puno rasplinjujem i otkrivam emocije.Svakome prija neznost i paznja sta god rekao.

Kako možete da ih potiskujete? Meni ste vi takvi baš čudna neka vrsta bića. :D
Kod mene sve izleće bez zastoja. Prosto bih poludela da sam uzdržana.
E meni je zanimljvo da takve tipove ljudi pipkam, ne fizički, ne mislim sad u tom smislu, nego da ih provociram da vidim šta imaju u sebi i kako to da izvučem na površinu. Da okrećem i slažem i rastavljam i spajam.
:rotf:

Uvek sam ganuta kad ispod tih ledenih oklopa osetim neku divnu nežnost pa i krkhost, i onda imam taj napad dragosti o kome je tema. Raznežim se prosto.

Kako možete da ih potiskujete? Meni ste vi takvi baš čudna neka vrsta bića. :D
Kod mene sve izleće bez zastoja. Prosto bih poludela da sam uzdržana.
E meni je zanimljvo da takve tipove ljudi pipkam, ne fizički, ne mislim sad u tom smislu, nego da ih provociram da vidim šta imaju u sebi i kako to da izvučem na površinu. Da okrećem i slažem i ratavljam i spajam.
:rotf:

Pa da ne potiskujem emocije,saletao bih i vatacio sve zensko sto mi se svidi i sto mi se ucini dopadljivim.A takvih je jedno 10-15 dnevno.Tek tada bih,priznaces,bio cudna vrsta bica. :mrgreen:
Ma nije to klasicno potiskivanje nego,eto,za muskarca nije bas preporucljivo da se puno otvara emotivno.Kao takav,cesto postane ranjiv i podlozan manipulacijama.

Back