Ljubavni život

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.247
Kad saberete sve svoje veze ljubavi i emotivna dešavanja da li ste u plusu ili minusu ?

Da li ste postali bolja osoba ili su posledice od vas stvorili osobu “da Bog sacuva”

Ajde da vas čujem

Ako ne razumete temu

Evo ovo me zanima

AI

Ljubav i pitanje kakva si osoba postala duboko su povezani. Ljubav može dovesti do promena, kako u ponašanju, tako i u samorazumevanju. Može te učiniti jačim, saosećajnijim i samouverenijim, ali takođe može doneti i nove izazove.

Naučio sam da tokom perioda zaljubljenosti gledaš kroz prste partnerki/partneru čak i na neke velike mane. Moja partnerka je dosta pila. Kada sam se osvestio, bilo mi je neprijatno i više nisam želeo da budem sa njom. Raskinuli smo prijateljski, nije bilo svađe. Ona je jako inteligentna i produhovljena, imamo slična interesovanja, dobro smo se razumeli, ali alkoholizam je bio smetnja. Ostali smo dobri prijatelji, čujemo se povremeno.

Ove godine je bila na lečenju od alkohola dva meseca. I uspela je! Više ne pije, vodi zdrav način života, trenira, zdravo se hrani, praktikuje duhovnost, dosta čita knjige...Ja sam pitao da li možemo da se vidimo. Ona kaže da joj trenutno prija samoća, a ne druži se skoro ni sa kim jer se plaši da u društvu ne počne ponovo da pije, tako da se nećemo videti u neko skorije vreme. Razumem je potpuno. Neka se stabilizuje. Ja se nadam da će me pozvati da se jednom vidimo ponovo uživo, jer stvarno je kvalitetna devojka.

Back