Ljubavno iskusenje - sta ciniti?

Sve je to do osobe, situacije, godina itd...
Tema je ljubavno iskusenje.
Sta ciniti kada te obuzmu emocije koje su iz nekog razloga zabranjene?
il se prepustis, ili racionalises i furas dalje. Ne znam sta bi mogla biti treca opcija.
Kao ljubavni izazov?
A ovo moze biti vrlo ozbiljno pitanje i tema-u smislu, primer, u ozbiljnoj si vezi a mnogo se zainteresujes za neku drugu, odlepis za njom…

Kako se ponasas? Odolevas iskusenju ili se prepustas emocijama koje su te obuzele?
bilo je svega, ne znam. A kad sam mislio sam da sam zavrsio sa prepuštanjem, kad ono, djavo ne spava. :/

Poslednja izmena:
Mnogi se neće složiti ali ja ne znam za koncept ozbiljne veze.
Veza je veza i ni na šta ne obavezuje.
(Čak ni brak po meni nije ozbiljna veza sve dok se u istom ne stekne potomstvo.)
Po meni - sve dok tu vezu možeš da raskineš po principu bilo nam lepo a sad više nije - ajmo on plavi kofer ti svoj rozi - svako svojoj kući, to meni nije ozbiljna veza.
(sad u ovim godinama ja računam ozbiljnost veze po tome koliko je teško i odgovorno istu raskinuti)
I traumatično.

Poslednja izmena:
Običan čovek

Svako može da pogreši

Čak i ko ima glavu i emocije u skladu

Emocije možda ne mogu da se kontrolišu

Ali do emocija je dug proces jer treba prvo dobro da upoznaš osobu da bi mogao da pričaš o emocijama prema toj osobi
To bi bilo lepo da tako ide u životu ali ne ide. Da je tako niko ne bi varao ili gledao sa strane.

Privlačnost i zaljubljenost možeš da osetiš a nekad i razviješ vrlo brzo, zavisno od spleta okolnosti. I to je neka vrsta emocija, zar ne

Znači da i osobe koje su se zaljubile u drugu dok su bile u vezi nastavljaju svoj ljubavni život. Nisu same.
Dobro, ajmo ovako. Pođi od sebe. Da li bi volela, da si u vezi sa osobom, koju neizmerno voliš, i sve bi dala za nju. Ali ta osoba, uopšte ne ceni tvoju privrženost, nego traži utočište u drugoj? Tebe ko j..., ja sam se zaljubio u drugu. Sviđa mi se. Pa će sutra i toj drugoj isto uraditi, jer mu se sviđa neka treća. I tako uđeš, u vrzino kolo, i budeš teško đubre od čoveka. Da li ti je ovo ok? Meni nije!

Dobro, ajmo ovako. Pođi od sebe. Da li bi volela, da si u vezi sa osobom, koju neizmerno voliš, i sve bi dala za nju. Ali ta osoba, uopšte ne ceni tvoju privrženost, nego traži utočište u drugoj? Tebe ko j..., ja sam se zaljubio u drugu. Sviđa mi se. Pa će sutra i toj drugoj isto uraditi, jer mu se sviđa neka treća. I tako uđeš, u vrzino kolo, i budeš teško đubre od čoveka. Da li ti je ovo ok? Meni nije!
Promašio si temu, ne priča se o prevarama nego o iskušenjima

Nije da ne ceni tvoju privrženost već se zaljubila u drugu osobu dok je bila sa tobom. Kao klinja sam patio zbog toga. Međutim, kad uvidis da je to samo tvoj ego problem, više ne patiš. Drugi nisu kovači tvoje sreće. Ne osuđujujes ni druge ni sebe. Mož' misliti, pre me je volela, sad me više me voli, voli drugog..,🙄 U jbt problema 🙄
I da, nisam žensko već klon manem78 naloga jer su me banovali zbog napusavanja ćacija. 😁

Promašio si temu, ne priča se o prevarama nego o iskušenjima
Nisam promašio temu. Iskušenje dovodi čoveka do prevare. Na primer, meni može da se sviđa dosta žena, ali ako sam u vezi, tu se povlači ručna. Uključiš mozak, a isključiš emocije, u tom slučaju. Ako padneš na tom testu, onda si niko i ništa. I nikoga i ne zaslužuješ. Šta ti ovde nije jasno?

Dobro, ajmo ovako. Pođi od sebe. Da li bi volela, da si u vezi sa osobom, koju neizmerno voliš, i sve bi dala za nju.
Ovde se vidi višak - ovo bi bio zavisni stil vezivanja.
Ali ta osoba, uopšte ne ceni tvoju privrženost, nego traži utočište u drugoj? Tebe ko j..., ja sam se zaljubio u drugu.
Odjaviš ga /nju.
Pa će sutra i toj drugoj isto uraditi, jer mu se sviđa neka treća. I tako uđeš, u vrzino kolo, i budeš teško đubre od čoveka. Da li ti je ovo ok? Meni nije!
Ok ili ne ljudi takvih ima, oni se teško menjaju čak i kad to sami žele. Prihvatiš da su takvi i tražiš dalje.

Nisam promašio temu. Iskušenje dovodi čoveka do prevare. Na primer, meni može da se sviđa dosta žena, ali ako sam u vezi, tu se povlači ručna. Uključiš mozak, a isključiš emocije, u tom slučaju. Ako padneš na tom testu, onda si niko i ništa. I nikoga i ne zaslužuješ. Šta ti ovde nije jasno?
Meni je sve jasno nego tebi nije jasno da nije svako iskušenje = prevara.

Back