Ljubavno iskusenje - sta ciniti?

Nije ni jedna ni druga opcija, za takvu osobu. Jer, takva osoba, ne zaslužuje nikoga pored sebe. Zato šno ne zna da upravlja, ni emocijama, a ni zdravim razumom. To je podlo i bezobzirno. Treba da bude sama, i tu se svaka priča završava.
Ti si baš mlad čini mi se. I još pod nekim iluzijama.
Ovo nije maliciozan komentar.
Samo uvid koji mi se nameće.

Ovde se vidi višak - ovo bi bio zavisni stil vezivanja.

Odjaviš ga /nju.

Ok ili ne ljudi takvih ima, oni se teško menjaju čak i kad to sami žele. Prihvatiš da su takvi i tražiš dalje.
Slažem se da se ne treba vezivati. Jednom sam to uradio, pa sam žestoko nahebo. Nikad više. Ali, ako si u vezi, to mora biti obostrano i ljudski, a ne kurvinski. Pošteno je reći razlog, zbog kog ne želiš, biti sa tom osobom. Ako je nešto besmisleno, i nepotrebno, onda je to teško đubre od osobe. Zamisli, u vezi sam i ok mi je devojka, a ja hoću leba preko pogače.

Slažem se da se ne treba vezivati.
Nisam TO rekla.
Treba imati meru i zdrave granice.
Gde počinjem Ja gde počinješ Ti.
Nije nam cilj da uđemo u simbiotsku vezu.
Jednom sam to uradio, pa sam žestoko nahebo. Nikad više.
E to ne znam.
Ali, ako si u vezi, to mora biti obostrano i ljudski, a ne kurvinski.
Samo ovo mora ispraviš u trebalo bi, bilo bi dobro i tako ćeš se manje razočarati.
Pošteno je reći razlog, zbog kog ne želiš, biti sa tom osobom.
Slažem se.
Ako je nešto besmisleno, i nepotrebno, onda je to teško đubre od osobe. Zamisli, u vezi sam i ok mi je devojka, a ja hoću leba preko pogače.
Kažem ne možemo očekivati od ljudi da se ponašaju onako kako mi želimo

Tema je ljubavno iskusenje.
Sta ciniti kada te obuzmu emocije koje su iz nekog razloga zabranjene?
Kao ljubavni izazov?
A ovo moze biti vrlo ozbiljno pitanje i tema-u smislu, primer, u ozbiljnoj si vezi a mnogo se zainteresujes za neku drugu, odlepis za njom…

Kako se ponasas? Odolevas iskusenju ili se prepustas emocijama koje su te obuzele?

Izvorna starija tema:

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-to-to.1019260/

Pogledajte prilog 1761922

Pozdrav za inicijatora koji je bio uporan da se obnovi tema…
Kad si mlad vodi te strast, kada dodjes u godine, razum,intuicija i strast, :)

Ne ide u životu da uvek biraš šta ćeš, kad ćeš i prema kome ćeš osećati

Šta ćeš uraditi po tom pitanju je druga priča

Ako imas mogucnosti onda jeste,a ako nemas izbor onda cekas sta i kako izabrati i sta uraditi.
Retro Merkur uhvatio zalet. :kafaz:
Vidim danas nas se pola ne razume čak i kad isto mislimo

Nisam TO rekla.
Treba imati meru i zdrave granice.
Gde počinjem Ja gde počinješ Ti.
Nije nam cilj da uđemo u simbiotsku vezu.

E to ne znam.

Samo ovo mora ispraviš u trebalo bi, bilo bi dobro i tako ćeš se manje razočarati.

Slažem se.

Kažem ne možemo očekivati od ljudi da se ponašaju onako kako mi želimo
Svak ima svoj način razmišljanja. Ali, ako sam sa nekim i lepo mi je, očekujem da me ta osoba ispoštuje. Ako ja nju ne mogu, onda je do mene. Pa nismo amebe, nego razumna ljudska bića. Uključi se mozak i koristi, a ne ona stvar.

Ti si jedna slatka individua, pametna

Tvrdi i dalje :zkez:
Daleko od toga da sam sladak, samo sam realistican, edukovan , nacitan i praktican, :hvala:
A sto se tice planeta, USA psihijatar je vrlo lako dokazao za grupu od 5 ljudskih bica kojima je napisao potpuno Iste karakteristike za 5 razlicitih horoskop znakova da su u zabludi,a i sam sam se licno uverio da to Ne "radi", to je domen sujeverja , kao i Tarot, Visak i ostale manipulacije.
Neko je rekao jednom davno: "Cuvajte se ljudske filozofije"!

Daleko od toga da sam sladak, samo sam realistican, edukovan , nacitan i praktican, :hvala:
A sto se tice planeta, USA psihijatar je vrlo lako dokazao za grupu od 5 ljudskih bica kojima je napisao potpuno Iste karakteristike za 5 razlicitih horoskop znakova da su u zabludi,a i sam sam se licno uverio da to Ne "radi", to je domen sujeverja , kao i Tarot, Visak i ostale manipulacije.
Neko je rekao jednom davno: "Cuvajte se ljudske filozofije"!
Ma ne pričam ja o horoskopskim znakovima pričam o natalnoj karti, koja je onako u velikoj meri nešto što nosimo kroz ceo život,precizan raspored planeta u trenutku rođenja i osa horoskopa mnogo mnogo utiče na nas ali dobro to je neka druga tema.

Može li naša veza opstati?
smilie_girl_256 (8).gif

Back