gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
Bogme ja volim englesku sklonost ka nezabadanju nosa i ljubaznost koja meni ulepsa dan...provela puno vremena tamo, poznajem puno ljudi, zet mi je stranac, na fakultetu provela dosta vremena i nisu oni lazljivi ali imaju meru...znaci mi smo u redu, cekamo skupa i caskamo, sve je na finjaka da ne moze vise biti, onog momenta kada se razdvojimo zaboravimo da smo se i videli...kod nas je sve fatalisticki...ako si mi prijatelj moras sve da mi govoris, podnesi istinu stoicki (tj. podnesi moju istinu), imam pravo da komentarisem tvoju vezu, porodicu, izbore jer sam ti prijatelj, necu da caskam jer dizem gard ohhhhhh bozeeeee tako smara ta lazna ljubaznost, gledaj komsinicu e javicu joj se u bradu jer mrzim kada me smara, smaraju me profesori, smara me sef, smara me baka u pekari, smara me prevoz, smaram samog sebe a meni je od smorenih lica ama muka vise...ljubaznost je lazna - pa sta, svakako je bolja od vecine iskrenih izjava jer nam niko ne daje za pravo da "nasim" istinama sejemo otrov spram noge na koju smo ustali tog jutra...distanca je kraljica odnosa...