tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Odakle dolazi..šta je potrebno da bi neko bio ljubazan ..šta se krije ili ne krije iza ovog stava ..i čemu vodi..poželjna ili nepoželjna osobina...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ljubaznost nekada plasi.kao neka maska na licu, a ispod nje se naziru zubi sa kojih curka nesto crvenkasto.
i sjajne zuckaste oci.
mene ljubaznost nekada plasi.kao neka maska na licu, a ispod nje se naziru zubi sa kojih curka nesto crvenkasto.
i sjajne zuckaste oci.
Pozeljna osobina, a proistice iz vaspitanja koje neko nosi iz kuce.
Dosta utice vaspitanje ali deo ispoljenja ove osobine nosi i karakter osobe.
U svakom slucaju u zivotu koristi jer svako voli videti ljubaznog i nasmejanog coveka i takvim se cesto izlazi u susret,a i karakteristika same osobe je da drugima pruzi ruku kada je potrebna.
Ovo je više nego tačno, mada bih ja rekla da se pre radi o goloj laži.
Lažna ljubaznost je, barem meni, uvek bila potpuno očigledna. Retki su oni - ređe nego se misli i trenutni holivudski diskurs nalaže da verujemo - koji se mogu pohvaliti () majstorskim umećem laganja. Licemeri obično sijaju ko semafor. Da bi se čovek dobro prikrio, potrebno je više od puke reči; a jako dobrom podražavanju stava; položaja ramena i brade; pravca u koji upiru oči i fakta da li, možda, kriju dlanove; vični su samo retki - toliko retki da ću uvek bez zazora ustvrditi da se radi o urođenom talentu.
Veštini koja je genetski uslovljena.
Ovo je otišlo dalje od puke ljubaznosti; i više se tiče mog verovanja da dobri lažljivci nisu priučeni, već urođeni.
I moje ideje o predispozicijama.![]()
Odakle dolazi..šta je potrebno da bi neko bio ljubazan ..šta se krije ili ne krije iza ovog stava ..i čemu vodi..poželjna ili nepoželjna osobina...?
Pozeljna osobina, a proistice iz vaspitanja koje neko nosi iz kuce.